sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Skarpatkaa hei!

Muistakaattehan aina postauksen luettuanne klikata joko kelpo tai kehno, jotta tiedän kuinka moni näitä mun sepustuksia lukee milloinkin!

Aiemminhan mul oli se Jos luit, paa ruksi -teksti tuol postauksen lopussa, mut joissakin postauksis oli niin paljon lukijoita, että numero meni yli yhdenksänkymmenenyhdeksän, jonka jälkeen mä oisin toivonu ett ois alkanu kolminumeroiset luvut, mut Bloggerin tyhmä laskuri hyppäskin takaisin ykköseen. :S You know: 97, 98, 99, 1, 2, 3... Ni nyt ku "äänet" jakautuvat kahtaalle, niin ei pitäis tulla tätä ongelmaa.

ELI MUISTAKAA KLIKATA!!!!! Jos ette osaa päättää oliko postaus kelpo vai kehno, ni laittakaa kelpo.

Treenatkaa jo nyt!

Katja ja muut Operaa käyttävät olette vapautetut tästä velvollisuudesta, ku Opera ei kuulemma näytä niitä bokseja, minkä pystyis ruksittaa. :)

Kiitos! <3

3 kommenttia:

AnneVee kirjoitti...

Hei ku mä luen näitä syötteenlukijalla, niin ei kehtoo joka kerta erikseen tulla sit tänne blogiin klikkaileen. Sovitaan niin, että voit laskee mut aina +1:ksi, alkaen tästä tekstistä!

Anonyymi kirjoitti...

ihanaa hanna että sä oot kans huomioinut minut! mut ilouutinen on sellainen, että käytän myös mozillaa ja exploreria, joten useimmiten saan laitettua sen ruksin niihin laatikoihin! että tiedokses vaan, sun ei tartte vastata tähän tai mitään:-)
katja

Hanna kirjoitti...

AnnaVee: Mikä on syötteenlukija? :o Mut okei, mä lasken sut aina! ^___^

Katja: Sä oot mun mielessäin! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...