sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Malmintorin parkkihallikirppis

Tänään kävin Malmintorin kirppiksellä, joka on Malmin Prisman parkkihallissa. Se on auki sunnuntaisin silloin, ku Prisma ei oo auki. Tsekkaa aukioloajat täält, jos mielit shoppaileen: http://www.malmintorinkirppis.fi/Käyn tuol melki joka sunnuntai... :) Ihanan iso! Mut häiritsee, ku tosi usein samat myyjät on myymässä samoja tavaroitansa viikosta toiseen. Mut kyl mä sieltä silti löydän aina kaikkee kivaa! Tällasta kamaa lähti mukaan tänään:
Kaulahuivi (1 e) ja Asterix-sarjakuva-albumi (2 e). Me siskon kanssa kerätään noita ja meil oli tota kyseistä sarjista vasta yks kappale, joten nyt on sekä Helille että mulle oma kipale. :)Ruskea neule (1 e)


Oranssi neule (1 e)


Punai... no kyl te varmaan värit tunnistatte ilman apuakin. ;) (50 cnt)


Tykkäsin tosta helmasta :D (50 cnt)


Rebekalle paita, missä on nätti musta rusetti (1 e)


Aivo, kelpuuttaiskohan Herkku tän bodyn itelleen? :D Tos on jotain autoi ja linkkei (20 cnt). Toi supersöötti Niiskuneiti-paita jää jemmaan (20 cnt).


Meikä osti PUNASET housut! :D Hohoo! Saa nähä, käytänkö koskaan julkisella paikalla. (1,5 e)


Nää henkselihousut oli niin hauskat, ett oli pakko ostaa. :D Jos henkselit rupee ujostuttaa, nii ne saa kyl vekkaki. (1,5 e)


Mulla on nyt kuus My Little Pony -VHS:ää! Hamstraan vielä muutaman lisää ja sit poltan ne DVD:lle. Noissa vanhoissa videoissa on vieläpä alkuperäiset dubbauksetkin, ja tuovat ihanii muistoi mieleen! (1 e/kpl) <3

Tämmösen vanhanaikaisen mekon ostin lähinnä siks, ett tätä voi hyödyntää valokuvaussessioissa joskus! En just nyt pysty näkee itteeni kaupungilla pukeutuneena tohon kolttuun. ;) Toi tuoksuu ihanan ummehtuneelle! Toki pesen sen hajun pois asap! :D (2 e)


6 kommenttia:

Heli - aina äänessä... kirjoitti...

Hei kyllä toi ois oleellisen tärkeää kertoa kaikki värit, niin sitten voi vaikka säätää näytön värit kohdilleen :)

Hanna kirjoitti...

Hehe, joo! ;) Oo vaan äänessä, ku ei tääl muutkaan nyt mitään viitti kirjottaa - tuskin edes käydä! Mut kyl mä huomaan, ett oon innostunu valokuvaamisesta taas ja siitä saanen kiittää tätä blogitouhuu. :)

Annieveliina Annukka Haapala kirjoitti...

oi vitsi siistii noi punaset housut! mul on punaset farkut mitkälie, oon ostanu ne joku 2007 kesällä enkä kertaakaan oo käyttäny julkisesti. en kehtaa =(=(=( nyyh.

Hanna kirjoitti...

Annieveliina Annukka Haapala: Hei, sovitaan joku nuortsi ku laitetaan molemmat ne punaset farkkumme päälle!!! ;D Yhdessä me pystytään siihen! Together we are stroganoff!

Anonyymi kirjoitti...

Hei. Ootko siirtänyt noita ponivideoita dvd:lle? Olisiko mahdollista saada niistä kopioita? Elisa.leppakorpi@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Hei. Ootko siirtänyt noita ponivideoita dvd:lle? Olisiko mahdollista saada niistä kopioita? Elisa.leppakorpi@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...