maanantai 30. marraskuuta 2015

Lontoo vol. 15 - Lontoon kirpparit

Ennen matkaamme kolusin netistä kaikki sivut ja blogit, missä mainitaan Lontoon kirppareita. En löytänyt kovin montaa, mut eipä mul ois oikeen ollu saumaa käydäkään monellakymmenellä, ku olin perheen kanssa reissussa.

Kaikki sivut hehkutti lauantaista Portobello Roadin kirpputoria, joten mentiin sinne koko konkkaronkka.

Ja siel oli pari muutakin ihmistä. Eikä siel mitään kirpparikamaa ollut, vaikka näin oli luvattu! :(

Kaamee ruuhka vaan koko katu päästä päähän.

Nää oli tyyliin ainoot kirpparikamat, mitä löysin. Toi valkonen tuoli on kieltämättä tosi kiva, mut plääh mä tollasta kotiin rupee raahaa.

Mut tää This Shop Rocks oli kiva (osote: 131 Brick Lane)! Ehk enempi antiikkiliike, mut siel oli ihan hyvänhintaisiikin tavaroita. :)Alakerrassa oli hurjasti kirjoja kategorioittain. Tonne meen uudestaan, jos joskus palaan Lontooseen!


Toinen oikein mukava kirppari oli tää Spitalfields Crypt Trust charity shop (osoite: 27 Whitechapel High Street). Harmitti vaan, ett satuin tulemaan paikalle 5 minsaa ennen sulkua.


Sit löyty islamilainen vastine meiän Fidalle (osote: 135-137 Whitechapel Road). Aika vaatimaton oli sisältä, mut edullinen. (Tää on siis samalla kadulla ku toi edellinen kirppari, mut katu vaan muuttaa nimee kesken kaiken.) 

Absolute Vintage (osoite: 15 Hanbury Street). Tääl oli valokuvaaminen kielletty (ja tällä kertaa noudatin kieltoa), mut olipa cool mesta! Tosin ihan liian tyyris mun makuun, mut siel oli semmonen alelaari, mis oli olikse punnalla kaikkii ihanii rytkyjä! Ja uskoisin sen laarin olevan pysyvä.

Meiän ekan asuinpaikan lähellä oli tämmönen kirppis, minkä nimee en tiiä. Mut se oli Campdale Roadilla (lyhyt katu, käy ettimässä). Risteyksessä vaan oli kyltti Vintage Sale ja nuoli puodin suuntaan. Mentiin katsomaan.

Joku kaavailu liittyen James Bond -elokuvaan Huominen ei koskaan kuole.

Tää oli joku originaali Batman Begins -leffaan liittyen. 4000 punnalla (n. 5600 euroo) ois irronnut...

Ostin sielt tämmösen ihanan lautasen punnalla (n. 1,40 euroo). Pieni särö tuli kaupan päälle, mut ei haittaa.


Ainii sit oli yks ihan perinteinen kirpputori, missä oli ihmisiä myymässä omia tavaroitaan! Se oli KIVA! Ja just sielt mul ei oo kuvaa... Mut se oli semmosen koulun tm. tiloissa, pihalla ja parkkipaikalla. Capitol Carboot Sale -kirppis Pimlico Academyssa Lupus Streetillä (mut sisään mennään Chichester Streetin puolelta, huom huom). Urpoo oli ett sinne oli sisäänpääsymaksu: 5 punta (seitsemisen euroa) jos menee ennen klo 11.30, sen jälkeen yks punta. Mut se punta oli ihan ookoo. Ostin sielt muutamii aikakauslehtii leikeltäväks. :) Suosittelen tätä kirpparii!

Netissä monia markettipaikkoja on tituleerattu kirpputoreiksi, mut kattia kanssa. Kävin monessa paikassa pettymässä. Blogeista saat varmimmat vinkit.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...