torstai 21. tammikuuta 2010

Kilpikonna eltsussaKäytiin sit tänään Miksun kanssa eläinlääkärissä. Viime kerrasta onkin vierähtänyt viis vuotta, joten tais olla reissu ihan paikallaan. Tää oli nyt Miksun toka lekurikäynti. Ekal kerral käytiin lyhentämässä sen nokkaa, ku se oli liian pitkä. En pystyny kattoo toimenpidettä, missä eläinlääkäri leikkas sen naamaa. :S Nyt ei onneks ollu niin radikaalii. Nyt mentii vaa hoitaa vilustumista tms.


Edellinen potilas taju kankaalla


Miksulla on jotai nesteturvotusta kaulassa...


Piikki siihen nestejuttuun, ja sit Miksu sai myös ekan antibioottikuurinsa.


Nää kolme pitäis vielä kotona laittaa kolmen päivän välein. Äitiiiiiiii!


Konnan suussakin oli pari valkosta pientä rakkulaa. Mä oon liian nössö tekemään näin, miten lääkäri tekee täs kuvas... Katottii konnan niskaa, mut se oli ok.

Hengissä! Kissakin oli jo hereillä.


Mä menin aika nöyränä sinne eläinlääkäriin... Luulin ett saan noottia huonosta hoidosta, mut Miksu onkin kuulemma varsin hyväkuntoinen konna! :) :) :) Se painaa 1230 grammaa, on hyvännäkönen, kilpi ei oo pehmee, nokka on hyvä ja oikein mallikelpoinen muutoinkin. Jeeeeij! :) Silmis tais olla kans pieni tulehdus, mut tol antibiottikuurilla Miksu tulee kokonaan terveeks taas! Oon niin ilonennnn!!!

Miksu voi btw elää 120-vuotiaaksi! Repikää siitä! :D

6 kommenttia:

Lenore kirjoitti...

hahahha toi kissa XD näyttää iha maurilta. voi reppanaa.

miksu on nii reppana kans :/ niin söpöö ku sul on tommonen kilppari ^_^ toiv. se paranee ja elää 120 vuotiaax!

Bette kirjoitti...

naaah söpö miksu! :--))

Heli kirjoitti...

Onko sulla käsitystä, kuinka vanha Miksu on nyt? Ja muista, että ihmisetkin voi elää 120-vuotiaaksi. Pidähän huoli teistä molemmista! En kylläkään sano teille sitä v-taikasanaa... ;D

Anonyymi kirjoitti...

Äitiliinin kommentti. Ihania kuvia. Tarkoitatko Heli v......ni.Oli pakko miettiä että mitä tarkoitit, taikasana epäilytti tuohon. Reppanalla on kuin ruokalappu kaulassa. Onneksi otit kuvan tuosta pistämisestä, on vähän käsitystä mihin pitäisi pistää. Miksu varmaan inhoo mua sen jälkeen, mutta väliikö sillä?

Heli kirjoitti...

Joo, äiti, ihan oikein käsitit v....ni-sanan.

http://www.youtube.com/watch?v=d3r0YX7gL6Q

Onkohan kilpikonnalla myös yhtä pitkä muisti kuin elinikätavoite? Miksu vois olla sellaista pitkävihaista tyyppiä, ei se äkkipikaiselta ainakaan vaikuta :D.

hanna kirjoitti...

Agnetha: *^____^* Hihii! <3 Mä en uskaltanu kattoo tota kissaa muuten kuin seinän takaa, ku en halunnu nähä miten sitä operoitiin. >__< Sitä steriloitii tms.

Bette: Jeeeij<3

Heli: Äiti oli nokkelampi. Mä en tajunnu tota taikasanaa ennen tota valaisevaa TouTube-videota. ;D No siis mulla Miksu on ollu nyt jotai 14 vuotta, eli sain vuonna -95. Mut ekal kerral ku oltii eltsus, nii lääkäri oli kirjottanu Miksun syntymäajaks 00.00.1992. Se oli sen arvio... Hmm... eli jotai 14-17 vee. :/

Äiti: Ei se sua inhoo. Ja oothan sä leikannu sen kynsiäkin, josta se tuskin mitenkään nautti. :D Mä voin pitää sille joka ilta terapiaa, mis kerron, ett "Hyvää se äiti vaan tarkotti ku sua rokotti". ;)

Heli: Mä luulen, ett Miksun voi aika helposti lepytellä jollai herkulla. :)

Vielä tänään konna ei näytä yhtään terveemmältä. :/ Toivottavasti jo huomenna...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...