maanantai 21. kesäkuuta 2010

Veikkaus-festaritHeippa taas! :) Kerronpas teille nyt viime perjantain Veikkaus-festareista. Mun isä oli voittanu sinne kaks lippua, ja mä pääsin mukaan jeee! Mä oon elämäni aikana käyny vissii kaksilla musiikkifestareilla. Ja siis nää festarit oli semmoset, että sinne pääsi vain, jos on voittanut liput Veikkauksessa.Festarit piettiin Kaisaniemen puistossa, missä mäki oon käyny joskus yläasteella liikuntatunneilla hampaita kiristelemässä.


Se konserttiteltta oli hirmu iso! Tai no mistäs mä keltanokka tietäisin.


Eka esiintyjä kipus lavalle vasta klo 17, mut isä haluu aina olla ajoissa joka paikas. Tultiin siis jo neljältä kärkkymään ja kyllähä meil oliki varaa valita paikkamme.


Meitsin isä. :)


Vähäks oli coolii olla VIP! Vaik vähä latisti tunnelmaa, ett kaikki muukin festarikansa oli vippei. ;)


Mun isä tykkää tosi paljon Vicky Rostista ja Menneisyyden vangeista. :) Mä ite odotin eniten tota Vartiaisen Jennii.


Ulkolavalla oli kans esiintyjiä, mut emmä lähteny sinne, ku halusin pitää eturivin paikkani siel pääteltas. Tän kuvan otin hillittömäl zoomil sielt isost teltast. Jos rakastat -leffan näyttelijät lauloivat jotai.


Vähäks tuli heti vessahätä, ku ties ettei kantsis tulla! Siel oli nääs bajamajoi, mitä mä karsastan iha sikan! Hyyyyiiii! Mut menin sit käymään nopeesti ennen ku festarit oli kunnol alkanu, ni ne majat oli viel puhtait. :p


Siel tuoksu viel iha puhtaalt onneks! Se pönttö oli täynnä jotain sinistä lientä!


Veikkaus-festarit juons Arttu Harkki ja Minna Kuukka. Lavalla piipahti myös vuosina 1990-2005 Loton the virallisena valvojana toiminut Aulis Gerlander. :) "Hyvää iltaa!"


Mä vähä himoitsin noita Kuukan lottopalloista tehtyi korvakoruja. Oi mä muistan lapsuudesta sen lottomusiikin, mikä soi ku noi oranssit pallerot vilis siel lottokoneessa! Nam!


Oon joskus kai kymmenen vuotta sitten käyny aiemminki kuuntelee Virvee ja Menneisyyden vankei isän kanssa. Oli iha kivaa kuulla niitä taas. :)


Tykkään ett Virvel on kiva vibraatto. :)"Oon voimissain!" Veti ainaki kymmenen punnerrusta! :o Hahaa, mä saisin puolikkaan punnerruksen tos asennos: ylhäältä alas. :D


Ei maha mitään, mut mulle tuli Freemanista mieleen yks toinen henkilö, nimittäin...


Asterix ;)

Oli kyl aika ihana toi Freemanin "Kaksi lensi yli käenpesän" -biisi!


Isä lähti sit kotii, ku Virve ja kumppanit oli esiintyneet. Mä halusin vielä jäädä kattomaan ainakin Kaijaa Koota ja Jennii. Kaijalta tiiän ainakin yhden biisin, mut valitettavasti just sitä ei konsertissa kuultu. :(
Olin yllättynyt, ku jengi iha onnessaan lauloi mukana Kaija Koon biisei. Mä en tuntenu niit laului. En ihan selkeestikään ollu tehny kotiläksyjäni ennen tätä konserttii...Mun Kajaanissa asuvan Anni-serkun oli määrä tulla viikonloppuna Helsinkiin miehensä ja Otson-poikansa kanssa ja meiän oli tarkotus treffata joku päivä. Ku kuuntelin sitä Kaija Koon laulantaa, ni sain tekstarin, mis Anni kerto, ett ovat saapuneet Hesaan ja kysy millo tavattais. Ja myös että ovat menossa just Kaisaniemeen Veikkaus-festareille! :DDDD Mikä sattuma!!!! :D Timo oli voittanu kans kaks lippuu! :DDD Vähä mahtavaa!!!! Laitoin viestii takas, ett ettikää mut festareilta eturivistä! :D Jee sit nähtii ja olipa sata kertaa mukavampaa olla Annin ja Timon kaa ku yksinäni!


Anni on se sama Anni, joka näkyy vähän mun takaa siin pullopostikuvassa. :)


O se Jenni nätti!


Mä huomasin tuol festareilla eläväni taas kerran kameran kautta, mut mä kyl saan enemmän mielihyvää onnistuessani ottaa hyvän valokuvan, kuin ett kattoisin jonkun lauluu. :)


Tykkään noista valoista, jotka värjäävät ilman milloin minkinvärisiksi!


Pidin kyl Jennin konsertist eniten. :) Tunsin jopa suurimman osan biiseistäki, ku niit on soinu radios.

Illan vika esiintyjä oli Poets Of The Fall. Jos mä oisin yksin ollu tuol konsertis, nii oisin varmaa lähteny jo Jennin jälkeen kotii (jalkoja särki jo se seisominen), mut Anni ja Timo ku oli mun seurana, ni jäin viel. Ku emmä muistanu muistavani yhtää heidän biisiään, mut kyl mä sit ku konsertti alko, ni tajusinki tunnistavani niit kappaleit. :)

Sil laulajal oli kyl tosi kiva ääni! :) Miestä en kyl tunnistais POTF:n laulajaksi, jos kävelis kadulla vastaan.


Mun vieres seiso yks likka, joka oli iha fanaattinen fani! Heristi nyrkkii ja kaikkee. :p


Mä luulin, ett toi laulaja viel menis solmuun ton piuhansa kanssa. ;)


Tähän basistiin en kyl uskaltais törmätä yöllä pimeällä kujalla...
Tuli mieleen siitä fanaattisesta tytöstä mun vieressä, ett vaikka muusikoita (näyttelijöitä, urheilijoita tms) pitäiski joinain yli-ihmisinä, nii yhtä pieniä ihmisiä he ovat kuin ketkä tahansa muutkin. Jos taivaalta ois pudonnu meteoriitti tonne telttaan, nii yhtä muhennosta niist muusikoista ois tullu ku meistä yleisöstäkin. Se, että ihmismassat ihailee sua, ei estä sua saamasta sikainfluenssaa, malariaa, aidsii tai ripulii. Jumalan silmissä me ollaan kaikki samalla viivalla. Aamen! :D

13 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Tosi pelottava basisti!!

Anonyymi kirjoitti...

Chike siellä laulaa luikauttaa! En tienny että ne vieläkin pääsee esiintymään leffan puitteissa :)

Anonyymi kirjoitti...

Hmm, mun sisko on 27-vuotias jo kymmenen kertaa "nuorekkaampi" ja "teinimäisempi". Onko se nyt sit hyvä, vai huono asia.. :D Mun mielestä vaan hyvä.

Ehkä sun tyyli/ulkonäkö ei kulje käsi kädessä sun pään sisällön kanssa? :s Tai sit mä oon vaan liian epäsuvaitsevainen.

Sorry.

Sanna kirjoitti...

Miten anonyymin(yllättäen) kommentti liittyi tekstiin? En ymmärrä. Mä ihmettelinkin mistä keskustaan tupsahti pe niin paljon porukkaa jolla oli Vip lipukat kaulassa..(:

Hanna kirjoitti...

Heli: Todellaki! Tää on ny vähä ilkeetä, mut kutkuttaa niin sanoa: "My preciousssss!" ;)

Tepe: Onks tuttuki henkilö? :) Mä en oo nähny sitä leffaa, ni ei sillai innostanu mennä fiilistelee heiän lauluu.

Anonyymi: Minkä ikäinen oletat mun olevan? :) En muista lukeeks se tääl jossain. Mut hei kiitti kommentista! Tykkään ett ihmiset kommentoi tätä blogii! Mä oon vaan imarreltu, jos mielestäsi en oo teinimäinen. :) "Nuorekkaampi" täst blogist tulis varmaan, jos keskittyisin enempi ulkonäköön liittyviin asioihin, mutku ne ei oo mun juttu. Mua ei hirveesti kiinnosta muotisuuntaukset ja päivän asut, vaan enemmän elämän muut ilot. Kaikenlaiset muut asiat. Ei tarvii pyydellä anteeks. :) Tykkäsin sun komsusta! :D

Sanna: <3<3<3 Mä aika pian sielt konsertista lähtettyäni otin sen VIP-lipun pois kaulastani, ku tuli liian vip-olo. :D

Paula kirjoitti...

Olipas kiva nähdä sun ottamiasi kuvia ja lukea juttua tapahtumasta, kun itte en sinne päässyt.

Samaan aikaan oli nimittäin Santahaminassa MilJazz, ja tietty mä menin sinne kun se on "naapurikylää". Ja mä tykkään jazzista ja jazz-rockista. Esiintyjinä mm. Hanna Pakarinen, Sami Saari ja jazzmuusikko Eero Koivistoinen. Sielläkin oli paljon porukkaa ja keli oli ihan tarpeeksi lämmin. Paitsi että hyttysiä oli liikaa, niihin riiviöihin mun eläinrakkauteni ei riitä.

Mulla ihan sama kuin sulla, että kameran kautta maailmaa katselen. Kuvat vain tahtoo unohtua koneelle...b

Sofia kirjoitti...

Hei vähän mainio blogi juttu taas! Vitsi oisin ite halunnu tulla kuuntelee Jenni Vartiaista ja Poets of the Fall:ia :) Onko ollu kivat ilmat yms siellä? Meetkö konffaan?

Hanna kirjoitti...

Paula: Voi Sami Saarta oisin halunnu kyl kuulla!!! Meil ei onneks ollu hyttysii. :) Hei haluun kuvaamaan niitä raunioita!!!

Sofia: Jeeij! ^__^ <3 Helteitä ei oo enää ollu, mut t-paitakelejä kylläkin. :) Semmost +15 viiva +20. Joo oon menos konffaan pariks päiväks, mut me nukutaan parinkymmenen kilsan päässä Mäntsälässä. Mä en tykkää nukkuu teltassa ku mun nenä jäätyy aina. :D Pidä kivaa siel Ecuadoris! <3

Anonyymi kirjoitti...

Äitiliini sanoo...
Hanna, me ei mennä Mäntsälään vaan Mänttään.

Nora T kirjoitti...

Hoho, pakko sanoa nyt että toi Jos rakastat -tyttö, Elli, oli mun kaa samalla luokalla yläasteella :) Oon melkein sukua julkkikselle!!11+

AbyJaz kirjoitti...

Ahahaa! Ei Jani (POTF) ole pelottava! :D Oikeinkin lepposa kaveri.<3

Kiva oli lukea pitkä postaus tästä tapahtumasta, ku itte en päässy täältä kaukaa paikalle, vaikka liputkin oli. :P

Sattumalta jotenkin eksyin tänne, mutta kiva tosiaan oli lukea pientä runoilua reissusta! Ja varsinkin, ku ite olen pitkän linjan Poets of the Fall-fani, ni jotenki jännää kerrankin lukea jonkun sellaisen tekstejä tyypeistä ja keikasta, joka ei suuremmin ole heijän (ainakaan nyt live-)settiin perehtyny! :D

Mukavaa kesää,
-Jammu

AbyJaz kirjoitti...

Apua! Pakko jättää vielä toinenkin kommentti, koska tajusin juuri lukeneeni blogiasi joskus aiemmin! :-D
Sinä et varmastikaan tee tällä tiedolla ihan yhtään mitään, mutta itse hämmästyin, kun koin yhtäkkisen valaistumisen tään keltasen leiskan ja blogin nimen tähden!

Joskus aieminkin näet eksyin tänne, ja jäin vaan lukemaan, koska teksti oli mukaansatempaavaa ja hupaisaa!

Kiitos hei,
-Jammu

Hanna kirjoitti...

Anonyymi äiti: Mänttä, Mäntsälä... sama asia. ;) Eihän niitä erota ku jotain 300 kilometriä.

Nora T: Cool! Siinä tapauksessa mäki oon ainaki vähä, ku sä oot mun tuttu! ;)

AbyJaz: :D Joo no ehkä mä leimasin basisti-Janin liian hätäisesti. Mut myönnätkö, että ainaki tos ottamassani kuvassa se näyttää aika hurjalta? ;) Kiitti hei palautteesta!!! Välillä mä mietin, ett jaksaako näitä mun sepustuksia oikeesti joku lukeekin, vai katsooko pelkästään kuvat nopeesti. ;) Sain taas uutta potkuu jatkaa. Sain potkut. ;D Hih, kiva kuulla ett oot aiemminki eksyny tänne blogiini! Tää keltanen porautuu sun tajuntaaaaaan! Kiitti kehuist ja kivaa kesää sullekin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...