perjantai 10. kesäkuuta 2011

Rebekasta tulee koulutyttö!Oltiin viime viikonloppuna kattomassa, kun Rebekalla oli eskarissa todistusten jako. Meiän ihana pikku-Rebe on menossa syksyllä kouluun! Ajatella!

Toikkareitten jälkeen tehtiin lähtöä Porvooseen kirppikierrokselle. Tytöillä oli omaa käteistä, kumpaisellakin seitsemisen euroa. Sanoin, että he voivat ostaa jotain kivaa omilla rahoillaan, mutta että mäkin voin toimia tarvittaessa maksumiehenä. Sanoivat, etteivät halua tuhlata omia rahojaan, mutteivät myöskään mun. Mut vähäks mua nauratti, kun Noomi lisäsi totisena: "Mut jos annat meille rahaa, nii anna sit heti" ja ojensi kätensä. ;D Voi reppanaa, ku sanoo jotain ihan vakavissaan, mut toinen vaan nauraa. Mutku se oli niin söpö!Haluun istuttaa tyttöihin rakkauden kirppareihin jo varhaisessa vaiheessa. :) Käytiin siel Porvoossa vissii neljällä kirpparilla (enkä mä löytäny YHTÄÄN mitään). Noomi löysi itselleen mieluisan kukkaron (0,80e), mihin siirsi heti kolikkonsa.Rebe osti Bratzin (5 e). Mä en yhtään tykkää Bratzeista, mutku emmä sinänsä niitä inhoakaan, nii annoin luvan ostaa sen. ;p Mut jos Rebelle tulee joskus teininä ulkonäköpaineita jalkojensa pituudesta tms, nii tää Bratzi NIIN on kaiken pahan alku ja juuri!!! (Bratzilla sylissään Reben pankista saama raharenki.)


Tyypil on villasukat kesähelteellä!


Yritettiin lennättää helikopteria, mut se teki vain pakkolaskuja.Äiti osti tytöille frisbeentyyppisen vempeleen, mistä varsinkin Rebekka innostui kovasti.Noomin tekniikassa on vielä hiomista. ;)
Nii... tän postauksen perimmäinen syy oli hehkuttaa Rebekkaa, ett miten iso neiti siitä on tullut! ^___^


Pusi pusi!


Ainiin, piti viel laittaa tähän loppuun kuva maailman parhaasta ruoasta: moskovanpataaa! OMNOM!


Seuraavassa postauksessa esittelen teille Niilon...

3 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Kauniita neitosia <3
Miks ne kasvaa niin kovin nopeesti?!? Ihania kuvia tässä postauksessa.

Paula kirjoitti...

Vauhdikkaita kuvia, sä osaat napata kivoista tilanteista kiinni!
Onnittelut pikku koululaiselle!

Hanna kirjoitti...

Sanna ja Paula: Kiittiii! ^__^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...