torstai 24. joulukuuta 2015

24. luukku: Joka paikan käkättäjä (What's so funny?!!)


Oon useammassakin joulukalenterini luukussa kertonut mun harrastuksista. Ja taas kerron. Tää on niistä kovin!

Varmaan jotain kymmenen vuoden ajan oon bongaillut eri elokuvista, ohjelmista ja TV-mainoksista yhtä naurua. Semmosta lapsen naurua. Sitä SAMAA ääniraitaa on käytetty ihan tuhottoman paljon, ja must se on vaan ihan äärimmäisen huvittavaa törmätä siihen aina uudestaan ja uudestaan. 

Oon alkanu keräämään listaa, missä kaikkialla oon sen naurun kuullut! :D Ainakin seuraavissa elokuvissa: Flickan, Neljät häät ja yhdet hautajaiset, Hinnalla millä hyvänsä, Toscanan auringon alla, Kalsiumipoika, Perhosvaikutus, Satimessa, Taken, American Crime, Pikku naisia ja Case 49. Ja moooonissa mainoksissa, Uudessa Sherlockissa ja yhessä biisissäkin!

Koostin teille videon, missä on joitain talteensaamiani käkätyksiä! Kato video pari kertaa ja korvasi on harjaantunut loppuiäksesi tunnistamaan ton naurun! 

Otan mielelläni vastaan ilmiantoja muilta käkätyksen bongaajilta, ett missä ootte tähän naururaitaan törmänny. :D 

Ja olispa muuten hauska tietää, kuka on ton käkätyksen käkättänyt! Missä olosuhteissa toi nauru saatiin talteen, minkäikäinen hän on nyt, minkämaalainen, kuinka pitkän leffalistan hän itse on saanut koottua jne....................


Tähän päättyi jälleen Huokunin joulukalenteri! Kiitos kaikille lukijoille ja kiitos kommenteista, joita olette jättäneet facebookin puolelle! Kiitos tästä vuodesta ja

HYVÄÄ JOULUA!
Tykkää Huokunista Facebookissa.
Saat tiedon uusista postauksista seinällesi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos joulukalenterista, on ollut ilo lukea monipuolisia postauksiasi! Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

Kiitos kun luit! ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...