torstai 10. kesäkuuta 2010

Connecting people

Ootko koskaan lähettänyt pullopostia? Tai oletko koskaan löytänyt kirjettä pullon sisältä? Mä en oo löytänyt, mutta lähettänyt olen kahesti. :) Molemmat lähetin ala-asteikäisenä. Enää ei oo tullu lähetettyä, ku tää netti on nii paljon kätevämpi kommunikointiväline. ;)

Toisella kerralla heitin pullon johonki järveen jossain kai savossa. En muista, mitä siihen kirjoitin, mut muistan ainaki piirtäneeni siihen jotain kanoja ja tipuja. :p Ja sit kaiketi kerroin kuka oon ja mitä harrastan ja lempieläimet yms. mitä lapsi nyt kirjeeseen kirjottaisi. Siihen vastasi joku naisihminen, mut en kyl muista mitä siin luki. Sen muistan, ett hän tiedusteli multa, ett onko mulla jo poikakaveria, ja mua ällötti se kysymys. Pojat, hyyyyi!

Mut ensimmäinen pullopostini on tuoreempana mielessäni, koska löysin kaappieni kätköistä postikortin, jonka aikoinani sain vastauksena pullopostiini. Ja valokuva-albumista löysin kuvan, jossa oon juuri viskaamassa pullopostia laivan kannelta mereen. En muista oliko se Tallinnan vai Ruotsin laiva, mut jossai Itämerellä kuitennii. :) Vuosi oli 1994 eli olin 10-vuotias.


Takana Anni-serkkuni, joka myös lähetti pullopostia. :) Huomaa ihana muovinen Aurinko-Jaffa-pullo!

En taaskaan muista, ett mitä mä siihen pullopostiin kirjoitin. Mulla ei vielä tuossa iässä ollu tätä dokumentoimisvimmaa. Harmi sinänsä.

Mä NIIIIIN muistan, miten täpinöissäni olin, kun eräänä päivänä mulle oli tullut postikortti vastauksena pullopostiini!!! Esittelin sitä korttia ylpeänä kaikille luokkalaisilleni ja opettajalle ja kaikki oli iha fiilareissa mun kaa!


Sain coolin postikortin, jossa on papukaija-tarra. Toi tarra ei oo siis liimattu siihen, vaan se tarra kuuluu siihen ja sen voi irrottaa. En oo ennen enkä jälkeen nähny tämmöstä korttia!
Kortti tuli 12-vuotiaalta tallinnalaiselta pojalta, joka oli löytänyt pullopostini kesämökkinsä rannasta! SIISTIIII!!!! :D Olis kyl varmaan aika mageeta löytää ite pullopostia.

Olin tosi otettu, että tuo poika kirjoitti mulle vastauksen! En kyl muistaakseni enää vastannut tähän korttiin, vaikka hän pyysi. :/ En tiiä miks.

Nyt jokin aika sitten, ku löysin tän kortin, ni mulle tuli mieleeni tsekata, löytyiskö tää poika facebookista. Ois ollu kivaa morjestaa ja kysyy, muistaako hän vielä mun pullopostiani. :) Mut en sit löytäny hänen nimellään ketään. Joten kirjoitin yhelle toiselle pojalle, jolla on sama sukunimi! ;) Hän sattuikin sitten olemaan tämän pullopostipojan pikkuveli, josta oli kortissakin maininta! :D Tää pikkuveli (joka oli siis vuonna 1994 4-vuotias, nyt 20v.) kertoi, että heidän perheensä aina välillä muistelee mökiltä löytynyttä pullopostia! :DDDD Hihiii!!! Vähä ihanaa!!! :D Sain häneltä Sven-Egonin sähköpostiosoitteen, mut emmä oo sille uskaltanu kirjottaa... ainakaan vielä.

Mut aika kiva juttu, eiksnii! :) Oon kyl sitä mieltä, ett pullopostii lähetetään nykyään ihan liian harvoin!

11 kommenttia:

Lenore kirjoitti...

Ei vitsi!!!!!!! IHANA POSTAUS!!! Miks mä en oo koskaa lähettäny pullopostia :o Vähäks kivaa ku siihen vastattiinki ja nyt kun vielä löysit ton tyypin veljenki! :D

Anni kirjoitti...

Mahtavuutta!!! Todellaki kirjotat sille pojalle nyt kun tiiät sähköpostiosotteenki! Ihanaa <3

Aevo kirjoitti...

Se taisi olla Tallinnan laivalla, mistä ne pullopostit mereen heitettiin. saatoin olla läsnä. ;) Minun pullopostiin ei ole vielä tänä päivänä vastausta tullut, joka päivä kyllä odottelen. ;)Mä löysin joskus meidän järveltä pullopostia ja kun oltiin opiskelukavereiden kanssa opintoihin kuuluvalla Norjan matkalla, niin sieltä joku löysi pullopostin. Hirveästi siitä ei ymmärretty, kun oli norjaksi kirjoitettu.
Tottahan toki sinä kirjoitat sille Sven-Egonille!! Pahoittelet vaan, että vastaus viipyi. :) Parempi myöhään kun ei millonkaan aivoseni!! :D

Heli kirjoitti...

Mahtavaa!! Kirjoita pikaisesti sille!! Nyt ei saa enää ujoilla!! Laita myös linkki tälle sun blogisivulle, että hän voi lukea tämän tarinan!

:)

Anonyymi kirjoitti...

Älä kuitenkaan hyökkää päälle ... Voihan hänellä olla jo perhe .

Juha kirjoitti...

Pullopostia =)

Tosi symppis tuo Sven-Egonin kortti... Varsinkin "PS. LÄHETTÄ VALOKUVASI. PYYDÄN" =)

Hanna kirjoitti...

Lenore: ^____^ Viel ei oo liian myöhäistä lähettää pullopostii! Ens kerralla ku meet Tukholmaan! Länsiväylältä jos heität, nii tulee joltain paikalliselta vastauskirje. Se ei oo niin hauskaa... :)

Anni: Voih... pitäiskö? Tästä saattaa kehkeytyä vielä vuosisadan rakkaustarina. ;)

Aevo: Hihi, voi sun ku sulle ei vastattu! Mitä jos mä laittaisin sulle vastauskortin ja kirjottaisin "Mina olla José from Mexico. Mina löysi sinu pulloposti eile minu ranta"? Sit saisit pisteen sille odottamiselle. ;) Kai joku osas tulkata sen norjalaisen pullopostin?! Olis sääli, jos viesti jäis ymmärtämättä.

Heli: Pistän vakavaan harkintaan. :o)

Anonyymi: Joo en ajatellut kosasta. :)

Juha: Eikö ollutkin! :)

tyttö pohjoisesta kirjoitti...

Kirjoita nyt ihmeessä sille pojalle jotakin!! OIkeesti! Mä ainakin haluan tietää, että mitä se vastaa! :)

Meri-Tuulia kirjoitti...

Mieletön tarina! Ihan tuli kyynel simmuun tätä lukiessa :) Aika hassu juttu että ajauduin lukemaan tämän postauksen, kun juuri eilen mietittiin kaverin kanssa että laitettaanpa joku päivä pullopostia menemään! Siitä on monenmonta vuotta kun viimeksi on tullut nakattua viestiä vesille seilailemaan :D

Kiitos ihanasta postauksesta joka toi leveän hymyn huulille <3 Ja kirjoittelehan sille poitsulle, vaikkei siitä sinu prinssiä tuliskaan, niin se taatusti ilahtuu sinun yhteydenotosta! :)

Hanna kirjoitti...

tyttö pohjoisesta: Jos/kun mä sille kirjotan, nii ehdottomasti postaan siitäkin, ett saat kuulla kaiken. :)

Meri-Tuulia: Awww, oot ihana! <3 Saitko muuten itse vastausta koskaan pullopostiisi/-posteihisi? Joo kyl mun täytyy kirjottaa sille! :)

Meri-Tuulia kirjoitti...

Sinäkin oot.. :)
Eipä oo kuulunu vastausta, minne lie minu postit joutuneet. :/
Vois joskus maailmalla matkatessa laittaa pullopostia! Harmi ettei ole aiemmin tullut mieleen..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...