sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Valokuvanäyttely


Kuten useimmat teistä jo tietävätkin, oon pitämässä valokuvanäyttelyn Malmin kirjastossa! Kuvat ovat esillä 1.-26.2. eli liki koko helmikuun! ^__^

En oo ennen pitänyt valokuvanäyttelyä, ja oon aika innoissani tästä!!! Kyseessä on Sikamaista mainontaa -kuvat, mitkä saattoi nähdä täällä blogissani viime vuoden elokuussa. Muistatteko ne vielä? :) Klikkaa tästä ja virkistä muistiasi.

SUURI KIITOS Mialle ja siskolleni Helille, jotka patistivat mua järkkäämään kuvista näyttelyn!

Kerron vähän näyttelyn synnystä.

Kävin maanantaina Ikeassa ostamassa taulukehyksiä. Sain kaveriltani, Emilieltä, sinne kyydin, ni ei tarvinnut turvautua ilmaiseen Ikea-bussiin kuin vain yhden sivun taitossa. :) Mul oli vain 30 minuuttia aikaa löytää ne kehykset ja reitti ulos, ennen kuin bussi lähtis. Seuraava bussi ois lähtenyt vasta joskus kahen tunnin päästä, ni oli kiire. Kiva ku just aamulla radiossa vitsailtiin, ett jengii jää Ikeaan asumaan, ku ne ei löydä sieltä ulos. ;D Ja mäki ku oon käyny siel vaa ehk kaks kertaa, ni mul ei oo yhtään selvillä, miten siellä navigoidaan! Mut onneks löysin kehykset suht nopeasti. Ostin 10 kpl A4-kokoista ja 4 kpl A5-kokoista mustaa kehystä. Ne oli halpoja, eikä niiden oo pakko olla kovin pitkäikäisiä. Kunhan yhden kuukauden pysyvät koossa, ni kelpaa. :)

Matkustin ekaa kertaa Ikea-bussilla. Se on siis semmonen bussi, ettei se pysähdy muutoin kun päätepysäkillä Hakaniemessä tai vaihtoehtoisesti Itäkeskuksessa. Mä menin Hakaniemeen. Matka taittui mukavasti katon rajassa olevan TV:n suoltaessa koko matkan Ikea-propagandaa.

Parin päivän päästä soitin henkilölle, joka hoitaa sitä kirjaston näyttelysysteemiä. Hän pahoitteli moneen kertaan, että heillä oli sattunut pieni lipsahdus. Näyttely kestää kuulemma aina kolme viikkoa, mutta mulle oli aikatauluja laatiessa lipsahtanut yksi lisäviikko. Vakuuttelin, ettei mua haittaa, että mun duunit saa olla tavallista kauemmin siellä esillä, mut hän voivotteli asiaa vielä muutamaan otteeseen puhelun aikana. Ei tainnut olla innoissaan, että joutuu katselemaan mun roskavalokuvia kuukauden ajan! ;D Hoho!

Torstaina kävin Juutiprintissä printtauttamassa valokuvista paperiversiot. En tiiä oisko ollu jotenkin katu-uskottavampaa kehittää kuvat jossain valokuvausliikkeessä, mut mun mielest tuli oikein hyvää jälkeä, ku pujottelin kuvat muovin alle mustiin kehyksiin!Mulle on vielä arvoitus, miten saan taulut ripustettua hyvännäköisesti kirjaston sermeille, mut eiköhän se jotenkin onnistu siimalla ja kirjaston omilla koukuilla... Tiistaiaamuna oon menossa tauluja asettelemaan! :) Mikäli saan töistä aamupäivän vapaaksi.

Ainiin, kävin eilen ostamassa Tiimarista kierrevihon näyttelyn yhteyteen vieraskirjaksi! Teiän kaikkien pitää sit käydä skriivaamassa siihen jotain kuolematonta! Tai sit piirtämässä jonkun kuvan tai pussaamassa huulipunahuulenjäljet tms! ;) Sivuja on paljon, älä ole huolissasi tilan loppumisesta!

Tuunasin vihon asianmukaisesti roskilla. Dyykkasin ne omastani ja äitin roskiksesta. Takakannen Snickers-karkkipaperista kiitos Saijalle, jonka karkki se oli, ja Jassulle, joka karkin söi. ;)Oot lämpimästi tervetullut kurkkaamaan valokuvanäyttelyäni Malmin kirjastoon 1.-26.2.

6 kommenttia:

Nukke De ViL kirjoitti...

oi vois kävästä katsomassa! : ) Ihana tuo tuunaus! ♥

Mia M. kirjoitti...

Jee! Hyvä Hanna! \o/ <3

Anne kirjoitti...

Onko siel malmilla päin mitään kirpputoria? Tai mitä siellä ylipäätään on? Aattelin jos vaikka joku päivä tehtäisi retki sinne kirjastoon, niin voisi samalla poiketa jonnekin kirpputorille.

Ansku kirjoitti...

Oi, vähänkö hienoo! :) Tulisin, ellen asuis niinkin pitkällä kuin Porissa...

Anonyymi kirjoitti...

hieno toi vihko :D harmi etten pääse kattomaan tota näyttelyy.....

Hanna kirjoitti...

Nukke: Jeeeij! ^__^ Jos käyt, ni kirjota vieraskirjaan puumerkkisi, ni jäät historiankirjoihin. ^__^

Mia: \o/ <3

Anne: On kyl joo kirppari (Pöytäparkki), mut siel oikeen kovin hyvin mahu liikkuu vaunujen kaa. Tai no mahtuu, mut kukaan ei pääse teiän ohi. :) Ja sit on kans Pelastusarmeijan kirppari. Ja on Malmil kaikennäköstä! Uimahalli, Mäkkäri, Hese, Pizzeria... :P

Ansku: No mut toikin lämmittää mun sydäntä. ^___^

Anonyymi: Kiitti! :) No, tuu sitte jos mä joskus saan näyttelyn Kiasmaan. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...