maanantai 7. syyskuuta 2015

Lontoo vol. 5 - Potter ja Paddington

Postauksen alustukseksi kattokaa tää 2 min kestävä video (tai ainakin te, jotka ette oo katsoneet Harry Pottereita).Lontoossa on nähtävillä toi laituri 9 3/4! Ja tokikin me käytiin sitä katsomassa, Kings Crossin asemalla.


Ei tää ny ihan vastannut mun odotuksia, mutta muut turistit oli ihan innoissaan. Jono oli niin pitkä, ett tyydyttiin vain katselemaan meininkiä vierestä. :)

Kaulaliinat sai lainaksi paikan päältä.

Tota kuvausavustajaa oli hauska seurata! Saletisti joku korkeestikoulutettu kaveri, joka miettii mitä ihmettä tekee täällä! :D

Heh heh heh!


Sit toiseen elokuvaan:

Kävin vuokraamassa Filmtownista tuoreen Paddington-elokuvan ennen meidän Lontoon matkaa, kun halusin näyttää tytöille siitä maisemia, mitä tullaan reissussamme näkemään. (Leffassa orvoksi jäänyt karhu matkustaa sademetsästä Lontooseen ja eräs perhe löytää hänet Paddingtonin juna-asemalta ja adoptoi hänet.)

(Kuva: pöllitty netistä)


Toki mentiin sitten käymään Paddingtonin asemalla. Olin netistä lukenut, että asemalla on Paddington-karhun patsas ja halusin etsiä sen.

Ja löytyihän se pienen etsimisen jälkeen. (Siel asemalla oli btw tosi kylmä! Talvella siellä varmaan voi hiihtää...)

Joku turisti

Harmi ku en oo koskaan oikeen tykännyt Paddingtonista. :/ Tai siis pienenä niinku.

Leffassa Paddington söi useaan otteeseen appelsiinimarmeladia leivän välissä. Joten totta kai mekin! Syötiinköhän me kaks purkillista matkan aikana! Njam!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...