lauantai 5. maaliskuuta 2011

My Little Ponyn teurastusMoi pitkästä aikaa! En oo tullu päivittäneeks blogii pitkään aikaan siks, että podin tässä tovi sitten jonkin sortin kevätmasennuksen. Käsittääkseni johtui siitä, että aurinko alkoi pitkän pimeän talven jälkeen taas paistamaan... Flippas päässä. :/ Olin pari viikkoo tosi huonossa kunnossa, mut se meni sit ohi vitamiinien, rautakapselien, kalaöljyn, paniikkihäiriölääkityksen nostamisen, rukoilun, ystävien, terapiakoirien, rusinoiden, kriisipuhelimeen soittamisen, raamatunluvun, halauksien, seurakunnan, ulkoilun, puhumisen ja luonto-ohjelmien myötä. Nyt on kaikki taas hyvin, ja blogikin alkanee jälleen elää. :)

Kävin pari päivää sitten kylässä mun työkaverilla. Hän on hurahtanut My Little Poneihin, ja mä fiilistelen ihan kybällä sen ponikorjaamo-harrastustaan! :D Ponit on SULOSIA! Siis ne G1-ponit (generation eli sukupolvi 1)! Poneistahan on tullut jo neljäskin sukupolvi, mut ne on ihan kaameita rumiluksia, ponien irvikuvia! Mut nää mun kaverin ponit on vaan niin ihastuttavia!


Mä kuolasin pienenä itselleni istuvaa ponia! Mut mul oli vain neljä seisovaa.


Tää on mun poni. :) Sain sen synttärilahjaksi, kun täytin 5v. Olin niiiin onnellinen tästä! Mut ku mainitsin tossa aiemmin ne G4-ponit, nii katsokaas tätä:


Tää on kaiketi "sama" poni ku toi mun. Mut eihän tää oo enää yhtään niin hienostunut ja sopusuhtainen! Pää on liki samankokoinen kuin kroppakin! Hyi! Älkää ostako lapsillenne näitä siimahäntä-ällötyksiä! (Kuva: kopsittu luvattomasti jostain netistä)


Tää on AppleJack. Tän kaverini poniharrastuksen myötä oon alkanut haaveilemaan tän AppleJackin omistamisesta. Se on niin söpö ja sil on pisamia ja ja ja. ^__^ (Kuva: netistä)


Joo en sano mitään... :S (Kuva: netistä)

Mutta siirrytäänpä nyt siihen teurastamiseen! ;)

Kaverini siis ostaa huonokuntoisia poneja ja kunnostaa niitä. Niitä voi pestä ja niille voi vaihtaa karvat, mutta joskus poni pitää avata ja puhdistaa sisäpuolella olevasta ruosteesta. Nää G1-ponit on valmistettu tyyliin joskus 1980-luvulla, ja tähän päivään mennessä niitä on ehtinyt riepotella lapsi jos toinenkin. Kaula-aukosta on vuosien mittaan voinut mennä ponin sisään vettä, ja se on saattanut aiheuttaa ruostumista.

Olin esittänyt toiveen, että vierailullani näkisin jonkun ponin puhdistusoperaation. :) Se oli kuulostanut niin kiehtovalta ("Ensin mä keitän ponia, sit irrotan pään...") ett halusin päästä ottaa kuvii! :D


Tässä on meriponi.


Tässä se ui vedenkeittimellä kuumennetussa vedessä. Liottamalla pää lähtee helpommin irti.


"I'm OK, I'm OK!"Varoitan, tää ei oo kaunista katseltavaa...


On jotenki vaa niin epäsopiva yhtälö: My little pony ja kaulan katkaisu! Mut pitää muistaa, ett tää on sen ponin omaksi parhaaksi. :p


Irtosihan se pää viimein!

10 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Mä haluun before/after kuvia poneista.

Teja kirjoitti...

Amiksessa yks mun kavereista innostu tuunaamaan My Little Ponyja. Se hankkii sellasta tiettyä savea, ja kirpareilta vanhoja poneja ja muokkas niit joko koristellen tai sit teki niistä joitain tiettyjä hahmoja. ja tää mun kaveri teki enimmäkseen anime ja manga hahmoja. Omista lempparihahmoista. Ne oli ihan hullun hienoja.
Toivoin ittelleni et kaveri olis tehny mulle X-menin Stormin. Mut se sit jotenki jäi. Ittekki _meinasin_ innostua, mut ei ollu rahaa. : )

äitiliini kirjoitti...

Seuraavan kerran ei noin karmivaa alkutekstiä, Kiitos.

MirQ kirjoitti...

Kiitsa JP! Hulvaton dokumentti.
Ootpa saanut nättejä kuvia mun bonskuista. Orvokki varsinkin on extrasuloinen.

Anne: katso tuolta mun blogista ennen/jälkeen kuvia. Siellä on muutama tuunattu tyyppi.

bonchavalje.blogspot.com

Kiti Momo kirjoitti...

Voi että mun silmistä pursui sateenkaaria ja sydämiä kun näin tämän merkinnän. Itsehän olen aina ollut vähintäänkin ylifanaattinen My Little Ponyja kohtaan. Rakkaus niitä kohtaan on niin suuri, että teki oikeasti hippasen pahaa tuo videon katselu :D

Ja ihanaa kuulla, että olet jo parempaan päin.

Terv. ei niin uusi, ei mikään vanhakaan lukijasi, joka rakastaa tätä blogia yli kaiken<3

Anonyymi kirjoitti...

helou hannaa!!
hei voittajafiilis oikeesti jes! mozilla antaa tohon ton laatikon mihin saa laitettua ruksin!! että miksen tajunnu kokeilla aikaisemmin vaan itsepäisesti tolla operalla aina yritin sooloilla:-D
mut siis hei ihania juttuja ja kuvia ja niin=) luen aina! meillä taitaa himas olla kans jotai my little poneja, just niitä aitoja vanhoja oikeita! ;-D ja hyi oikeesti noi uudet!! hei haloo noihan on oikeesti ihan kamalia! vähän sama juttu ku barbie->bratz! niist pitää tehdä nii ylihienoja ja ja äääsh. rumia ja luonnottomia sanon mä!
okei nyt katos kommentin pointti ja ajatus alkaa jo kiitettävästi takkuilemaan joten lopetan hähä=)
nähää ilmeisesti nuortsissa?

-katja, jos et heti tajunnut:-DD

Hanna kirjoitti...

Anne: Tutustu ihmeessä tohon Mirkun Bonchavalje-blogiin. :) Linkki on tossa irtopään alla.

Teja: :D Must on aina kiehtovaa, ku joku hurahtaa johonkin. Ois ollu kiva nähä Storm-poni!

Äitiliini: Pitää olla huomiotaherättävä otsikko. :)

MirQ: Tänks! Haluun taas kuvaileen ponejasi!

Kiti Momo: Sun kommenttisi lämmitti tositositosi paljon!!! <3<3<3

Katja: :DDDD Että sun kanssas! :D Tiäks, sun pitäis alkaa pitää omaa blogii!!! Ku sult tulee tota juttuu! :D Se ois niiiiiin tykätty blogi kyl! Harkitse! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos mielenkiintoinen blogi

Sara kirjoitti...

uuu aika raaaakaa! mut silti kiva :D terkkuja Hanna sulle!!!!!

Sara:D :D :F :P :) 8) kirjoitti...

Hello! heh ehe hee hih hii hi hi hah ahaa siis haahhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...