maanantai 28. marraskuuta 2011

Pietari vol. 12 - kotosalla

Tää postaus on omistettu blogini uskolliselle lukijalle, Arjalle. Tsemppiä leikkaukseen! Kaikki tulee menemään tosi hyvin!


Me siis yövyttiin kahdestaan äitin kaa siel Tatjana-mummun kotona. Tatjana ja Svetlana yöpyivät muualla, vaikka kyllä me kaikki neljä oltais sinne kämppään mahduttu. Mut oli kiva iltaisin ottaa vähän rennommin, ku ei tarvinnu olla vieraskorea. :p Oisin laittanut tänne kuvia Tatjanan kämpästä, mutku se taitais mennä jo vähän yksityisyyden loukkaamiseks (ku mä muutenkin kiikun jo rajoilla...). Mut sen voin sanoo, ett siel oli okrankeltaiset seinät, joista olin ihan fiiliksissä!!!

Surffailin ennen nukkumaanmenoa kaikilla kymmenillä eri TV-kanavilla ja kummastelin, miten kaikki on niin erilaista ku Suomes.



;DDD


Yhdeltäkään kanavalta en nähnyt tulevan tekstitettyä ohjelmaa! En tiiä tykkääks jengi siel vaa niin kovin tosta dubbaamisesta, vai tulisko lauseista venäjäks tekstitettynä liian pitkiä, vai mikä siihen on syynä. Mut yks syy siihen, ettei venäläiset osaa englantia, on myös pitkälti siinä, etteivät he kuule kieltä päivittäin (toisin kuin me, esim. Kauniit ja Rohkeat) telkkarissa, KU KAIKKI ENGLANTI ON PUHUTTU PÄÄLLE VENÄJÄKSI!!!! :D


Tässä taas vähän kuvia ruuista, mitä Tatjana-mummu meille loihti:


Ehin jo kyl unohtaa, mitä noi sykeröt oli nimeltään. Mut siel sisäl oli jotain jauhelihaa. Ja toi kana oli vaan niiiiiin hyvää!


Olikohan tää tattaripuuroa. Voi juku, tää ei kyl ois menny alas, ellen ois ottanu suuhuni aina saman verran leipää kuin puuroa... Mutku en KEHANNU jättää tähteeks! :S


Suht nerokasta: sokeripala, joka on jo valmiiks kahen palan kokoinen! Mullistava keksintö!


Tatjanan kirjahyllyssä oli muuten yks suomalainen kirja, Mannerheimista! T:n mies kuulemma tykkää Mannerheimista, "koska sillä oli niin paljon naisia". :DDDD


Sit loppukevennys:

Yks aamu siinä kymmenen aikoihin Svetlana ja Tatjana tulivat takaisin kämpille. Mä olin just käyny suihkussa ja föönailin sit siel kylppärissä. Ja ku äiti aina valittaa mun hiuslakan hajusta, ni aattelin olla huomaavainen ja suihkutin lakat hiuksiini siel suihkutilan puolella. Oli viel hajusteetonta hiuslakkaa.

No, kohta vessaan tuli Glåpa (niiden safkat ja vedet on siel). Muuten niin letkee kissa jähmettyi nyt paikoilleen ja vilkuili ympärilleen. Sit se rupes kiertelemään ympäriinsä kuin etsien jotain. Arvasin sen haistaneen mun hiuslakan, jonka tuoksu leijaili vielä vienona kylppärissä. "Ne on mun hiukset ku haisevat, ei mitään hätää, kohta se haju haihtuu." Mut mun rauhoitteluilla ei näyttänyt olevan vaikutusta (kielimuuri?). Glåpa poistui kylppäristä hetkeksi nuuhkimaan ilmaa eteisessä, mutta kun totesi sen tuoksuvan ihan tutulle, palasi hän takaisin kylppäriin. Siellä haisi vielä...!

Sit se kissa hyppäsi lavuaariin ja nuuhki viemäriaukkoa. Se kaiketi totesi pahan hajun olevan peräisin viemäristä, ja rupesi kuopimaan lavuaaria!!! :D Ihan niinku koira, joka kuopii hiekkaa tarpeittensa päälle! Hetken se siinä riehui, kunnes PISSASI lavuaariin!!! ;D Yritti kai peittää sitä pahaa hajua! ;DDDDD (Tässä vaiheessa huusin äitinki kattomaan ja hain kameran.)

Ja ku se pissakaan ei onnistunut peittämään outoa tuoksua, piti ottaa järeämmät aseet käyttöön:



Että meillä oli hauskaa! ;DDDD

6 kommenttia:

AnneVee kirjoitti...

Sykeröt lienevät pelmenejä. Huvittava toi kissa, vaikka itteäni ei kyl yhtään huvita, jos oma kissa paskoo muualle kuin lootaansa.:D

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

Joo pelmenejä ne tais olla. :) Onneks en joutunu ite siivoo noita jätöksiä! ;D

Anonyymi kirjoitti...

Heiii! Löysit samanlaisen makukarvan kuin minä pakastetusta kukkakaalista:DDD

Arja kirjoitti...

Arja repes!!!

Unknown kirjoitti...

Aivan mahtavaa. :D Ei kyllä naurattais ku tuo oma kissa löytyis samoista puuhista kotosalla... :p

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

Anonyymi: Pakastettu makukarva hyyyyiii :D

Arja: Kiva ku oot viel hengis! :)

Olli-Pekka: Älä muuta sano!!!! ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...