sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Pietari vol. 11 - МакдоналдсMun enon vaimo sanoi, että Pietarissa ei sit saa mennä mihinkään mäkkäriin tms., vaan pitää syyä paikallisia ruokia. :) MutkuOliNiinKovaVessahätäJaMäkkiOliSiinäNiinSopivastiNiiMentiiIhanVaanNopeestiKäymään... Ja ku oli vähän nälkäkin... Ostin ihan vain PIENEN hampurilaisen.... Ja ihan tieteellisistä syistä: Halusin testata onks juustohamppari Venäjällä samanmakusta kuin Suomessa.

Oon yllättynyt, että myyjä ymmärsi mun "One cheeseburger, please" -pyynnön. Mut ei se kyl mulle englanniks osannut vastata mitään, vaan alko sit puhuu mulle venäjää...
Ihan normaalinmakuista ja -näköistä oli. :)


...ja oli extrana viel tommonen makukarvakin.Mä muistan siellä metroon johtavissa liukuportaissa ajatelleeni, että Pietarissa ei kyl varmaan kovin helposti törmää tuttuihin, ku sitä jengii on niin SIKANA. Mut sit siel Mäkkärissä bongasin yhen pojan, jonka muistin seisseen mun edessä siel liukuportaissa joskus tuntia aiemmin!!! Siis oltiin sen jälkeen menty metromatka ja käyty muilla asioilla, ett ei oltu mitenkään seurattu sitä sinne! :DMuistan ton pojan siks, ku se oli siin mun edessä seistessään kääntynyt seisoon kasvot muhun päin (jännittiköhän sitä se pitkä matka alas?) ja puhui puhelimeen.

Eli ON mahdollista törmätä tuttuihin. :)Venäjäl ilmeisesti jätetään ruokailun jälkeen roskat pöytään...

2 kommenttia:

äitiliini kirjoitti...

Liian lyhyt. Lisää....

Hanna kirjoitti...

Nyt on tehty kaikki pietaripostaukset valmiiksi odottamaan. Ilmestyvät ennen joulua kaikki loputkin. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...