keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Toivelista 2

Tein tossa reilu vuosi sitten postauksen, missä kerroin asioista, mitä haluaisin elämäni aikana kokea, näkeä ja toteuttaa. Voit lukea sen tästä. Muutaman jutun noista oon päässy jo toteuttamaan. :) Mut oon keksiny myös uusia juttuja!

Haluaisin:Lukea äänikirjoja.Soutaa kumiveneellä pitkin Suomen jokia.Uida turkoosissa vedessä.Tulla kuvatuksi Hel-looks.comiin.Mennä joksikin aikaa töihin ulkomaille.Käydä Pietarissa Kunstkameran harvinaisuuksien museossa.Käydä Ukrainassa Pripyatin aavekaupungissa (lähellä Tšernobyliä).Vaeltaa Lapissa.Käydä Japanissa kattomassa katumuotia.Käydä Ruotsissa Båstnäsissä autojen hautausmaalla.Nähdä tulivuori (ei välttämättä purkautuva).Testata roikkuuko vauva oikeasti pyykkinarulla, ja kuinka kauan. Kukaan ei oo vaan suostunu lainaamaan mulle vauvaansa tähän tarkoitukseen. :/

1 kommentti:

Anne kirjoitti...

Sittenkun menet Japaniin niin mene kesällä, niin voit kiivetä Fujille. Saisit oikein kunnon kosketuksen tulivuoreen. Tosin kesällä se ei ole semmonen lumihuippunen niinkuin kaikissa kuvissa se on.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...