maanantai 25. heinäkuuta 2011

Raumalla (osa 2: Häät)Ja nyt sitten niistä häistä:

Agnethan ja Jussin häät olivat kyllä yhdet sievimmät juhlat, missä olen ollut! Kaikki yksityiskohdat oli niin tarkkaan harkittu ja viimeisen päälle koristeltu menemättä kuitenkaan överiksi. Agnethan kädenjälki näkyi. :)Sanomattakin selvää, että morsiamen mekko oli ihana.

Ennen hääparin saapumista juhlapaikalle vieraille jaettiin valkeita, vaaleanpunaisia ja sydämenmuotoisia ilmapalloja, jotka sitten päästettiin irti vastavihittyjen kunniaksi. Mä en ois millään raaskinut päästää käsistäni sitä ihanaa sydänpalloani, mut oli sit pakko... :(


Näin käy ku päästää irti puun alla.


Ruokapöydillä oli söpöjä pieniä sydänkristalleja. Tietty aitoja!


Oih!


Juomakin mätsäs teemaväriin.


Agnetha oli suunnitellut pukunsa itse. Etevä likka, etten sanoisi!

Mua aina häissä jänskättää vähän, ett mihin mut on laitettu istumaan... Mut pääsin oikein mieluisaan seuraan: vieressäni istui kavereitani lukioajoilta. Ja muutenkin siel häissä oli tosi monia vanhoja koulukavereita, joita oli kiva nähdä pitkästä aikaa.


Ruokapöydät notkuivat herkkuja. Että mä kyl tykkään häistä! ;)


Sit vasta kun olin lapannut lautaseni täyteen ruokaa, kuulin että nää oli vasta alkupalat. Pääruoka oli tulossa parin tunnin päästä. Kääks! Mihin mahaan muka vielä pitäis mahtua jotain?!


Hanna :D


Anna ;D


Aww, morsiamen isä oli tuunannut kenkänsä Agnethan lapsuuskuvilla juhlan kunniaksi. ^__^


Ja sitten taas vähän ruokaa...

Kuten sanoin, näiden häiden visuaalinen ilme oli tarkkaan harkittu! Tsekatkaa tää:


KARKKIBAARI!!! ÄN AA ÄM!!!!


Lukuisia suloisia eri värein ja käärepaperein koristeluja makeisia! Hitti!!!


En tiiä ketä nää oli...


Kakkukoriste oli kuulemma aikoinaan Neetan vanhempienkin kakussa. ^__^


Parit kakut. Minttusuklaa-kookos-vanilja, Baileys-valkosuklaa-tyrni, Cappuccino-mango-passion ja Vadelma-valkosuklaa-lime. Mitä tähän voi lisätä...? :D
Tarjoilusta kyllä huomasi, että Agnethan äiti on kondiittorimestari. Macaroneja, cool!


Morsian ja kaasot.Onneksi olkoon vielä, Jussi ja Agnetha! Friski myättuult! Päheet häät oli!Ja vielä lopuksi: Kattokaa mimmosen söpön pikkukiven löysin pihalta! ^__^ Otin sen mukaani!

5 kommenttia:

MirQ kirjoitti...

KARKKIBAARI!!! Älyttömän kova idea + onnistunut toteutus. Vetoaa meidän sukupolveen.
Ja on kyllä muutenkin hienon näköiset häät.

Paula kirjoitti...

Mä jo ehdinkin monta kertaa käydä täällä katsomassa, onko hääraportti vol 2 ilmestynyt.

Hyviä kuvia! Ihanat ja tyylikkäät häät, miedon herkkiä sävyjä. Kauniita pukuja - etenkin morsiamen puvun kukkapitsi ja sen epäsäännöllinen reuna oli upea - ja ilmapallot hieno ohjelmanumero. Mä hieman epäilen sun päästäneen tahallasi irti sen sydänpallon puun alla, ettei se pääsisi karkuun :) :)

Karkkipöytä on kekseliäs idea, se on näyttävä ja mukava lasten kannalta, kun ne eivät niin ruoasta perusta. Ja kyl aikuisissakin löytyy karkkihiiriä. Henkilökohtaisesti ryntäisin mieluummin karkki- kuin boolipöytään..

Olen kyl samaa mieltä sun kanssasi, että häät ovat ihania - ainakin jos mun ei itte tartte olla morsiamena!

Paula kirjoitti...

Tuli mieleeni noista hienoista hääkoristeluista yks tuttavani kertoma juttu. Heidän naapurinsa tytär on jo kolmatta vuotta väkertänyt kavereittensa kanssa hääkoristeita. Huippua on se, että sulhoa ei ole edes näköpiirissä! Missäs välissä sitä sulhasta ehtisi hankkimaan, kun kaikki vapaa-aika menee häitten valmisteluun :)

Anonyymi kirjoitti...

Sulhasen äiti kiittää ;)

Hanna kirjoitti...

MirQ: ÄLÄPÄ! :D

Paula: Tuol häissä oli aika vähän lapsia. Hyvä niin, nii jäi meille aikuisille enemmän karkkia. ;) HAHAHAHAHA ihan sikahyvä juttu!!!! :DDD

Anonyymi: Kiitän myös! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...