maanantai 2. marraskuuta 2009

Reben 5v. synttärit

Siskontyttöni, Rebekka, täytti viikko sitten 5 vuotta! ^__^
Serkkulassa oli leivottu maukas täytekakku.Anni-serkkuni komea Otso.Käytiin juhlalounaalla Itiksen Raxissa. 3-vuotiaan Noomin ruoka maksoi vain 2 euroa, joka oli must jokseenkin reilu taksa! :)Oi vitsi, mä en muistanutkaan, miten hyvät pöperöt Raxissa on! TAHON PIAN UUDESTAANNNN!!!! Anyone?!Tää on mun Heli-siskon aiemmin (eri Raxissa) ottama kuva. Must tää on vaan niin herkkä! ;D Rebe ja Noomi kuulemma halusivat mennä juomaan kaakaonsa kahdestaan toiseen pöytään, kuin aikuiset ihmiset konsanaan. ^___^


 

Mummon luona katottiin vähä lastenohjelmii:Rölliä......ja Fraggleja.Sit pelattiin Rebekan lahjaksi saamaansa Afrikan tähti -peliä. Rebe oli aiemmin ilmoittanut toivovansa Afrikan tähden ja sit turkoosit, kimaltavat sukkahousut. ^__^ Pelissä oli mukana mä, Heli, Rebe ja sit mummo ja Noomi pelas tiiminä. Rebekkahan tän meni sit voittamaan...Must Afrikan tähden rubiini on yks maailman kauneimmista asioista.Onginta on meiän yks perinteeks muodostunut synttäriaktiviteetti. Näiden juhlien ylläripusseista löyty Snoopy-, Lumikki- ja Nalle Puh -tarroja, suklaakolikoita ja parit muut namut.Meitsin tekemä onki: mopin varsi, kaulahuivi, hattu ja hakaneula. ;)Noomi sai saaliiksen ekaks vaipan. ;D Aika reiluu, ku toinen oli eka onkinut karkkii ja kaikkee kivaa. :D No, onneks seuraavaks koukkuun jäi ylläripussi.Arvatkees mitä?! Seuraava postaus käsittelee yhtä juttuu, mitä oon viimeks tehny 12.12.2001! Palataan asiaan loppuviikosta! Kivaa viikkoo kaikille!

7 kommenttia:

Issu kirjoitti...

Olen ollut siitä asti, kun siihen Pukinmäkeen tuli se Rax, sitä mieltä, että sinne pitäisi tehdä excursio nuortenillan jälkeen tai jotain.

Raxit on jänniä paikoja... Varsinkin se yksi Vaasassa..

Heli kirjoitti...

Issu, me käytiin siellä Pukinmäen Raxissa pyörähtämässä eikä me nähty siellä mitään buffetpöydän tapaistakaan! Se oli joku pienimuotoisempi pitseria-Rax? Ei siinä mitään, käykää excursiolla, mutta me ei oikein innostuttu siitä. Vai miten se nyt meni, Hanna?

Hanna kirjoitti...

Joo se Puksun Raxi oli vaan kangastus. :(

Issu kirjoitti...

NOOOOO!!!! My dream is crushed! My vision fades...

Marja kirjoitti...

Mäkin tykkään Afrikan tähden rubiineista :)

Ilona kirjoitti...

Mä oon käynyt pari kertaa Raxissa ja mulle se on kyl aika sellanen once-a-year -elämys... :D Lähinnä siinä houkuttelee se, et sitä ruokaa saa vetää niin paljon kuin haluaa, ei se, etteikö aika monesta pizzeriasta sais parempaa pizzaa ja etteikö ite tekis parempii kermaperunoi ja lasagnee :D

Ja tietty se rajaton jälkkärijäätelö on aika Jee! Raijattiin viimeks omat kinuskikastikkeet mestissä, had a blast :D

Hanna kirjoitti...

Ilona: Aika nerokasta!!! :DD Ens kerralla otan omat strösselit!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...