torstai 6. toukokuuta 2010

Kirjan ja ruusun päivä

Ihan ekaks: iloitkaa ystäväni!!! Tapulikaupungin K-kaupassa on vielä mämmiä!!! Menin minä menestyksekkäälle mämminmetsästykselle muina miehinä mieltyneenä makoisaan makuunsa, mmmmm!

Tiistaina oli Kirjan ja ruusun päivä. Mä menin Kamppiin Narinkkatorille, ku siel oli paljon eri kirjakustantajien kojuja ja kirjoja myynnissä. Tai siis en mä niien kojujen ja kirjojen takia menny, vaa kattomaan ku Luontopihan (jonka siis oon taittanu) kirjoittajaa, Rikua, haastateltiin kirjansa tiimoilta. :)


Aamulla satoi lunta/räntää ja myöhemmin päivälläkin oli sateista ja tuuli kylmästi, ni kuulijakunta ei ollu tuhatpäinen... :)


Jeee, "mun" kirja!

Sit jäin kuuntelee kans, ku Pauli kerto Sunnuntaikävelyllä Helsingissä -kirjastaan. On muuten näppärä opus! Suosittelen tutustumaan!!! Enkä mä sitä ihan muuten vaan mainosta; mul on täs oma Ben Smith -lehmä ojassa! Meitsi on vääntäny siihe kirjaan kartat!!!


Moni seurakuntalaisita varmaan muistaakin nähneensä mun tekevän näitä karttoja ruksalla läppäreineni. Nyt ne on valmiit!!!!! Ja ne näyttää söpöiltä! Oon tyytyväinen!

Mut tän kirjan kanssa kävi semmonen ikävä viba, että mun nimi unohtu vallan kokonaan mainita kirjassa. :( Harmillista, mut vahinkoja sattuu kaikille. On maailmassa tapahtunut vakavampiakin asioita. Oon aika hyvä suhteuttamaan ikäviä asioita vielä ikävämpiin. Jos tästä kirjasta tehdään joskus 2. painos, ni sit mun nimi kyl tullaan mainitsee kissan kokosilla kirjaimilla! KANNESSA! PUNASELLA!

Eiksnii ett ainaki joku teistä muistaa mun tehneen niitä karttoja ruksalla? :o


"Kiitos kartoista!" signeerasi Pauli mun kirjaan todistusaineistoksi. :D

Myöhemmin sinä päivänä oli samaisen kävely-kirjan julkkari. Iha mieltsin siistii päästä tommosiin julkistamistilaisuuksiin! En oo ollu ku kaksissa ja on ne mulle ainaki viel tässä vaiheessa aika glamourii. :) Oli tosi kivaa!


Sain tiistaina myös hyppysiini kirjan, johon mä oon tehny etukannen. :)

4 kommenttia:

Nora T kirjoitti...

Hmm, onpas outoa ja epäilyttävää, että sun nimi on jäänyt sieltä pois. Mun yks toinen kaveri oli kans tehnyt kannet ja jotain muitakin juttuja yhteen kirjaan, ja sen nimi oli mainittu _vaan_ etukannen tekijänä, vaikka se oli tehnyt paljon muutakin. Ooppa siis tarkkana, ettei teitä nuoria graafikoita viilata linssiin! Oikeesti! Ja toi Hyvän olon keittiö -kansi on törkeen makee. :O Wau! Oot tosi hyvä!

Sofia kirjoitti...

Joo muistan ku teit niitä karttoja :)) Hienoo Hanna!! :)

Issu kirjoitti...

Juu, kyllä sut muistetaan.

Hanna kirjoitti...

Nora T: Kiitos Nora! <3 Puhut kyl asiaa, ett nuorten alottelevien graafikoiden pitää olla tosi tarkkana, ettei heitä (meitä) viilata linssiin! Mut mä tunnen nää kaverit sielt kustantamosta ja ne on aivan ihania tyyppejä. Eivät ne tahallaan unohtaneet mainita mua ja niitä harmitti vähintään yhtä paljon ku mua. :)

Sofia: Jee kiitti Sohviseni! ^__^

Issu: Hyvä! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...