lauantai 14. tammikuuta 2012

Kesäkonffa (osa 3/3: FidaKids)

Vaikken ollutkaan Fidalla graafikon hommissa, mua pyydettiin luomaan kaksi piirroshahmoa uuteen Fida Kids -projektiin. Fidan virallinen graafinen suunnittelija oli jo suunnitellut oravan, mutta vielä puuttui jänis ja panda. Kivaa! Fida Hahmoja tultais käyttämään mm. pyhäkouluissa.

"Fida Kids on uusi lasten lähetyskasvatusohjelma. Keskeisimpiä tavoitteita ovat lasten innostaminen lähetystyöhön sekä lähetyskenttien lapsityön tukeminen. Toivomme, että lasten sydämissä kasvaisi myötätunto ja rakkaus maailman erilaisia ihmisiä kohtaan." Lähde: Fidan nettisivut


Tän oravan tyyliseksi pupu ja panda piti tehdä. :)

"Orava on nimeltään Bitti ja se on uutisankkuri, joka välittää lapsille tietoa vieraiden maiden lapsista yms."


Sain tällaiset hahmohahmotelmat, joiden pohjalta pupun ja pandan ois voinu tehdä, mut kun nää oli niin erityyliset kuin valmis orava, ni lähdin vähän omille poluilleni.

"Jäniksellä, Loikalla, on aina reppu valmiiksi pakattuna. Loikka vierailee eri puolilla maailmaa, tapaa lapsia ja perheitä, tutustuu heidän elämäänsä ja välittää uutisia matkoiltaan uutisankkuri Bitille."


Mun luonnoksia Loikasta. En halunnu laittaa pupulle vaatteita, ku halusin pitää sen mahdollisimman pelkistettynä. Mut tein sille taskut, jotka vähän luonnottomasti on kiinni sen ihossa. :D Mut ku sain ohjeen, että jäniksen tuli olla enemmän pojille suunnattu hahmo, ni mulle vaa tuli semmonen visio rennon letkeestä pupusta, joka pitää käsiä taskussa. :)


Loikan viimeistely, kolme viimeistä versiota. Poikamaisuutta lisätäkseni tein sille viel lippiksen, lippa taaksepäin tietenkin.


"Panda, Finda (nimi tulee sanoista Fida ja panda), on empaattinen, maailman hädänalaisten lasten puolestapuhuja."


Mun luonnos pandasta.


Findan viimeistely, kolme viimeistä versiota. Tein silmistä viel vähän kiinalaisemmat, kuin mitä luonnostelin. Aluksi panda oli vähän liian palikka, mutta ku pulleroitin sen mahan ja pään, siitä tuli varsin söpö tapaus, vaikka itse sanonkin. :)Tässä valmiit Kida Kids -hahmot. ^__^ Oon tosi tyytyväinen! Ne on tyyliltään aika yhdenmukaiset, vaikka sopalla olikin kaksi kokkia.


JA KELATKAA NIISTÄ MEIÄN HAHMOISTA TEHTIIN KÄSINUKET!!!!!!!!!


Ihan kreisii oikeesti!!!!!! Yks mun tänastisen graafikonurani hienoimmista hetkistä ku näin nää ekan kerran! MUN panda ja pupu! Oon niin imarreltu! ^___^


Hahmot esiteltiin konffassa koko helluntaikansalle. ^__^


Siel Fida Kids -pisteellä lapset saivat värittää hahmoset mieluisin värein.
Olihan se nyt ihan ÄLYN mieltäylevöittävää nähä satoja eri versioita omista tuotoksista! ^__^


Sit hahmot painettiin myös paidaksi!


Mul ei viel oo tätä paitaa itelläni, ett vink vink vaan Päivi jos luet tätä. ;)


Jeee, oon ylpeä äiti. ^__^

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa!

äitiliini kirjoitti...

En minäkään tiennyt käsinukeista, kuin vasta nyt. En nähny konffassa.
Kiva juttu!

Paula kirjoitti...

Upeaa, Hanna, onnittelut todella hyvistä hahmoista!
Sun tehtäväsi oli paljon vaikeampi kuin sen ekan hahmon suunnittelijan, koska sun piti sekä keksiä hahmot ja sovittaa ne yhteen ekan kanssa. Hyvin onnistuit, kaikki kolme ovat "samaa sarjaa".

Heli kirjoitti...

Mä oon susta niiiiiiiiiiiiin ylpeä :)!

Heli kirjoitti...

Mä oon susta niiiiiiiiiiiiin ylpeä :)!

Heli kirjoitti...

Ja taas mä sain mun viestin lähtemään kahteen kertaan, mutta sanotaan sitten vielä kerran: Ylpeä! Se on mun sisko! Yeah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...