perjantai 30. maaliskuuta 2012

JääkaappipostausMun on jo pitkään tehny mieli tehä postaus mun jääkaapista! :D Ei sen sisällöstä (se ei välttämättä ois kovin kaunista katseltavaa...), mut kaikest tilpehööristä, mitä oon kiinnittäny siihen etumukseen.


Tää vuosia sitten Demi-lehdestä talteen leikkaamani luonnekuvaus on HELMI!!! Jutussa oli erilaisia luonnetyyppejä, ja tää mun nimikkohenkilön kuvaus sopii muhun sikahyvin (ok ei ihan kaikiltaosin)! ;D

"Suhde työhön: Hanna palvelee kassalla asiakkaita rähjäinen t-paita päällään. Hanna on taivaanrannanmaalari, jolle ei sovi säännölliset työajat. Hän ei myöskään halua kumarrella pomoja, vaan laatii itse omat sääntönsä."

"Plussaa: Hannalle ei tulisi mieleenkään stressaantua töistä. Hän elää lunkisti päivä kerrallaan."

"Miinusta: Hanna on aina myöhässä ja venyttää ruokatuntinsa ikuisuuden mittaisiksi."

"Ulkonäkö: EVVK! Jos likaiselta lattialta löydetty tiukka toppi ei kelpaa seurakunnalle, niin sitten ei. Hanski haluaa olla itsensä näköinen, eikä tingi siitä tippaakaan."Tän pienen rähjäisen merihevosen löysin joskus hiekasta, ku olin parin kaverin synttäreillä. En raaskinu jättää sitä sinne maahan lojumaan, vaan otin huostaan.


Lehtileike vaaleanpunaisesta kännykästä. Mulla on käytössä toi sama puhelin ja kaiken lisäks mul on tommoset pinkit, läpinäkyvät kuoretki jossain. :) Afrikantähden rubiinin ostin joskus kirpparilta. Se on yks kauneimmista asioista maailmassa.


Tän reppanan koiran ostin joskus 2007 Myyrmäen Fidalta, ku oltii viettämässä työkavereiden kaa naisten virkistysiltapäivää. Huostaanotto nro. 2.Sanokaa mitä sanotte, sijamuodot on mielenkiintosia! :D Tykkäsin yläasteella ihan hulluna opetella näitä. Enää en kyl muista muita kun genetiivin ja allatiivin.


Lehtileike, jossa kuva Mannerheimintiestä. Sillon ku mulla oli paniikkihäiriö, haaveilin tätä kuvaa katsoen vielä joskus uskaltavani kävellä Helsingin keskustassa. Tää kuva muistuttaa mua, miten hyvin mulla asiat on nykyään.


Yks ikimuistoisimmista kirpparilöydöistäni: tuorehiiva-magneetti! Rakastan tätä!!!


Luulen ett monikaan ei pidä tota ylempää sarjista hauskana, mut muhun se uppos. :DD Ja toi alempi Fingerpori on NEROKAS!

- "Jokaisesta kellosta on patterit lopussa."
- "Tilaan puhelinherätyksen."
- Ring ring
- "Oletteko kuulleet Vapahtajastamme Kristuksesta?" HAHAHAHAHAHA!!!!! IHANA!


Lehtileike vaaleansinisestä pöytäliinasta, jossa punaisia mansikoita. Tykkään tosta väriyhdistelmästä! Mun lapsuudessa oli vaaleansininen pillimehu, missä oli mansikan kuva. Haluaisin vielä joskus nähdä oliks se tetra niin kaunis ku mitä se mun muistoissa on.


Vaikka Miksu kuoli jo monta vuotta sitten, mul on vielki post-it -lappu, johon oon kirjottanu mitä konnalle saa antaa ja mitä ei.


Piirustus on lastenleiriltä jostain vuodelt 2007. Kuvassa Johanna ja minä. Johannalla on kaulakoru, ei rintakarvoja (miltä ne mun mielestä näyttää... ite piirsin). Ja ihana Chupa Chups -magneetti on Johannan tuoma tuliainen olikse öö Barcelonasta. :)


Tän Nuuskiksen repäsin talteen, ku se onnistu must niin kivasti. ^_^


Tän magneetin sain eskarista vuonna 1990. :)


Tää lämpömittari oli Mallan ja mun Lindimajassa Riihimäen Mamman kodissa. Mut ku Mamma kuoli, mä otin mittarin kotiin. Lindimaja tuli sanoista lintu ja dino.


Kopioin useita tämmösii itsenäisyyttä käsittelevii muumisarjiksii mun kämpän seinille, ku aikoinani muutin omilleni. Toi on niin osuva! :D3-vuotiaan Rebekan piirustus.Tän kiven pöllin joskus meiän seurakunnasta. Se vartoo, ett saisin joku päivä aikaseks maalata siihen barbababan. :) On vartonu jo vuosia.


Tykkäsin pienenä lainata kaveriltani, Siniltä, Katti-Matti -videoita. Kerään näitä figuureita kirppiksiltä mukaani aina harvoin ku löydän.


Tää vesimelonia syövä kilppari oli mun suosikki niistä Kinder-kilppareista. Mikä sun oli? :)


Rebekan tekemä synttärikortti.


Niin.


Toi naurava possu vetos muhun. ^__^Niin käy välillä. :/ Oijoi.


Ja tän 6 millimetrin kokoisen kiven löysin päiväkodin pihalta, missä olin kesätöissä. Vai antokohan joku lapsi sen mulle...? No mut sielt päiväkotiajoilta kuitenkin. Siel oli kivaa.

5 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Hauska postaus taas! Sun pitää pian hankkia isompi jääkaappi, kun eihän noista raaski luopua ja lisää varmaan tulee, oletan..
Sun pitäisi muuttaa meidän taloihin, kun täällä kylpyhuoneen seinissä on paneelit, joihin magneetti tarttuu.

Sarjisstripit parhaita. Ja luonnekuvaus sopisi kyl mullekin..

norpatti kirjoitti...

Haa, mäki just kuvasin yksityiskohdat mun jääkaapista kun suunnittelin tällasta merkintää. Ehdit eka! Kaikkien pitäs tehä tällanen. Supermielenkiintosta! 8)

Hanna kirjoitti...

Paula: Kiitos! :) Noo kato mä kiinnitän siihen vaan kaikkii pienii juttui jatkossa, ku tila alkaa loppumaan. :)

Norpatti: :DD No mut hei ehottomasti teet kans ite!!! Mä ainaki haluun nähä! Mustki jääkaapinovet kertovat ihan tosi paljon ihmisestään.

Jokke kirjoitti...

Ei kun pitää päällystää seinät metallilevyllä, että paljon tilaa laittaa lisää. LISÄÄ! :)

Hanna kirjoitti...

Jokke: :DD Mä luulen, ettei semmoinen asunto ois enää kovin terveellinen. Mut sinänsä loistoidea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...