lauantai 20. elokuuta 2011

Päiväni koerottana

Osallistuin serkkuni, Mallan, kanssa Aalto-yliopiston leikkisyyttä tutkivaan projektiin. :D

Kyseessä oli psykofysiologisin menetelmin tapahtuva digitaalisia pelejä koskeva tutkimus, jonka ideana oli mitata osallistujien fysiologista aktiviteettia. You know! :DHelsingin yliopiston sähköpostilistalla etsittiin koehenkilöiksi kaveruksia pelaamaan Hedgewars-nimistä peliä, jossa siilit yrittävät eliminoida toisiaan. Malla pyys mua mukaansa, ja vähänkö siel oli hauskaa! :D Pelattiin toisiamme vastaan ja yhteistyössä tietokonetta vastaan.Vähintään toisella kaveruksista tuli olla aiempaa kokemusta pelistä. Mä en ollu kuullutkaan, mut Malla oli kuulemma joskus kokeillut.Ennen koetta meihin kiinnitettiin johtoja (mittausantureita tms)! :D Mua hitusen hirvitti aamulla, että ei kai niitä johtoi laiteta ihon alle, mut ne laitettiinki vain liimalla ja teipillä. Meni tovi tottuessa, että naamasta ja sormista roikkuu jotain ylimääräistä.

Ei niissä johdoissa vielä mitään...! Kohta meille laitettiin päähän tiukat vauvamyssyt ja meiän TUKKAAN RUISKUTETTIIN TÖHNÄÄ HYYYYYIII! ;DKoe tapahtui pienessä huoneessa, jonka seinän takana oli valvomo. Sieltä meiän ohjaaja näki kameran kautta meidät istumassa pöydän ääressä ja seurasi meidän aivokäyriä. :D Tai emmä muista mitä kaikkee noilta sinisiltä ruuduilta näkyi, mut ainakin ne käyrät reagoivat hymyilyyn ja kulmien kurtistamiseen. :D Niil oli hauska leikkii, ku päästiin käymään siel valvomossa!


Sit pelaamaan!


Mä ohjasin noita sinitekstisiä siilejä, Malla punasia.


Mallan siilit oli Kiss-siilejä! ;D Haha!


Kuinkahan kauan oisin saanu juosta vapaana, jos oisin menny näissä vetimissä metroasemalle huutan "Mullon pommi!" ;DD


"Mitähän tapahtuu, jos irrotan vihreän johdon?"


Koe kesti neljä tuntia. Oli kivaa, ja saatiin kumpainenkin palkaks neljä Finnkinon leffalippua. ^_^ Johtojen irrottaminen oli hivenen epämiellyttävää, ja VARSINKIN ku päänahkaan jäi niistä myssyn rei'istä ruutatuista tököteistä inhat kuivat knöölit! Teki mieli suihkuun ja heti!


Oltiin kokeen jälkeen tosi nälkäsiä, ni mentiin syömään Wrong-nuudelibaariin. :)


Mun epäonni ruokavalinnoissa jatkuu: Tää annos ei maistunu oikeestaan yhtään miltään.


Sit mentiin käymään Senaatintorin kirjastossa (on sil varmaan joku katu-uskottavampikin nimi). En ollu vielä koskaan käynyt siellä, vaikka oon asunu stadissa koko ikäni. :p


Tosi hulppee paikka!!!


Siellä mä haluan joskus järjestää photoshootingit! ^_^

8 kommenttia:

AnneVee kirjoitti...

Kuulostaa hauskalta! Tuo nuudelibaari on ihan kamalaa moskaa. En suosittele. Kaisaniemen metroasemalta löytyy nuudelien ystäville paljon parempi paikka, thairavintola, jonka nimen oon autuaasti unohtanu, mut hyvää on.:D

Paula kirjoitti...

Hieno toi sun robottikuvasi piuhoineen ja myssyineen. Ihan kuin ennen muinoin kun permanenttia tehtiin :)
Mä olin kerran koehenkilönä, kun haettiin tutkittavaksi levottomat jalat -oireyhtymän omaavia. Joutui yön nukkumaan noissa piuhoissa, oli hieman vaikea mennä yöllä pissalle. Tosiaan tukasta oli vaikea irrottaa noita.

Ei se olekaan ihme, ettei nuudelibaari viehättänyt, johan sen kertoo nimikin, että se oli WRONG!
Mä suosittelen myös Kaisaniemen metroaseman thairavintolaa, hyvä valikoima, edullinen ja sopivasti tulista suomalaiseen makuun.

Toi kirjasto on Suomen Kansalliskirjasto, joka arkistoi kaikki suomalaiset painotuotteet. Siellä kyllä tuntee sitä paljon puhuttua historian havinaa, varsinkin rotundan yläkerroksissa.

Issu kirjoitti...

Anna pelaamiselle pikkusormi ja löydät itsesi pian laneilta :D

Heli kirjoitti...

Mittaskohan ne siis, että nouseeko teiltä hiukset pystyyn pelatessa :D?

Anonyymi kirjoitti...

Omituista. Tuo pelihän näyttää kuin olisi sekoitus Worms- ja Kirbypelejä. :D

Anonyymi kirjoitti...

Jo kuukauden vanha, missä uudet jutut viipyy?

Hanna kirjoitti...

AnnaVee: Kiitti vinkistä, pitää joskus käydä! :)

Paula: Kääk, mä en ikuna pystyis nukkuu jossain laboratorio-olosuhteissa. :S

Issu: Mua ei laneilta tuu löytää.

Heli: :D

Anonyymi: Joo kuulemma toi on aika samanlainen ku Worms, jota mä en oo kyl koskaan pelannu.

Anonyymi: Juuuuu mä vähä lomailin. :)

Anonyymi kirjoitti...

Haha, oma kokemukseni wrongista taas on about herkullisinta ruokaa ikinä xD Riippuu vähän. Myös annoksesta. chevre pesto on vain taivas.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...