torstai 2. syyskuuta 2010

Todistusten jako


13 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Tän on pakko perustua tositapahtumiin, muuten tässä ei ole mitään järkeä :D!

Mutta tosi hauska!!!

Kerro tän tausta.

Maria kirjoitti...

Voi ei!! Tää on just ihana :D

Issu kirjoitti...

LOL!

Paula kirjoitti...

Tahtoo lisää sarjiksia!

Hanna kirjoitti...

Heli: :D Ei täs valitettavasti oo sen kummempaa tarinaa, ku ett sain idean (jostain vain) tähän sarjikseen joskus ehk kaks vuotta sitten ja kirjotin sen kännykkääni muistiin. Nyt sit sain aikaseks piirtää sen. :)


Maria: Hihi, kiitos! ^__^

Issu: äksdee

Paula: Mul on ideoita muutamiin sarjiksiin, mut en oo saanu viel aikaseks piirtää niitä. :) Laitan sitä mukaa ku valmistuu. Kiva et tykkäät! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kesti hetken tajuta, että muksuhan teki työtä käskettyä. Hyvä!
t. Äitiliini

Lenore kirjoitti...

mä en ymmärtäny :(

Hanna kirjoitti...

Äiti: Kiitti! :)

Lenore: Joo, tää on semmonen sarjis, mikä ei pakosti aukee muille ku uskiksille. :p No mut jos mä vähä avaan tätä: Seurakunnassa jos joku haluaa kertoa omista, "yliluonnollisista" kokemuksistaan, nii sitä sanotaan todistamiseksi. Kokouksen aikana monikin voi tulla pitämään todistuspuheenvuoron. Sanotaan, että "todistaa Jeesuksesta". :) Ei se mitää, vaikket ymmärtäny! <3 ;)

Anonyymi kirjoitti...

Jes Hanna ihanaa, Fiftycent ihanaa!

Hih ekaks pakko tunnustaa, etten mäkään tajunnu tota enneku selitit ton pointin :D Mäki olin ton luettuani että vataa mut silti diggasin :DD Piirrät niin kivasti ja sun hahmot on tosi hellyyttäviä :D Pakko sanoa että tost kaljusta poitsusta tuli mieleen M.S.! (hah jääköön nuo eriskummalliset nimikirjaimet paljastettavaksi huomenna jos näemme nuortenillassa! :DD En viitti sanoo sitä täs, heheee kerron sit why ;>)

Mutta tosi kiva ku tossa on niiku kesälomalle mars -teema ja sen mukaset fiilikset... Ja toi taustaki on virhee nii et tulee mielee ne kirmailut kesäniityllä, kun toi ruoho oli vielä vihreänvihreää... Haikeaa mutta samalla niin katkeroitunu oon ku kesä on jo ohitse! Niiku ohikiitäväääää
;DDDD haha taas yritän heittää jottae vannapii läppää joka ei naurata ketää muut ku itteeni ;''DD joo, kauheeta myöntää!

Ainii sit tohon sun edelliseen "Salattu linja " -postaukseen liittyen, että tuo kohta "ajan hermoilla" lämmitti niin totaalisesti tätä kylmää sydäntä että uhhuh! Muistelot vaan pullahti mieleen ja iloiset sävelet korvissa soinee vielä huomisenkin aamuhetken! Nams musikaali<3
Aijon seuraavan kerran ku Malmilla käyn ni tsekata ton markkajutun. Vähän huisii et sä just haukansilmilläs bongasit moisen muhevuuden!

Ja palatakseni vielä vanhempii postauksiin... Niin tuo Alfred-maraton oli mahtavuutta! Kuvailit kaikkee tapahtunutta nii realistisesti ja selkeen tarkasti, et tuntu ihan et olis itekki ollu siel messis! :) pihihi

Yep, mut nyt tää on niiku SLUT.

:) Nähdään ehkäpä huomenissa!

MVH,
"ERJA"

Heli kirjoitti...

Aijoo, tietenkin "todistus"! Piti mullekin selittää :D.

Hanna kirjoitti...

Erja: Hahaa, joo mullekin tuli mieleen M.S.! :D Mut vast sit ku toi sarjis oli valmistunu jo. Erja, sult tulee kyl parhaat kommentit! ;D Tuli mieleen, ett sust tulis tosi hyvä ope ku opetha kommentoi oppilaiden aine-kirjotuksii. Pistä kuules maikka-ammatti korvas taa!

Sullon ihQ otsis!

Heli: Sinäkin, Brutukseni! :D

Sara:D kirjoitti...

En tajunnu sitä: ÄITI no mitä, REKKU no mitä, TARJOILIJA NO MITÄ ja S°°°°na juttuja mut oli hauska!

Sara:D kirjoitti...

En tajunnu sitä: ÄITI no mitä, REKKU no mitä, TARJOILIJA NO MITÄ ja S°°°°na no mitä juttua mut oli hauska varsinki se todistus juttu hionosti väritetty jä piirrettu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...