tiistai 22. joulukuuta 2015

22. luukku: Valoa pimeille jotka vaeltaaTänään on talvipäivänseisaus eli vuoden lyhin päivä. Tarkoittaa sitä, että huomisesta alkaen päivä taas pitenee, jipii!!! (Voit aikasi kuluksi leikkiä tällä Auringon nousu- ja laskuajat -vempeleellä.)

...

Mun yks ystävä kerran, ku näki mun tekevän kalenterini kanteen ristipistotyötä (lue lisää tästä), kommentoi sitä mielestäni hirveen ihanasti: "Toi ristipistotyö on tosi mielenkiintoinen nurjalta puolelta. Se on vähän kuin ihmisen elämä. Langat menee ristiin rastiin ja meistä tuntuu ett se on ihan kaamee sekasotku."


"Mut me ei nähdä sitä meiän elämäämme samoin ku miten Jumala sen näkee. Kun ristipistotyötä katsoo eri suunnasta, se onkin ihan erilainen. Se on kaunis."


"Sinä olet luonut minut sisintäni myöten, äitini kohdussa olet minut punonut. Minä olen ihme, suuri ihme, ja kiitän sinua siitä." (Psalmi 139:13-14)


...


Jos sulla ei oo mitään tekemistä jouluaattona tai joulupäivänä, mutta kaipaat ihmiskontaktia, tässä muutamia ehdotuksia, mitkä etsin netistä sua varten (valitettavasti vain Helsingin alueelta):


- Palveleva puhelin (aattona klo 18-01, joulupäivänä klo 18-03), johon soittamalla voit jutella mistä tahansa mielessäsi olevista asioista. Lue lisää tästä ja tästä.
- TV:stä tulee paljon ohjelmia sekä aattona että joulupäivänä! TV-leffat on esiteltynä täällä (kuluvan päivän).
- Radio ei nuku! Katso taajuudet tästä.


...Itkin ihan vähän ku kuuntelin tän yks päivä.


Tykkää Huokunista Facebookissa.
Saat tiedon uusista postauksista seinällesi.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...