torstai 20. elokuuta 2009

Eilen me käytiin Korkeasaares, Korkeasaares, Korkeasaares.

Lähettiin eilen käymään äitin ja typyjen kaa Korkeasaares. :) Mentiin lautalla, ja ku äiti ootti pääsymaksun kanssa rahastajaa, meille kerrottiin, ett kerran kesässä on Korkeasaareen ilmainen sisäänpääsy ja se päivä oli nyt! :D Aika hyvä munkki!

Voi juku miten stressaavaa on käydä Korkeasaaressa kahden pikkumuksun kanssa! Sitä yrittää järjestää lapsille mahdollisimman paljon kivoja elämyksiä, mutta silti tosi jouhevasti, ku pitäis ehtiä muutaman tunnin päästä päiväunille. Pitäis pitää kiirettä, mut ei sais (koko ajan) näyttää sitä kiirettä lapsille, ett ne vois nauttii olostaan.

Kyl me ehdittiin aika paljon eläimiä nähdä, vaikka monet olivatkin piileskelemässä jossain suojaisissa kolkissa. Tässä hieman kuvasatoa:


lehtopöllöjä (saa sit korjata, jos huomaat mun puhuvan palturia)


Nalle Mesikämmen


tunturipöllö


tukaani


apina


Varsinkin vasemman puolimmaisen lajimääritys on hankalaa...

hoffmanninlaiskiainen <3


kroko


vitsaus

piikkisika


Mä ootin kaikkein eniten näkeväni flamingot, mut ne oli ihan tylsii ja nukkuivat vaan siel aitauksen kauimmaisel laidal. :( En saanu kivoi kuvii niistä.

---

Ainii ja sit mä vallan unohdin! Oltiin tiistaina Itikses ja mul on päivitys bongauslistalle:

- Gimmelin Ushma yhessä liikkeessä myyjänä. En kerro missä, ettette kaikki ryntää sitä häiritsee. ;p


7 kommenttia:

Bette kirjoitti...

haha ushma :--D

Anne kirjoitti...

Hihaa, taas on luettu kaikki uudet postaukset, joita onkin tullut ihan kiitettävää tahtia. Aikaisemmin kommentoin sun karkkipäivä postausta, mutta mä kai unohdin ton sanavahvistuksen ja viesti katos taivaan tuuliin.

hanna kirjoitti...

Anne: jes, hyvähyvä! :D Oon vallan yllättänyt itsenikin, miten paljon oon kirjotellu. En kyl tiiä, kuinka kauan tää tahti pysyy. Harmi ku lens taivaan tuuliin. :/ Se on tosi rasittavaa, varsinki jos on kirjottanu useammankin rivin.

Paula kirjoitti...

Ovatko nämä viimeaikaiset kuvat sillä sun uudella järkkärilläsi otettuja? Hyvin olet saanut kameran tottelemaan sua. Kaikkein söpöin on tuo "live"-Nasun kuva.

Tänä kesänä on ollut huisin vähän perhosia ja ötököitä kuvattavaksi. Silloin kun mulla ei vielä ollut makro-objektiivia, niin ötömönkiäisiä tuli vastaan enemmän kuin jaksoi moikata. Mä niin haluaisin kuvata sudenkorentoja.

Sun ja mun ja Matin piknikki on vielä tekemättä; toivottavasti vielä elokuun lämmöillä päästään grillailemaan!

hanna kirjoitti...

Paula: Joo, se piknikki pitää toteuttaa asap! :) En oo vielä ostanut objektiivia siihen järkkäriini. Nää kuvat on otettu semmosel pienel pokkarikameralla. :D Kiva ku kävit blogissani! :D

Aevo kirjoitti...

Ihania eläimiä. Viedään joskus sitten yhdessä Otso Korkeasaareen (katsomaan kaimojaan)! Niinkun Emma ja Jenna sillon joskus vuonna 00. Mainio kuva N:sta ja R:sta. Saako niistä semmosta kuvaa, jossa molemmat olisi nätisti? ;) Emmasta ja Jennasta ei joskus saanu millään.

Hanna kirjoitti...

Joo viedään Otso!!! :) Määki muistan sen meiän ja JEmman reissun korkeasaaressa! ^_^ Kyl se on noiden Reben ja Noomin kohalla silleen, ett jos niistä ottaa sarjatulella 50 kuvaa, niin yhessä ne molemmat näyttää filmaattisilta. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...