sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Miksusta vielä... :(Mä vähän pelkään, ettei se antibiootti tehoo... Äiti kävi antamas Miksulle tänään toisen piikin (viel kaks jäljellä, kolmen päivän välein pitää pistää), mut viel tähän mennessä en oo havainnu mitää parantumista. :( No, sitä räkää ei tuu enää ainakaan niin paljon, että nokka ois valkoisenaan siitä. Mut mua huolestuttaa täl hetkel eniten se, ett must Miksu ei oo pissannu moneen päivään... Ja jos sillä on jotain sairautta munuaisissa, ja ellei antibiootti siihen auta, nii sit ei oo mitää muutakaa lääkettä... :'(

Mä olin aika optimistinen ton eläinlääkärikäynnin jälkeen, mut sit mun mieliala romahti, ku mitää parantumista ei ollu tapahtunu vuorokauden sisällä siit ekast antibioottipistoksesta ja siit nesteenpoistopiikistä. No, se vaikutusaika ei ehkä oo ihan yks päivä, mut silti!!!

Ellei viikon päästä, ku vika piikki pitää antaa Miksulle, oo tapahtunu radikaalii tervehtymistä, nii sit hankin eri antibiootin. Mä vaa toivon, ettei Miksu sitä ennen ehi kuolla... ;_____; Mä en haluu ett se kuolee...! Mun rakas pikku Miksu!

Mua pelottaa, ett joku päivä ku tuun kotiin, Miksun kaula on iso pallo! :'( Mun ei tee mieli olla hetkeekään poissa Miksun tyköö... Mä aina lauantaisin tykkään roikkua meiän seurakunnalla nuortenillan jälkeen valomerkkiin asti, mut eilen heti tilaisuuden jälkeen suunnilleen juoksin kotiin Miksun luo, vaikka se vaa nukkukin rätin alla.

En haluu et Miksu kuoleeeee!!! :''''''(
Tää kuva on viime kesältä ku Miksu oli viel iha terve... Vertaa kaulaa!

2 kommenttia:

Juha kirjoitti...

Voimia ja jaksamista sulle Hanna =)
En osaa muuta sanoa =/

hanna kirjoitti...

Juha: Kiitos. Päivä kerrallaan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...