lauantai 22. tammikuuta 2011

Ei voi olla niin vaikeeta

Kävin männäviikolla kylässä kaverillani Mellunmäessä. Sinne ei ollut ihan helppo päästä:

Meltsiin pääsen näppärimmin nousemalla Itäkeskuksesta metroon. No, mä sit vielä bussissa istuessani kertasin, ett kumpaan metroon mun pitää nousta, Vuosaareen vai Mellunmäkeen menevään? Mellunmäkeen!

Kun sitten laskeuduin sinne metrolaiturille, katoin näytöltä, että Mellunmäkeen menevä metro tulee ensin (tulevat vuorotellen). No höh, joudun odottamaan. Sit se metro tuli. Nojailin aseman seinään katsellen metrossa olevia ihmisiä, jos sattuis näkymään tuttuja. Ei näkynyt. Sitten metro lähti.

Kohta tuli metro, jossa luki Vuosaareen. Jes, nyt mä pääsen lämpimään sisälle. Istuin ja nojasin pääni metron ikkunaa vasten. Olin väsynyt ja suljin silmäni. Sitä ennen kuitenkin kiinnitin huomiota edessäni istuvan miehen vieressä penkillä oleviin rukkasiin. Toivoin, ettei se unohtaisi niitä siihen hajamielisyyksissään.

Metro oli saapumassa jo seuraavalle pysäkilleen, Puotilaan. Ihmisiä alkoi kerääntymään ovien luokse. En tiiä mistä se tuli, mut tulin yhtäkkiä erittäin tietoiseksi siitä, että olin noussut Vuosaareen menevään metroon! Hei ei voi olla niin vaikeeta! Ei ollu ees eka kerta ku möhlin metrosuuntien kanssa! Jäin siel Puotilassa pois ja venasin uutta metroa, joka veis mut takas Itikseen.

Mietin siinä odotellessani, ett jos seuraava Itäkeskuksesta lähtevä metro ois just se Mellunmäkeen menevä, ni ehtisinköhän mä siihen. Toivoin, ett mul ois hyvä tuuri ja ett se olis just se metro.

No, ku olin juuri saapunu takas Itikseen, oli vastakkaiseen suuntaan menevä metro tulossa just sinne toiselle laiturille. Mut toiselle laiturille päästäkseen oli mentävä ensin liukuportaat ylös, käveltävä vähän ja tultava toiset liukuportaat alas. Ehtisinkö? Ja mihin se metro oli ees menossa?! VUOSAAREEN! Tuli kiire!!! Se metro oli jo pysähtynyt laiturille ja mä HALUSIN ehtiä siihen! Kipitin minkä kerkesin, mut metron ovet sulkeutuivat juuri ku tulin sinne oikealle puolelle. Että harmitti!!!

Haloo Hanna! Sä ET OO menossa Vuosaareen!

Eh, mä en oo se penaalin terävin kynä, myönnän...

7 kommenttia:

äitiliini kirjoitti...

Täytyy myöntää että sulla ei taida olla paras suuntavaisto, mutta värikkäin kynä olet penalissa.

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi et suunnittele taksinkuljettajan hommia.

Heli kirjoitti...

Lähdetään joskus yhdessä Lontooseen harjoittelemaan metroilua :).

Anonyymi kirjoitti...

:D

Paula kirjoitti...

Värikkäin kynä, totta! Ja terävinkin siinä luovien ja mielikuvistusrikkaitten kynien lokerossa ;)

Lontoossa vois mennä vaikka Circle Linen metroon, sanoo eräs kaksi kierrosta ajanut..

Useimmiten käytän metroa välillä keskusta-Hertsika, ja siinähän ei tarvii tsekata, kumpaan junaan menee.
Mut silloin kun pitäisi keskustasta ajaa Vuosaareen (esim. hammaslääkäriin), niin mulle käy usein samoin kuin sullekin, menen vanhasta tottumuksesta mihin tahansa metroon. Onneksi kaksi kertaa hammaslääkäri on ollut enemmän myöhässä - lienee metrokäyttäjä hänkin..

Aevo kirjoitti...

Vuosaari on tehny sinuun lähtemättömän vaikutuksen, kun et voi unohtaa sitä mitenkään.. Mut aivo, mä en oo nyt Hesassa. ;) Sä oot ihan loistava..

Hanna kirjoitti...

Äitiliini: Nätisti sanottu tuo "värikkäin kynä". :)

Anonyymi: Saisin potkut ekan ajon jälkeen!

Heli: :D Mä eksyisin sinne, enkä löytäis enää ikinä takaisin Suomeen...

Anonyymi: ^__^

Paula: :) Sillon ku Mattiki asu Laajasalossa, mä lähin tosi usein Hertsikan metroasemalta väärään suuntaan... "Itään" ja "länteen" on niin vaikea käsittää. :/

Aevo: ^___^ Hihii! <3 Sä kato vedät mua puoleesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...