maanantai 8. elokuuta 2011

Melancholiaa kattomassaKuka on nähny tän leffan? Mitä pidit?Traileri lupas niin paljon, ett menin ystäväni Sannan kanssa tsekkaa tää. Mä rakastan taideleffoja!!! Ja Kirsten Dunst ja Kiefer Sutherland on ihania!
...

En muista oisinko KOSKAAN ollu leffassa niin pitkästynyt!!! Ihan järkyttävää shaibaa! :D

No oli siis visuaalisesti tosi kaunis leffa, joo. Mut tän ois ihan hyvin voinu lyhentää puoleen tuntiin, eikä juoni ois kärsiny yhtään - päin vastoin. Varsinkin ne ensimmäiset 15 minuuttia, jolloin tahti oli kuin kuusi kertaa normaalia hitaammissa selkokielisissä uutisissa... Ekaa kertaa elämässäni kävi mielessä poistua teatterista kesken kaiken. :D Ja oon ihan varma, ettei Kieferin ääni ollu ees sen oma, vaan jotenkin dubattu tms! :((

Pettymys!Mut selvittiin me siit leffasta hengissä onneks. Kello oli sit melkein kymmenen illalla (jolloin Tennispalatsin ovet menevät kiinni) mut haluttiin kuitenkin ostaa vielä jätskit. Seki oli yhtä sirkusta, ku ne typyt siel kassan toisella puolella taisivat olla aika uusia työntekijöitä, ni jouduttiin venaa meiän jätskejä tosi kauan. Mut hyvää oli! :)

Mut annoksien hinta-laatusuhde (miten ikinä kirjoitetaankaan) oli kohdallaan. :) Sannan jätskiannos oli niin iso, ettei sitä ehtinyt kunnolla syödä ennen kuin se jo suli pöydälle. Ja aikaa meillä oli Tennarin sulkemiseen about 8 minuuttia.


Ja se jätski oikeasti suli pöydälle...

Henkilökunta oli tosi ystävällistä, siitä pisteet kotiin! :) Mut meiät ajettiin sieltä jätskilästä pois, ku ovet piti sulkee! :D Sanna siirsi oman jäätelönsä muoviastiaan, ett sai loput mukaan.Täs vielä videokuvaa leffan jälkeisistä tunnelmista feat. Hanna ja Sanna. :D

2 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Hanna kuulemma sanoutui irti noista mun jäätelöllä sotkemisista. No mutta pitäähän nyt pikkulintujenkin saada lakujäätelöä maistaa.

Oli muuten todella todella surkea ja tekotaiteellinen leffa.

Anonyymi kirjoitti...

Äitiliini.
Te olette kyllä mainio pari. Toisellakin kerralla vielä nauratti pelleilynne. Perustakaa seurakuntaan oma teatteri!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...