torstai 17. joulukuuta 2015

17. luukku: Valehtelevat DVD-kotelotKaton aika paljon elokuvia ja omistankin yli 200 DVD:tä. Hankin itselleni leffan vain silloin, kun pidin siitä ihan erityisen paljon. Loppujen lopuksi aika harvoin tulee vastaan tekele, jonka haluan omiin kokoelmiini. Mutta jotta hyviä leffoja löytyisi, pitää niitä katsoa paljon.

Niin kuin musiikkinikin, haen leffat pääosin kirjastosta. Aiemmin kirjastosta sai olla samanaikaisesti lainassa viis DVD:tä, nykyään saa olla 100! :D Käyn aina välillä serkkulassa leffamaratoonilla ja vien mukanani yleensä sellaset 50 kirjastosta valitsemaani DVD:tä, mistä serkku saa sit valita mitä katotaan.

Tässä postauksessa kerron taas yhdestä harrastuksestani: Etsin virheitä leffojen takakansiteksteistä.


On on vahingossa värjätty samalla värillä kuin elokuvan nimi. (Ekan rivin viimeisen ja-sanan oisin sijoittanut seuraavan rivin alkuun, ku nyt se näyttää "yksinäiseltä". (PS. Oon ammatiltani graafinen suunnittelija, siks hifistely). Roolisuoritus on tavutettu väärin. Miss G.nä pitäis olla muodossa Miss G:nä. (Onnin laittaisin taas seuraavalle riville.) Sit toi tragediaan tuomittu on iha hölmö ilmaisu!

....

Ei väittänyt olevansa kyborgi, vaan oletti olevansa, ja piti asian salassa. Ei jutellut vain limuautomaateille, vaan jutteli muillekin. Plus limuautomaatteja oli vain yksi eli ei voi sanoa monikossa. Sähköshokkeja ei määrätty tuutin täydeltä, vaan niitä annettiin vain joissakin tapauksissa.

....

Vai tuhosiko sittenkään?

....


Kaikki kolme eivät olleet 13-vuotiaita, yks oli vanhempi. Eikä ne ollu mitenkään sekasin, eikä niiden täytynyt pärjätä itsekseen aivan liian aikaisin, koska heillä oli huolehtivat vanhemmat. Ei täytynyt lämmittää kalapuikkoja leivänpaahtimessa, vaan se yks vaan halusi tehdä niin. Äiti ei ollut baarissa vaan kylässä. Ja heillä oli soittimet siellä nuorisotalollaan... Faktat kuntoon!

....


Tää oli hyvä leffa, mut takakansi oli yks tyhmimmistä mitä oon nähnyt!


Skunk oli ihan tavallinen, ei mitenkään erityisen suosittu tai siisti tyyppi. Ja mitä IHMEEN kepeitä toiveita?! (Kaks välilyöntiä sinisellä merkityssä kohdassa!) Eikä se Skunkin viattomuus mihinkään kariudu, vaan hän on elokuvan loppuun asti lapsenomaisen viaton. "...ei itsekään voi kontrolloida." Blaa blaa blaa! (Puuttuu pilkku!) Eikä siellä mikään muutu petolliseksi ympäristöksi. (Tuplavälilyönti!)

"...taipuvat pelontäyteisiksi, monimutkaisten epäilysten täyttämäksi..." Täyttä kukkua! :D Tää takakansi maalailee, että leffa on joku jännäri, vaikka oli pelkkää draamaa, ehkä vähän komediaakin.

Eikä ollu mikään salattu ystävyyssuhde! Kyllä siitä tiedettiin, että Skunk käy naapurissa kylässä tapaamassa Rickiä. Ja ett aiemmin sil ei oo ollu valinnan mahdollisuuksia, mitä vitsiii?? Ihan täyttä puppuu tää koko takakansi! Tekstin laatija ei oo tainnu ees kattoo tätä leffaa! :D

Plus toi "Särkynyt" on ihan huono nimi leffalle, koska ei se tyttö ainakaan ollu mitenkään erityisen särkynyt. Ihan onnellinen tyttö...

....Voi olla, ettei tää postaus kiinnostanut ketään, mut mua ihan hirveesti kiinnosti kertoo tästä. :D


Tykkää Huokunista Facebookissa.
Saat tiedon uusista postauksista seinällesi.

3 kommenttia:

Liena kirjoitti...

Hannan virheiden metsästys on siis tuottanut tulosta!

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

Kyllä! Ja metsästys jatkuu! :)

229€ kirjoitti...

Mua kiinnosti! Mä metsästän kans, välillä alitajuisestikin, kirjoitusvirheitä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...