sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Pietari vol. 7 - IhmisiäMun käsitys oli, että Venäjällä tyyliin kaikilla nuorilla naisilla on korkkarit ja vanhoilla naisilla vaaleanpunaista huulipunaa. Mutta ei se mennytkään niin. :) Ihan normaalin näköisiä ihmisiä siellä tuli vastaan - tosin ehkä hieman tyylikkäämpiä kuin suomalaiset. Tai siis tarkotan sitä, että Suomessa näkee suhteessa enemmän evvk-meiningillä pukeutuvia kuin tuolla.

Pidin kameraa mahan korkeudella ja räpsin ihmisistä kuvia vaivihkaa. ;p
Toi tyttö tais kyl äkätä mut.


Tykkäsin ett tää oli komia.


Ilme! :D


Oon niin ilonen tästä kuvasta. ^__^ Söpö mummeliini!


Tää nainen ruokki puluja.


Voi, paikallinen rantojenkulkija. :/


Yhessä kaupassa oli nuoripari ostoksilla. Tytöllä oli pillihousut, iso löysä takki, paksu kaulahuivi, mustat imagolasit ja tukka vedetty löysälle myynutturalle. Pojalla oli samanhenkiset housut ja takki ja myös mustat imagolasit.
"Noi on SALETISTI suomalaisia", ajattelin. Suomessa joka kolmas pukeutuu noin, mut venäjällä nää oli ekat (ja ainoat) vastaansattuneet. Ja suomalaisiahan ne sit olikin. :)Kuka osaa suomentaa mulle, mitä asiaa täl mummolla oli? :/


Nää saa työkseen pukeutua koreasti.


Oli tosi kivaa katsella ihmisiä, kun he kaikki näyttivät venäläisiltä! :) En osaa sanoa, mikä heidän kasvoissaan on yhtäläistä, mutta joku siinä vain on! Tää meiän kaa liikennevaloissa seisonut tyttö oli tyyliin ainoa ei-turistin oloinen tyyppi, joka ei näyttänyt venäläiseltä.


Ennen matkaa mua kiellettiin ehdottomasti valokuvaamasta miliisejä, ettei ne poista mun ottamii kuvii, riko kameraa tai raahaa putkaan. Mut hahaa, sainpas kuvan! Oon niin pro! ;)


En ymmärrä mitä toi mies tuol liikenteen seassa oikeen duunaa. Onks se niinku liikennepoliisi, vai yrittää vaan ylittää tietä.


Jotkut oli menny just naimisiin. ^___^ (Tos oli kirkko vieressä.)

4 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Sori, että mä vähän mollaan tota sun pro-nimikettäsi. Sähän kuvasit miliisejä takaapäin, sehän on vähän niinkuin puukottais selkään :D!

Kansa vaatii miliisien naamakuvia ;).

Muuten kyllä aivan loistavia kuvia! Tää on niin hyvää mainosta venäjänmatkailulle, että Suomi-Venäjä-seuran pitäis antaa sulle vaikka joku kunniamaininta! Käys muuten vilkaisemassa seuran facebook-sivut. Varmasti miellyt profiilikuvaan :).

Paula kirjoitti...

Taas kaatui pitkä viesti lähettäessä, tai siis tuli jokin virheilmoitus, ei jaksa uudelleen..

Bette kirjoitti...

toi mummeli huutelee jotain et "ei oo ketään" (kysyin kaverilta joka osaa venäjää ;D) ei kuulemma saanu selvää mitä muuta se huutaa tossa.

Hanna kirjoitti...

Heli: Emmä NIIIIN pro oo, ett uskaltaisin kasvokuvan ottaa. :D

Paula: :/

Bette: :DDDDD Voi mummo-parkaa!!! Kiitti ku kysyit kaveriltas! :D <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...