lauantai 4. joulukuuta 2010

4. luukku ("Hyvä Ilta")NELJÄS LUUKKU!

Olin tänään kaikkien maailman lakien vastaisesti töissä. Porvoossa oli Hyvä Ilta -joulukonsertti, mihin mun piti lähtä esittelypöydän taakse houkuttelemaan ihmisiä rupeemaan kummiksi kehitysmaan lapselle. Ihan ku mä jotain aiheesta tietäisin! :D Mut ONNEKS ei tarvinnu lähtee yksin! Oisin ollu kyl ihan pissit housussa. Muistuu mieleeni ku mut oltiin 15-vuotiaana jättämässä pitämään pystyssä yhtä puutarha/kukkakauppaa yksin EKANA työpäivänäni. Minut joka en tunnista ruusua orvokista (no, ehkä sorruin liioitteluun)!


Mun tekemä logo


Mun tekemä juliste toi punanen.


Meiän esittelypöydän takana oli maalaus, joka ei IHAN sovellu Fidan imagoon. ;D

Mut onneks meil oli kaks isoo kummi-mainosta, ni saatiin strategisimmat paikat piiloon. ;)

Pöytämme vieressä oli kolme TV:tä päällekäin. Mut nekin oli aseteltu siihen eräästä tietystä syystä...


;D

Kelle muulle tulee mieleen taannoinen uutinen bussipysäkillä vaaninneesta itsensäpaljastajasta?


Konserttipaikan aulassa oli mahdollisuus myös ostaa arpoja ja levyjä. Ton Liisan levyn mä aion hankkia! Jotain samankaltaisuutta havaittavissa noissa kansissa... :p

Oltiin tosi hyvissä ajoin siel Porvoossa, ni ku mulle jäi luppoaikaa ni mentii äitin kaa (joka oli meillä autokuskina) läheiseen pizzeriaan fish&chipseille. Ranskalaiset nammm! Kalapaloissa oli kyl enemmän korppujauhopäällistä ku itse kalaa.


Konsertti alkoi seiskalta.


Konsertti on nähtävissä myös SuomiTV:ssä 20.12. ja 26.12. :)


Mua jänskätti aluks aika paljon se esittelypöydän takana palveleminen, ku ei mul ollu oikee mitään ideaa miten aloitan keskustelun ihmisten kanssa.

"Lapsia myytävänääää!" "Ootsä kiinnostunut lapsista?" Noita fraaseja onneks en menny möläyttää. ;) Ja kyl se homma alko luonnistuu vähitellen, ku oon aika hyvä ihmisten kanssa. :) Löydettiin kahdeksalle lapselle kummi ton illan aikana! Jee!

Tää tyttö oli mun suosikki kaikista! Ihan äärettömän nätti!!! Oli siis ne muutki, mut tää oli mun lemppari. Yks pariskunta ryhtyi hänen kummikseen, ku mä sanoin, että haluan ehdottomasti tälle tytölle kummin tän illan aikana. Hauduttelin ideaa ryhtyä itse...


Mun äiti on ollu kummina jo jotain 30 vuotta. Ennen ku muutin omaan kämppään, aattelin et sit ku muutan omilleni, otan kummilapsen. Se oli mulle jotenki semmonen itsenäisyyden mittari. Mut en koskaan sit tullu hankkineeks. Nyt mulle on tullu uudestaan se kipinä! Tuol konsertis kuulinkin, ett ensin on niinku awareness (ett tiedostaa), sit interess (ett kiinnostaa), desire (ett tahtoo) ja sit action (ett toimii). Mä oon ton kummilapsen hankkimisen suhteen nyt kiikun-kaakun tos interessin ja desiren välissä. Mut JOS otan, ni sit haluun joko Rebekan tai Noomin ikäisen tytön, jotta voin verrata jommasta kummasta edellä mainitusta, ett minkä ikäinen mun kummityttö kans on. :)


Lopuks viel kuva joulukoristeesta konserttipaikan aulasta. ;) Pikkupukki.

6 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Hih, alaston mies. Nyt on hyvä lähtee nukkumaan :P

Paula kirjoitti...

Hyvän asian puolesta olet ollut liikkeellä. Joskus olen ajatellut tuota kummiusasiaa, mutta jäänyt kypsyttelyvaiheeseen..

Myynti- ja esittelypöydän takana seisominen on kamalaa; muutaman kerran en ole voinut kieltäytyä ja just ja just hengissä selvinnyt, mut ei ollenkaan kivaa: mä en ole ulospäin suuntautunut vaan tämmönen syvissä hämäläismetsissä kasvanut mörkö... Mut sä oot avoimempi, ja mä olen varma, että ne uudet liittymiset oli sun positiivisuutesi ansiota!

Hanna kirjoitti...

Anne: Oon otettu ku oot täällä "aina" oottamassa uutta luukkua! <3

Paula: Mitä sä oot ollu esittelemässä? :) Sä mikään mörkö oo! :D Kyl m ainakin ostaisin sulta mitä vaan jos olisit jossain jotain esittelypöydän takana myymässä. ;)

Anonyymi kirjoitti...

:'D tuo bussipysäkkivertaus.

Hanna kirjoitti...

Anonyymi: ;DD

Mia M. kirjoitti...

Mulla on menossa jo toinen kummilapsi Planin kautta. Suosittelen. 25 euroa kuussa, mitä se Planin kummius muistaakseni maksaa, on itselle loppujen lopuksi tosi pieni rahanmeno verrattuna siihen, että sillä kummilapsen perhe saa paremman tulevaisuuden ja koko kylää autetaan. Mun ekan kummilapsen kylään rakennettiin mm. vesikaivo ja koulu.

Aattele, alle eurolla päivässä voi muuttaa kokonaisen kyläyhteisön elämän paremmaksi! Halvalla lähtee! <3 <3 <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...