torstai 1. lokakuuta 2009

Rilliostoksilla

Olin tänään kaverini Petrin kanssa valkkaamassa sille silmälasit! :D Oon niin ilonen, ku sain suostumuksen tulla makutuomariksi! :D Petril on ollu silmillään tosi mielenkiintoinen viritelmä jo jostain maaliskuusta asti ja ollaan Sannan kaa patistettu Petrii hankkimaan uudet rillit, ja NYT ku Petri viimein anto myöten, nii en VOINU olla änkeemättä mukaan silmälasiliikkeeseen! ;D Ja sain vieläpä luvan tehä postauksen tapahtumasta. :D

Ekan kerran ku näin Petrin nois viritelmissään, luulin hänen saaneen jonkun silmävamman, jonka takia hän joutuu käyttämään tommosii suojaavia laseja. Mut selitys olikin se, että silmälasit olivat menneet rikki, ja noiden ikivanhojen arskojen linsseissä oli sama kaltevuus ku silmälasien linsseissä. Puol vuotta me yritettiin saada Petrii hankkiutuu eroon noista rilleistään, mut sitkeästi ne pysyivät. :D Viime lauantaina vasta sanoin Petrille, ett "nyt jätän sut rauhaan, enkä valita enää noista rilleistä", mut sit Petri ilmottiki, ett oli alkanu harkitsee vakavasti uusien rillien ostamista. JEEEEEIJJJJ!! ;D


Sanna ei päässy tähänkään stailaukseen mukaan, ku silloli töitä. :/ Mut oon kyl tosi tyytyväinen lopputulokseen! Nää oli Petrin oma valinta, ja mä ja myyjä-setä annoimme valinnalle siunauksemme. :) Yritin ensin ehdottaa paksusankaisia rillejä, mut ei ne näyttäny yhtään hyviltä. Nää oli parhaat! :)

Ja kivat aurinkolasitki löyty kaupan päälle. Jostain syystä Petri näyttää enempi itseltään tässä jälkimmäisessä kuvassa. ;)

Kiitos Petri ku uskalsit ottaa mut mukaan rilliostoksille!!! ;D Oli hauskaa!

4 kommenttia:

Issu kirjoitti...

Ja maailma on jälleen pikkuisen parempi...

Petri kirjoitti...

Kauheeta, en kai toi oo minä?

Pitää silti miettii, että jatkanko arskojen käyttämistä :/

Hanna kirjoitti...

Petri: Älä jatka! Sä totut noihin uusiin rilleihis nopeasti! Ne on hienot!!! :)

Nora kirjoitti...

Miten, siis MITEN tommosilla virityksillä näkee mitenkään??! Tostahan voi tulla taittovika! Hyvä että mies sai uudet kakkulat, hyvännäköset on.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...