maanantai 30. elokuuta 2010

Salattu linja

Malmilla ei olla ihan ajan hermoilla.
Nii millonkas se olikaan, kun Suomi siirtyi euroihin? ;) Menin ihan huvikseni ettimään yleisöpuhelinta nuolen osoittamasta suunnasta, mut emmä mitää löytäny. Ylläri sinänsä.

4 kommenttia:

Isä ja Jukka kirjoitti...

Jos se puhelin oli piilossa, hyvä huomio sinulta.

Heli kirjoitti...

Mä en enää edes muistanut, miltä markat näyttivät!! Lankapuhelinluurin muistin vielä :).

Paula Lehtimäki kirjoitti...

Sulla on tarkat silmät!

Ainoa vuosiin näkemäni puhelinkoppi sijaitsee Suomenlinnassa, mutta ei siinäkään luuria ole, pelkkä piuha vain törröttää seinästä..

Jokin aika sitten kysyin Elisasta puhelinkopeista; sanoivat niitten olevan katoavaa kansanperinnettä eli ei yhtään toiminnassa ainakaan Helsingissä.

Koska yhteiskunnassa on asioita, joitten toimittamiseen ei ole muuta välinettä kuin puhelin - esim. hammaslääkärin päivystysaikaa ei voinut ainakaan viime vuonna varata "luukulta" vaan soittamalla - niin silloin yhteiskunnan pitäisi kustantaa jokaiselle kansalaiselle kännykkä tai sitten pitää yllä muutamaa yleisöpuhelinta.

Hanna kirjoitti...

Isä ja Jukka: Hei oon ilonen! Tää on vissiin eka kerta teiltä kummaltakin, kun kirjotatte tänne blogiin kommentin! Kiitos! :D

Heli: :DD Mäki kävelin eka tost vaa ohi. Sit palasin pari askelta taakse päin ja katoin tarkemmin, ett "On nois kolikoissa jotain nyt vähän kummallista". :D

Paula: Joo mäki tiiän sen Suokin kopin! Alkavat olemaan museokamaa jo. Ei niist mun mielestä mitään haittaa olisi, jos olis vielä muutama siellä täällä. Toki ne ois ihan töhrittyjä ja pissattuja, mut saispahan soittaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...