perjantai 13. toukokuuta 2011

VesirokkolahjatKun mulla oli pienenä vesirokko, äiti toi mulle tuliaisiksi Venäjältä ison nallekarhun. En leikkiny sillä ihan hirveesti, ku se oli tehty semmosest vähä höttösest kankaasta, ja sen nenä meinas irrota. Mut silti se oli mulle erityinen nalle, koska olin saanut sen vesirokkolahjaksi. Äiti ei tota nallee enää muista, mut mä muistelen sitä lämmöllä vielä tänäkin päivänä.

Sen lämpimän muiston takia päätin, että sit ku Rebekka ja Noomi sairastuu vesirokkoon, ni annan heillekin jotkut vesirokkolahjat! :) Jotain semmosta erityistä. Asia jäi hautumaan pariks vuodeks, ku ei tytöt tahtonu millään saada sitä vesirokkoo, vaikka mä jo kovasti odottelin. :D

Mut sitten se hetki koitti! Jeeeeee!!! Noomi oli eka. Ja vissiin kuukauden odottelun jälkeen Rebellekin tuli näppylöitä. Päätin odottaa, että kumpikin on saanu sen, ett voisin antaa lahjat samalla kertaa. (Emmä siis yleensä ilahdu ihmisten sairastumisesta, mutku eihä tossa ollu muita oireita ku näppylät... okei se kutiaminen oli varmaan kyl kurjaa.)


Noomi-reppanaRebelle ei tullu kasvoihin vissiin yhtään näppylää, mut selästä löytyi.Tadaaaa! Aidot G1 My Little Ponyt kummallekin! :) Rebekalle kiharatukkainen, ku sillä oli pienenä tosi kiharat hiukset. Ja Noomille suoratukkainen. (Ostin BonChavaljen ponikorjaamolta)Ja kyllähän tytöt tykkäsivät! :) He tykkäävät katsoa My Little Pony -piirrettyjä, ni nyt saivat omat ponit leikittäväksi. Oppivatpahan jo pienestä pitäen, että ainoa oikea poni on G1! ;pKatso alla oleva video, niin kuulet ponien uudet nimet.3 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Tyttöjä nauratti toi video - se, kun zoomasit melkein naamaan kiinni :).

Anonyymi kirjoitti...

Tosi ihanat lahjat ;D

Hanna kirjoitti...

Heli: :D Hihii!

Anonyymi: Eikö! ^___^ Kiitti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...