maanantai 20. heinäkuuta 2009

Kss kss ksss

Ku Siiri män naimisiin ja läks häämatkalle, niin mä lupauduin ottamaan heidän Ali-kissansa viikoksi hoitoon luokseni. :) Mun isällä on kissa, joka alunperin oli "mun", mut en oo koskaan asunu kissan kaa samassa kämpässä. Oli hauskaa koklaa, milt se tuntuu!

Ali on kyl mahottoman mukava katti! Siiri vähän varoitteli, että se saattaa laattaa tai raahata kakkapeppua pitkin mattoja, mut kaikilta selkkauksilta onneksi vältyin. :D Kaikki meni tosi hyvin (allergialääkkeen voimin)!
Mun isän kissa ei anna vieraiden (eli ei myöskään mun) silittää itseään olleskaan. Jos moista yrittää, saa tuta heti sähinää ja kynsimistä. Siks Ali oli kans mieluisa, ku se vaa kehräs. ^__^ Miten ihmeessä kehräys syntyy? Voisko sanoo, ett ihmisten maha kehrää, kun on tosi nälkä? ;pOli kyl ehkä söpöintä, ku yksi ilta Frasierii kattoessani Ali tuli nukkumaan mun mahan päälle. Voooooi! <3
Vaikka Ali onkin tosi ihana, nii varmistuin siitä, että en oo kissaihminen... Must oli riipaisevaa jättää Ali aina yksin, ku lähdin pois kotoota. Se yritti lähtee mukaan, mut jouduin jalalla estämään sen kulun ja lyömään oven kii sen nenän eestä. :'( Haluun pystyy lähtee ulos hyvällä mielellä!
Tänään Ali sit lähti takas kotiinsa. Imuroin ja pyykkäsin heti kaikki kissankarvat pois. Ei siksi, että haluan hävittää kaiken todistusaineiston Alin olemassaolosta, vaan puhtaasti siks, että silmät lakkais kutiamasta.

Nyt iski kyl jo ikävä sitä! :( Odotan vain koko ajan, että millon Ali hyppää syliin ja rupee pörisee. :(
Kiitti, Siiri, lainasta! <3

9 kommenttia:

Neetta kirjoitti...

haha ihana! <3

Norppis kirjoitti...

Kissat on kyl tosi sympaattisia otuksia. Itse en pitänyt itseäni ollenkaan kissa ihmisenä, kunnes pikku sisko otti kissan.
Sit se olikin menoa ;)

Rahien kirjoitti...

awww^_^

must tuntuu et _kaikki_ elukat on uskomattoman taitavia syyllistämään. sydän vuotaa verta, kun ne ei oo IKINÄ saanu ruokaa ja joutuu AINA olee yksin ja ja ja... ja sit ne ei ees syyllistä silleen vihasesti vaan "ei se mitään... kyl mä tiiän sul on taas kiire... mä sitten vaan makaan tässä hiljaa ja tuijotan sua suruisin silmin...*huokaus*) vaik ne ois oikeesti just tullu lenkiltä.

Nora T kirjoitti...

ihana kissi! niin kaunis ja ylväs! ♥

hanna kirjoitti...

Neetta: ^___^

Norppis: Hihi! :D Mä tykkään kyl kissoista, mut en omana. ;)

Susanna: Sullon NIIIIIN pointtii tos! Mut tiäks mä kyl väitän, ett mun kilpikonna ei lukeudu tohon porukkaan. Se antaa mun mennä ja tulla miten haluan. :) Tai ehkä se on näiden 14 vuoden aikana tottunu, "etten mä välitä sen tunteista ja kurnivasta vatsasta ollenkaan". Ó___ò

Nora: Sanos muuta! ^_^

HANNA kirjoitti...

Mau! Sulla oli kiva kisuloma.

hanna kirjoitti...

Miau, niin oli! Vietettiin kissanpäiviä. ;)

jassu kirjoitti...

toi on söpö ke se puree kynsii:D

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kissa! Mulla on melkein samannäköinen kotona:) Paitsi että tuo Ali on paljon mustempi. Sä nimenomaan taidat olla kissaihminen, jos sydäntäsi riipaisee lähteä ovesta ulos kun toinen jää sinne napittamaan. ;)

Hyvää syksyä sulle Hanna!

-Elviira

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...