perjantai 17. joulukuuta 2010

17. luukku ("Rare Exports")


17. luukku!



Mää nyt sit uskaltauduin mennä kattoo sen Rare Exportsin! Vietettiin solun (ts. kaveriporukan) pikkujouluja männäviikolla ja käytiin eka leffas ja sit syömässä. :)

Mun oli ihan pakko kattoo leffasta etukäteen pari trailerii netistä, ku mä oikeesti luulin ett kakkisin vaan siel leffassa housuuni ku pelkäisin niin. Oli pakko saada vähä kurkittuu etukäteen, ett miten kauheaan leffaan olin lupautunut menemään. :p

Tota leffaahan on kehuttu tosi paljon. Mun odotukset oli tosi korkeella.





Mut se leffa oli HUUOONO!!!!! Tai siin oli kyl hirveesti hyvää matskuu, mut... plääh! Ensimmäinen puolisko oli tosi jännä ja tykkäsin hahmoista ja näyttelijäsuorituksista. Mut sit loppupuolella se meni niin pikkukakkoseks, ett mä vaa lopulta pyörittelin silmiäni. Jännitys-draama-komedia ei oo hyvä yhdistelmä. Meni niin utopistiseks että ihan harmitti.

Mut siis siinä leffassa oli hyviä aineksia! Isän ja pojan välinen keskustelu jouluaattona pöydän ääressä oli koskettava, ja tohon joulupukki-ukkeliin liittyvän arvoituksen ratkaisu oli oikein tyydyttävä. Tässä leffassa ei myöskään ollut pettämistä, mikä on suomalaiselle nykyelokuvalle harvinaista. "Inkerin fööni!" oli ihan sikahauska! ;D Ja leffan logossa oleva joulupukki on törkeen magee!

Mutta joka tapauksessa mieleeni jäi päälimmäisenä monet kohdat, missä ois tehny mieli sanoo ääneen "Siis voi hyvänen aika!"


Leffan jälkeen mentiin syömään Mannerheimintien Virgin Oiliin. En ollu käyny ennen.


Tässä meiän konkkaronkka (kuvasta puuttuu Anu ja Altti. Niin ja Valtteri oli kans leffan ajan mukana). Markuksella oli kuvassa silmät kiinni, joten vaihoin hälle pään yhestä toisesta kuvasta. ;D


Altti alottaa kuulemma pizzan aina keskeltä. Weird! :D

Johanna ja Markus. Ravintolassa oli hämärää ja nää jotkut kuvat stillejä videoklipistä.


Joku tonttu.


Mun alko tekee hirveesti mieli kiinalaista ku lueskelin ruokalistaa... :/ No mut päädyin tilaamaan Risotto Con Chevre, joka oli tomaattista risottoa, mis oli pinaattia, aurinkokuivattua tomaattia ja sit tommonen vuohenjuustoklöntti tms. Oli ihan jees.


Jälkkäriksi tilasin banaanijätskii suklaakastikkeella ja kermavaahdolla. Tost kermavaahdosta näki heti, ett se on suoraan semmosesta kaupan kylmähyllyn pullosta pursotettu... Ei kovin eleganttia. Mut oli ihan hyvää.

Mä tahattomasti nolasin Anun, ku rupesin vähä jututtamaan meiän tarjoilijaa... ;D Meitä palveli semmonen suunnilleen mun ikänen kundi ja se unohti tuoda Anun tilaaman alkuruoan. No, Anu sanoi ettei se haittaa. Pääruoat syötyämme mä kysyin sit Anulta, ett saanko kysyä tarjoilijalta jos Anu sais jälkkärin ilmatteeks, ku ei ollut saanut tilaamaansa alkuruokaa. Sain luvan. Esitin kysymyksen tälle kundille, ja se jäi tuijottamaan mua varmaan kymmeneks sekunniks eikä sanonu mitää! Mäki tuijotin sitä kysyvä ilme kasvoillani. ;D Yritin näyttää määrätietoiselta, mut oikeesti häkellyin ihan totaalisesti. Luulin, ettei se ollu kuullu mun kysymystä ku se ei vastannu tai sit se yritti tappaa mut katseellaan. ;D Sit se säpsähti ja sanoi, ett "Joo, mä tarjoon. Harvoin vaan kuulee, että joku toinen pyytää toiselle hyvitystä". :D Onneks se lähti siitä aika pian, ku mä olin ihan vaikeena, ja Anuu hävetti kamalasti. ;D Mua hävetti kans! :DDD Emmä yleensä nipota noin suoraan (tai no aika asiallisesti mä asiani esitin) ni olin ihan häkeltyny. Mut Anu sai ilmasen jälkkärinsä! Mission accomplished! ;)

Oli tosi kiva ilta, kiitos vain kaikille tyypeille! :)

Must ois kiva käydä useamminkin ravintolassa syömässä, mut mä oon niin saita, että ei tuu mentyy. Höh minä!

11 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Kyllä se pitsa kannattaa aloittaa keskeltä. Jos aloittaa reunasta ja syö sitä täyttävää mutta pahaa reunustaa voi olla että mahan tultua täysi jää hyvää keskustaa syömättä ja sit harmittaa. Mut jos syö ensin hyvän keskustan, niin sit voi syödä pahat reunat jos jaksaa tai sit olla syömäti.

10 lukennut ennen mua eikä kukaan ole kommentoinnut mitään.

Anne kirjoitti...

Laitan vielä toisenkin. Tilasin kanssa nyt hobby hallista samanlaiset saappaat kun sillä Lenorella. Ne tuli eilen ja on tosi hienot, mut en mä tiedä olisko ne vähä huonot jalassa. Mun jalkaan ei kyl mitkään kumisaappaat oikein tunnu sopivan. Ilmankos mulla ei ole ollut saappaita aikuisena :D

Heli kirjoitti...

Tää oli niin mukavaa luettavaa, muttei herättänyt kovin kommentoitavaa... Pelkäsin, että vois tulla liikaa juonipaljastuksia, mutta tiesit hyvin rajat :).

äitiliini kirjoitti...

Oliko tuo se leffa jossa ei ole yhtään nais näyttelijää.....

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

Anne: Mä tykkään pizzan reunuksistaki niin paljon, ett siks se on must hassuu alottaa keskeltä. Ja ku se keskusta on niin luiruuki. Mut siis kukin syököön tyylillään. ;) NIII, ei jengi kommentoi!!! Paitsi te mun luottoihmiset! :)

Anne: Hihii, Agnetha (Lenore) on varmaan otettu ku ostit samanlaiset ku sillä. ^___^ Ni onks ne sun vaaleenpunaset? Mä en oo vielä osannu päättää, ett minkäväriset saappaat mä haluisin. Mul on nyt semmoset tummansiniset, liki mustat.

Heli: :) Joo en viittiny spoilata liikaa, vaikka se leffa mua harmittiki. Mut siis emmä silti sitä sano, etteikö sitä kantsis käydä kattomassa. Saa itse todeta, miten se stoori lähtee menee alaspäin. ;)

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

Äitiliini: Joo ei ollu naisnäyttelijöitä! Mistä sä olit sen kuullu? :)

Teja kirjoitti...

Mun veljen tyttöystävä alottaa pitsan keskeltä ! Itsekin ihmettelin, mut niin se kuulemma pitäs syyä aina. :o

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

Teja: :D No sen mä niinku snaijaan, ett jos pizzan laittaa eka slaisseiks ja sit haukkaa sieltä ihan kärjestä. Silloinhan sen pizzan alottaa periaatteessa keskeltä. ;) Mut toisaalta must on vaa ihan tajun mahtavaa, ett ihmisillä on pieniä hassuuksia. :D

Paula kirjoitti...

Mä kuulun siihen koulukuntaan, joka ensin leikkaa pizzan n. 1.5cm levyiset reunat irti, leikkaa loput suun levyisiksi slaisseiksi ja syö ne. Ja jos vielä masu vetää, niin lopuksi reunat. Tämä on siitä hyvä järjestys, että mehevä osa pitää syödä lämpimänä, mutta rapeat reunat voi syödä kylmänäkin.

No joo.. syömisproseduuri ei ole kuitenkaan niin kovin tärkeä, kunhan pizzassa on runsaasti v a l k o s i p u l i a..!

Nimimerkillä Vampyyrien kauhu

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

Paula: :D Munki pitää alkaa tehä taidetta pizzansyönnistä! Mä syön aivan liian tylsästi!

badass kirjoitti...

jään ihmettelemään, kävitkö katsomassa ollenkaan samaa "Rare Exports" -leffaa kuin minä.
Omani oli huomattavasti parempi. Hauskoja juonenkäänteitä piisasi loppuun asti ja menoa ja meininkiä riitti.
Ei osaa sanoa. Tykkäilin kyllä leffasta, vaikka tiettyjä taiteellisia vapauksia onkin hankala niellä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...