keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

Huvinsa kullakin

Kävin eilen Linnanmäellä seurakuntakamujeni (ja oli siinä siskoa ja poikaystävää ja sulhoa ja vaikka ketä mukana) kanssa! :) Mä jopa kävin kolmessa laitteessa, ku pari tyyppii osti semmosen yleislipun, millä saa kuka tahansa käydä laitteissa, vuorotellen. Kävin Sannan kaa Vekkulassa, sit Space Expressissä ja sit lopuks vielä Vuoristoradassakin! Kaikki tämä saa erityistä huomioarvoa siksi, etten oo käyny näissä missään seitsemään vuoteen! Nm. toipuva paniikkihäiriöläinen.

Space Express (siis se, joka on sisätiloissa entisen Safarin tilalla) oli pienenä (eli no siis joskus seittemän vuotta taaksepäin) mun yks lemppareista ja kyllä se oli vieläkin aika ässä! :) Vekkulasta puhumattakaan. Jälkimmäinen ehk vähä lällerö, mut nostalginen vähintään. Mut Vuoristorata ei ollu enää niin kiva ku nuorempana... Puolet matkasta mulloli asiat ihan hyvin, mut sit ku alko liian tiuhaan ottaa vatsanpohjasta, nii alko tulee ikävä maankamaralle... :S Joo, ei Vuoristorataa enää vuoteen-pariin!








Eiks niin, ett toi pilvi näyttää ihan kamelilta?!



Sannalt tuli hattaraa nenästä ja korvista. Se ei nähkääs oo ihan terve... ;)



Kiitti hei Sanna, Anis, Pihlis, Sinsku, Linsku, Miika, Mika, Kaarina ja te muut, joiden nimet ehdin valitettavasti jo unohtaa...! Oli kiva päivä! :)

5 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Khyll me ollaan ihan tervettä porukkaa!!
Oli superkivaa(: Illalla väsytti tautisesti..
Ihanaa, kun olit mukana!!

HANNA kirjoitti...

Ihana kamelipilvi!! Ja viikset!

Lenore kirjoitti...

mä sain siit space expressistä aika mojovan mustelman käsivarteen :E

hanna kirjoitti...

HANNA: Isä, olen jo iso poika. :)

Neetta: Aijaa! :S Mä tykkään siit laitteest, ku siel on viileetä, eikä se ota mahanpohjasta ollenkaan. :) Mut mustelmille ei oo kiva tulla! :O

jassu kirjoitti...

PILVI NÄYTTÄÄ KAMELILTA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...