sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Korea meininki Malmilla


Ne korealaiset oli kyl ihan ältsin sulosia!


Tiistaina oli siis joukko eteläkorealaisia yliopistonuoria esiintymässä Malmin Saalemissa. Oon ilonen, että menin katsomaan heitä, ja että ainakin muutamia ihmisiä oli saapunut paikalle blogiini kyhäämäni mainoksen perusteella. :)

Aluksi korealaiset esittivät kansallistanssin. Noi viuhkat oli tosi sievät! Puvut olivat ehkä hieman liian jouluiset mun makuun, mut ei se mitään. :)


Mikähän on suomalaisten kansallistanssi? :/ Onko meillä? Tanhu?


Kuulimme tosi hienoja musiikkiesityksiä. Oltiin kavereiden kanssa ihmeissämme, ett siitä vanhasta pianonrämästä lähti niinkin hyvä ääni. ;D

Tästä oboistista (oboeistista?) mulle tuli mieleen ihan näyttelijä Lucy Liu!


Oli kyl mahtavaäänisiä laulajia!

Siel kuorossa oli silmäniloa niin pojille kuin tytöillekin. ;)


Tää tyttö vangitsi mun katseen! Ihan tajun söpö! Ja ihan tosi paljon samannäköinen ku mun ystävä Siiri! Vai mitä olet, Siiri, mieltä? ;p

Pojista puolestaan tuo oikeanpuolimmainen oli yhden jos toisenkin suosikki. ;)


Tää kuva on ommattu parille tytölle meiän seurueesta. ;)


Ja tää kuva on Sanna sulle! :D


Tää eteläkorealaisryhmä oli siis kiertueella kerätäkseen varoja Pohjois-Korean orpolapsien hyväksi. Tää konsertti oli yleisölle ilmainen, mutta siellä kerättiin vapaaehtoinen kolehti. He saivat Malmilta mukaansa olikse 2 500 euroa.

Mentiin sit tyttöjen kanssa iltapalalle Mäkkiin. Mun oli tarkotus mennä kauppaan ruokaostoksille, mutku kauppa oli just menos kii, ni menin sit kans hampparille, nam!Ja siis voi ei ette arvaaaaaa! Sinne tuli kans parit söpöt korealaispojat istuu meiän kaaaaaaa! Siis ei oo tottaaaaaaa!


;D

8 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Ei ookkaa tooottttaaaaa :D!

Sanna kirjoitti...

Ei oikein soi noi äänet videoissa. Paikan päällä kuulosti paljon paremmalta. Aika hyvä tsägä, et ne oli siel mäkissä kans ;D xD

äitiliini kirjoitti...

;D Vaikka itse sanoit,en tajunnut että ei oo totta, menin halpaan.
Ne näytti niin aidoilta. Näinhän minä itsekin, kun ne läksi Porvooseen....
Nuo videot ei tuonut niitä hienoja lauluja oikein esiin.

Lenore kirjoitti...

tosta siirin näkösestä tytöstä tulee kans iha mielee joku disney-piirroshahmo, ei ehkä Mulan, mutta joku samantapainen.. en vaan saa päähäni :o

Anonyymi kirjoitti...

Joo, no korealaisethan on kauneimpia aasialiaisia, mitä löytää!! <3 Oon tässä kattonu viis eri korealaista draamasarjaa kokonaisuudessaan viimeisen 2 kk aikana, joten on nähty ;) Mutta onhan niiden kauneusihanteetkin senmukaisia. Tyyliin kaikki länsimaalaiset on niille läskejä, eli rima olis aika korkea saada tollanen, lol. Ja Korea on maailman parhain paikka mennä plastiikkakirurgiaan. Lollol. T. Yks kade, joka ei päässyt sinne, eli kaimasi.

Hanna kirjoitti...

Heli: ;D

Sanna: Eiks vaan!!! :D Ja ne sano meille, ett "Te olitte ne söpöt tytöt eturivistä". ;)

Äitiliini: Varsinkin tosta etummaisesta pojasta huomaa kyl, ett se on liitetty kuvaan. :)

Lenore: Hmm, nyt ku mainitsit Mulanin, ni en pääse siitä mielikuvasta eroon. :) Mut kovin oli Diesney-henkinen tyttö!

Anonyymi Hanna: Harmi ku et päässy! Mut en usko, että ne pitävät länsimaalaisia läskeinä. Ei nääkään mitään ihan tikkuja olleet. Kaikenlaiset vartalotyypit oli edustettuina. :)

Anonyymi kirjoitti...

ahahaahha eikää! toi viimeinen photo! cross my heart mä menin ihan täydestä!! :--D awesome!<ja en kyllä yhtään huomaa mitään epäilyttävää niiku sä varmaan heti sun kehittyneillä taiteilijansilmilläs;-D joo oonpa fiksu!
huhhuu joo oli vielä pakko tulla kommentoimaan tämä! sulle kato ku aina sattuu ja tapahtuu kaikkee, oli se sitten positiivista tai vähemmän mieluista, ni en olis ollenkaa ihmetellyt etteikö olis tapahtunu tällast!

jepa mut nyt good night ja loppuu nää=)

katja

Hanna kirjoitti...

Katja: :D Haha sä oot ihana! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...