perjantai 9. maaliskuuta 2018

Kirppistelyt

Oon salaa haaveillut jo pitkään tällaisesta lokerikosta, mutta koska näiden hinnat liihottelee puolensadan paikkeilla, en nuukuudeltani oo tosissani ajatellut joskus omistavani yhtä. Mut nyt tuli vastaan semmosella hintalapulla, että teki mieli nuhdella hinnoittelijaa: 10€!!! Ja kantiskortilla -10% eli maksoin tästä YHDEKSÄN euroa! Nam!!! (Itäkeskuksen Kierrätyskeskus)


Opin vasta, että nää lokerikot on nimeltään kirjasinkasteja. Eli ku ennen digiaikaa kirjapainossa käytettiin irtokirjaimia, ni niitä kirjaimia säilytettiin noissa lokeroissa (wikipedia kertoo sulle lisää). Graafikon sydäntäni lämmittää! Ja Garamond on mun lempifontteja! Oikeaan kotiin muutti tämä!!! 


Miss Piggy testasi, viihtyisikö jatkossa tuossa. (1€, Myllypuron Pelastusarmeijan kirppis)


En ostanut tätä niinkään lukemiseksi, vaan erästä toista käyttötarkoitusta varten...
(2€, Niittykummun Fida)


 Mulla on prässättyjä kukkia siellä sun täällä, ni keskitän jatkossa ne kaikki tämän kasvion väliin, kunnes keksin niille jotain käyttöä.










 Jos nää wanhat Kotiliedet ym. maksais vähän vähemmän, ostaisin kaikki pois! Nyt ostin yhden hyvään hintaan, ihan vain takakannen kuvan vuoksi. (1€, Riihimäen Kimara kirppis)


Teen tästä taulun! 


Tästä Sarviksen munakupista kelpaa syyä 6 minuutin munia. (0,30€, Kontulan Kierrätyskeskus) 


 Ihana Fazerin Wiener Nougat -pahviloota (kyljessä lukee vkp 1995) säilytysrasiaksi. (0,20€, Mäkelänkadun Emmaus)






 Jostain Tigerista saa vihkoja pilkkahinnalla, mutta mä kannatan kierrätystä ja kivoja kuoseja. (1€, Tuusulan Femmatori)


 Espoossa Suomenojan Kierrätyskeskuksessa oli tutunnäköinen kirja....




En malttanut olla ostamatta tätä ku oli niin sievä! Pitänee alkaa syömään sitruunoita. (0,50€ Vantaalla Koivukylän Kierrätyskeskus)


Mun aiempi yöpöydän lamppu (vaaleanvihreä riisipallolamppu) ei sopinu mun mummosisustukseen, ja pitkien etsintöjen jälkeen löysin tämmösen kivan lampun! Vanhanaikainen pistoke vaihtui uudenaikaiseen ystäväni toimesta (annoin vaivanpalkaksi kimpaleen mahdollisimman haisevaa juustoa.) Varjostin ei ole mieleeni, mutta sen voi vaihtaa sopivan ilmaannuttua. (2€, Riihimäen Femmatori)


 Ja sehän ilmaantui! (1,50€, Itäkeskuksen Kontti)


Oli niin hieno heijastin, että piti ostaa pois kuleksimasta! En kyl vielä tiiä, mihin tää sopisi. (0,50€, Puotinharjun Fida) 


En ollut tiennyt, että se Johnny Deppin Jali ja suklaatehdas on uudelleenfilmatisointi! Tää alkuperäinen vuodelta 1971 oli parempi!!! (1,50€, Puotinharjun Fida)


Söpö halinallepostikortti! (0,10€, Espoon Nihtisillan Kierrätyskeskus)


Saariston lapset -DVD-boksi (1,20€, Koivukylän Kierrätyskeskus)


Tykkäsin pienenä tästä Karvis-elokuvasta, koska se oli poikkeuksellisen jännittävä! En tienny tätä olevan sarjakuvana. (Ilmaishyllyltä, Nihtisillan Kierrätyskeskus) 






Löysin taas Fabuland-kirjan, jeee! (2€, Nihtisillan Kierrätyskeskus) 




Tän Fraggli-palikkapelin löysi mulle mun ystävä, Milla! Ai juku!!!!! Kaksi euroa! KIITOS!!!!




Tiiättekö sen tunteen, ku teette kirppikseltä jonkun löydön, ja kädet täristen kahmaisette sen hyllyltä? Mä tiedän! Fragglien Matkaaja-Matt! (Pitää kyl laastaroida toi kämmenen stigma.) HUIPPULÖYTÖ, EN KESTÄ!!!!!! (2,20€, Espoon Leppävaaran Fida)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Jee, Karvinen löytyy VHS:nä :) Ärsyttävintä oli (ja on edelleenkin) tekstitys, jossa ei ollut ääkkösiä vaan ne ae-jutut...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...