maanantai 17. tammikuuta 2011

Tämä on mainos

Jos tykkäät söpöistä aasialaisista, niin huomenna niitä olisi tarjolla Malmilla!


Eteläkorealaisista yliopistonuorista koostuva ryhmä tulee esittämään klassista musiikkia Malmin Saalemiin. He keräävät varoja Pohjois-Korean hyväksi. Ryhmän ainoa esitys pääkaupunkiseudulla on nimenomaan huomenna, Malmilla.Tuli vaa semmonen olo, ett pitää mainostaa tätä tapahtumaa täällä blogissani. :) Toivottavasti edes joku päättää tän mainokseni perusteella mennä kuuntelemaan. Todennäköisesti menen itsekin.

VAPAA PÄÄSY!!!!! 18.1. klo 19! Malmin Asematie 3, juna-aseman likeellä.Ei mul muuta, moi.

8 kommenttia:

Lenore kirjoitti...

siis miks ne kerää rahaa Pohjois-Korealle?? :o

Heli kirjoitti...

Noi kävi viime vuonna Porvoossa ja ovat todella mahtavia muusikoita! Kannattaa mennä kuuntelemaan, jos suinkin.

Lenore, mee kuuntelemaan, niin selviää. Rahaa ei ole koskaan pakko antaa noissa tilaisuuksissa, jos tuntuu, ettei halua.

Hanna kirjoitti...

Neetta: Ne haluu auttaa niitä.

Heli: AI NOI ON NE JOISTA OON NÄHNY SITÄ JOTAIN VIDEOMATSKUU SUN KÄNNYKÄSTÄ!?? Ku ne laulo Rebekalle tms! Todellaki aion sit mennä!!!

Lenore kirjoitti...

eiku just nimenomaan mietin miks ne haluaa tukea Pohjois-Koreaa rahallisesti.... musta vähänoutoa. Varsinkin nyt kun E-Korean ja P-Korean välit ovat olleet erityisen kireällä..

koovee kirjoitti...

Pohjoiskorealaisia toki voi auttaa, rahallisestikin. Mut "Pohjois-Korean hyväksi" kuulostaa kieltämättä vähän kuumottavalta. :)

Hanna kirjoitti...

Lenore: Kato niil on jotain tuttuja siellä P-Koreassa. :)

Koovee: Kato hei! :) No, mieluummin kuumottavaa ku laimeeta mainontaa...

Heli kirjoitti...

Hanna: Nää oli just ne, joiden laulua mulla oli kännykässä! Ainiin, mutta turha tää viesti enää oli, sä joko oot siellä kuuntelemassa tai sitten et...

Valtioiden välit voi olla kireät, mutta siellähän on monia sukuja, jotka ovat jakautuneet kahtia, kun se raja on vedetty. Vissiin jonkinlaista supporttia menee kirjekyyhkyjen avulla etelästä pohjoiseen... Hanna, kerro tarkemmin, jos kävit kuuntelemassa.

Hanna kirjoitti...

Heli: Mä rupesin vähä pillittää, ku ne tuli lopus laulaa sinne käytäville... :')

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...