torstai 22. huhtikuuta 2010

Bussinmetsästystä

Tänään ku matkustin bussilla yhen kaverini luokse, näin bussin ikkunassa jotain tosi kiehtovaa! Siinä oli jotain rapaa, ja siihen rapaan muodostu hahmoja! Cool!!! Mä NIIIN tykkään tämmösist jutuist! Mut valitettavasti huomasin ne vasta sit ku olin just jäämässä pois kyydistä, ni en ehtiny ottaa valokuvaa...

No mut sen kyläilyn jälkeen mä en mennytkään tapani mukaan bussipysäkille, josta menee bussi takas kotiin, vaan sille samalle pysäkille, mistä jäin aiemmin kyydistä. Halusin löytää sen SAMAN bussin! (Tää bussilinja ajaa ympyrää, eikä mee ees-taas.)

Ku nousin sit bussiin, ni se ei valitettavasti ollut samainen yksilö, jossa olin aiemmin matkustanut. Siispä jäin päättärillä pois ja odotin seuraavaa bussia... Kiitos Herralle se seuraava oli odottamani! Ja sain otettuu kuvii!!! Jeeeeeeij!!! :D

Kattokaa vaikka! Tos vasemmalla on Pikku Myyn tukka ja silmät ja oikealla on joku koiramainen otus! Iha sikamagee! Aattelin heti ku näin ton ikkunan, ett toi pitää jäljentää öljyväreil tauluksi tai jotain!Tsekkaa myös aiempi aiheeseen liittyvä postaus (13.6.2009) tästä. :)


Tykkään siitä, kun joskus sadesäällä bussin tai junan ikkunan väliin kerääntyy vettä. :)

Siel päättärillä bussia venatessani alko tekee mieli suklaata. Kävin sit viereises K-kaupassa ja löysin sielt tosi söötin suklaalevyn! Levyn, johon on upotettu nallekarkkeja! :D En oo ikinä erityisemmin tykänny nallekarkeista, mut oli pakko kokea tää.

Suklaa maistui siltä samalta, miltä ei-kinder -pääsiäismunat maistuu ja nallekarkit olivat vain nallen muotoisia liuskoja, jotka välittömästi hampaan kanssa tekemisiin jouduttuaan tarrasivat hampaaseen kiinni, eikä ollu irrottaa otettaan. Aivan kuin ne olisivat tajunneet sen olevan viimeinen pelastautumiskeino vatsaan joutumiselta.

Syötin loput suklaat illalla kavereilleni seurakunnassa.Nii ja sit mä tykkään kans tämmösist hissien napeista, jotka on tositosi littanoit ja mihin syttyy ympärille vihertävänkeltanen valo. Niist tulee lapsuus mieleen, en tiiä miks. :)

10 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Sä oot niin hassu :D!

Mä en muistanutkaan sitä, että bussin ikkunoiden väliin jää vettä. Mutta kerran oli jäänyt oikein valtameri ja sen aaltoilua oli tosi kiva seurata.

Lenore kirjoitti...

ahahhaha oot kyl nii reppana ja söpö ku kirjottelet tämmösiä hassuja juttuja :DD mut aika hassuu ku mäki yleensä kiinnitän huomiota/tykkään ihan samanlaisista jutuista kuin mistä sä kirjottelet tänne! Munki mielestä esim. just tommoset hissin nappulat on niitä kaikista kivoimpia :D

Issu kirjoitti...

Mulle tuli kyllä siitä oikean puoleisesta hahmosta heti Nipsu mieleen. Tosin reppana raasu on ilman komeita korviaan..

Hanna kirjoitti...

Heli: :DDD Hei btw, mä ostin semmosen pumpun. Tai ostin pussin, mis on 15 palloa ja pumppu, ni se makso 3e. Koita muistaa se sadan pallon setti ostaa! :)

Lenore: ^____^ <3 Kirjota säki omituisista kivoista jutuista joku postaus!!! :)

Issu: Nipsu? Hmm... täytyy kattoo uudestaan ja yrittää hahmottaa se.

lilla vän kirjoitti...

Mä nään vasemmal lehmän ja oikeel pandan :D

Sanna kirjoitti...

Mäkin tykkään vedestä ikkunan välissä!(: Seuraan veden liikkumista usein bussissa. Mistä sitä vettä sinne on mennyt? Huonot tiivisteet? Vesi sataa sinne väliin?

Anonyymi kirjoitti...

Äitiliini.
Minusta Myyn kanssa on rouva Vilijonkka. Se iso pläntti on Vilijonkan mekko.

Hanna kirjoitti...

lilla vän: Lehmän??? :D Emmä pandaakaan kyl hahmota... Tämmöset likaläiskät on just parhait, ku niis näkee kaikki eri asioita! :)

Sanna: Ei kyl mitään haisuu, miten se vesi sinne ikkunan väliin joutuu. Se ei kaiketi oo kovin hyvä asia, että se menee sinne... Mut sitä loisketta on kiva seurata. :)

Äiti: En kyl hahmota Vilijonkkaa, mut en voi mennä vannomaan, etteikö se olisi siinä. :)

Pia kirjoitti...

heheee, hassu on mielikuvitus :D
pikku myyn erottaa ihan selvästi! :D sitte siinä vieressä on mun mielestä ihan kuin joku panda :)

Hanna kirjoitti...

Pia: :) Mä nään sillä "pandalla" semmoset isot turboviikset.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...