maanantai 12. maaliskuuta 2012

Maailman suurin muskariOlin lauantaina kaverini, O-P:n, kanssa Musiikkitalossa kuvaamassa Vauva-lehden järjestämää maailman suurinta musiikkileikkikoulutapahtumaa. Ihan SIKANA mukuloita!Paikalle odotettiin jotain 1400-1500 alle 3-vuotiasta lasta. Ihan niihin lukemiin ei tiettävästi päästy, mut enpä oo ennen nähny niin paljon lapsia saman katon alla! Ainakin Nelonen ja MTV3 olivat myös paikalla, ja heidän videokoosteiden perusteella osallistujien määrä oli kaksataa viiva tuhat, ett en sit tiiä. :D

Mua vähän huoletti, ett salee saan jonkun taudin sielt, ku pikkulapsethan tunnetusti ovat vähän pöpöisiä... :D Mut taisin selvitä hengissä.

Tää vauva näyttää must vähän multa pienenä. ^_^Me kuvattiin O-P:n kanssa (mä siis olin assaroimassa) Vauva-lehden nettisivuja varten. :) Tykkään lopputuloksesta ihan ältsisti!!!


Meitsi on kuvannu pääasiassa nää yleiskuvat, lähikset muusikoista lavalla ja sit sen yhen kaiteessa roikkuvan lapsen. ^___^ Jee!

En ollu koskaan vielä käyny Musiikkitalossa. Se sali oli tosi magee ja tuoksui uudelta (avajaiset oli elokuussa 2011)! Haluun joskus kuuntelemaan sinne jotain sinfoniaorkesteria! Ei tos Ammuu-yhtyeessäkään siis mitään vikaa ollu... ;)

Keikan jälkeen mentiin syömään läheiseen St. Urho's Pubiin.Mullahan on toistuva ongelma, että tilaamani ravintolaruoka ei maistu hyvältä. Mut tää Toast Manala oli niiiiiiiiiiiiiiin I-HA-NAN hyvää!!! Ei näytä kummoiselta, mut oli tajuttoman maukasta! (Siel Urhossa oli Arto Nyberg! Ja Olavi Uusivirta meinas ajaa keltainen ruusu kädessään fillarilla kadulla mua päin.)

4 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Hienoja kuvia ja videoo taas, Hanna!

norpatti kirjoitti...

Heh. Arto on Urhossa AINA! :D

Mir Q kirjoitti...

Sut on palkittu. Katso BonChavaljesta miten pitää toimia.

Hanna kirjoitti...

Paula: Kiitti! :)

Norpatti: Miks se on siel aina? :o

Mir Q: Jeeeeee, kiitos! ^__^ Toimin vähän viiveellä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...