sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Wilsooooonnn


Sori, on ollu tosi paljo kaikkee (taitoin yhen kirjan ja lehen jajaja), ni en oo ehtiny postaa mitään. Mut täs tulee:

Viikko sitten lauantaina olin toimittajan ominaisuudessa Suutarilassa tekemässä jutun Wilson Kirwasta Vartti-lehteen. Olin iha täpinöissä, ku sain tän duunin! :D Suutarila on mulle yks rakkaimmista maailmankolkista (oon asunu siellä puolet elämästäni) ja Wilson oli eka tunnettu henkilö, jota pääsin haastettelee! :) Yhtäkään jaksoo en oo kattonu Tanssii tähtien kanssa -kaudesta, missä Wilson tanssi saati seurannu sen juoksijanuraa, mut nimenä varsin tuttu heebo.Wilson tuli sinne Suutarilaan pitämään satutunnin. Se kiertelee ympäriämpäri pitämäs tarinatuokioita lapsille ja luennoi myös aikuisille. Se on semmonen Afrikan Marco Bjurström! :D Ihan loistava persoona!!! Me muutamat aikuiset, jotka oltiin siel Suutarilas kuuntelemas Wilsonii, nautittiin siinä missä lapsetkin! Ei suotta vuoden 2008 positiivisin suomalainen!

Wilson kerto kenialaisia tarinoita, mitä oli oppinut lapsena. Alla olevassa videossa lapset nimeää afrikkalaisia eläimiä, mitä sit W imitoi. Iha loistava tyyppi oikeesti!!! :DDSit ku se tilaisuus oli ohi, nii Suutarilan kirjaston henkilökunta pyys Wilsonin kahville takahuoneeseen. Ja mut pyydettiin kans!!! :D Jeeeeij!!! Siks ku oon "toimittaja" ja siks, ku se kirjastotäti, joka oli vastuussa tilaisuudesta, ni se tunnisti mut mun ala-asteajoilta. ;D Mun ala-aste on nääs samas rakennukses ku toi kirjasto ja toi sali, mis Wilson satuili, oli meiän ruokala. :)

Oon ollu kahvilla Wilson Kirwan kaa, iiiiik! :D ;) Juttelin sen kaa kaikkee siel teekupposen lomassa. Wilson näytti kännykästään kuvia sen sulosesta pojastaan, ja muutenki W oli tosi rento jäbä. :) Ja olin niin otettu, ku mä sit lähin kotiin sielt, nii Wilson ei ollu sillee "okemo" vaa katto kunnol silmiin ja kiitti ku kävin ja sillee. ^__^ Vähäks oli siistiii!!!

7 kommenttia:

Issu kirjoitti...

Piiitkä tauko sulla olikin. Melkein mietin jo alkaa tökkiä.

Kiva teksti taas, mutta päiväykset johtaa heikoimpia harhaan?

Hanna kirjoitti...

20. syyskuuta WOOOOT?! :O Täytyy yrittää selvittää, mistä toi johtuu...

Hanna kirjoitti...

Ainii toi päivämäärä johtuu siitä, ett mä alotin ton postauksen kirjottamisen 20. päivä, mut en vaa julkassu sitä ku vasta nyt. :)

Paula kirjoitti...

Hienoa, Hanna! Sähän olet jo melkein kuin Rita Tainola, kun poseeraat kuvassa haastattelemasi julkkiksen kanssa.

Mulla on Wilsonin satukirja omistuskirjoituksella, hän kertoo siinä synnyinmaansa satuja. Wilson on maaseutunaapurini tuttu, sitä kautta sain kirjan.

Hanna kirjoitti...

Paula: Haha, kiitti! ;D Aijaa, vähä coolii! :D

Issu kirjoitti...

Moinen kävi mielessä. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan ;)

Uino kirjoitti...

juu toi on ollu miltein vuoden mulla :D se on sellanen muotiblogi ja on siinä kaikkea muutakin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...