tiistai 28. huhtikuuta 2009

MÄ TEEN LEFFAN!

Tai siis käsikirjoitan. :) Valmistuu 2-20 vuoden päästä. Siit tulee semmoinen ameliemainen, onnellinen Helsinki-elokuva. En oo vielä keksinyt juonta, mutta päähenkilönä tulee olemaan vaalea- tai punatukkainen (niin kuin Peppi Pitkätossulla) n. 26-vuotias tyttö, joka on töissä pienessä levykaupassa Helsingin keskustassa. Tunnelmaltaan leffa tulee olemaan "kaurismäkimäinen", eli äänimaisema on suuressa osassa. Ei kiroilua, seksiä, pettämistä, masentumista, onnettomuutta, epätoivoa... Onnellinen kertomus tytöstä, joka näkee ympärillään kaikkee ihanuutta. :) Ehk vähän naiivi. :)

Ku kerta tääl blogissa on mahdollisuus tehdä kysely, niin kysyn teiltä, ett mikä ois kivoin nimi sille päähenkilölle? Ku en osaa päättää. Vaihtoehdot näkyvät sivun oikeassa laidassa. Etsi! :) Ja vastaa! :) En lupaa valita eniten ääniä saanutta nimeä, mutta tiiän ainakin karsia pois nimet, jotka saavat ääniä vähiten.


LISÄTTY MYÖHEMMIN:
Ei toi kysely-toiminto näytä toimivan ainakaan nyt. Ellei toimi huomennakaan, niin poistan sen. :/

8 kommenttia:

Neetta kirjoitti...

hahahh arvaa mitä? mä oonki värjäämäs hiukset porkkananpunasiks XD

Hanna kirjoitti...

Oikeesti?! :DD Ne tulee sopii sulle joko ihan törkeen hyvin tai sit törkeen huonosti. ;) Tahtoo nähä pian!!!

Anne kirjoitti...

Musta sen nimi olisi Leena, koska sen voi kirjoittaa kaunolla nostamatta kynää paperista ja siihen voi helposti lisätä kiemuroita. Asioita, joita se päähenkilö varmasti arvostaa :P Sit mä ehdotan, että se työskentelee isossa lasisessa toimistotalossa ja unelmoi työstä pienessä levykaupassa. Täytyyhän sillä olla unelmia. Siellä työpaikalla voisi olla vaikka YT-neuvottelut ja se toivoo tulevansa irtisanotuksi, mutta ei uskalla ilmoittautua vapaaehtoiseksi.

Mulla on vähä hiljasta täällä, joten kerkee miettimään näitä tärkeitä kysymyksiä :P

Hanna kirjoitti...

Anne: HAHA! :DDD Lisää ideoita otetaan vastaan! Mut Leenaa mä en siitä haluu ja lasiset toimistotalot ei oo niin kauniita, ett hyväksyisin semmosta leffaan. :D YT-neuvottelut oli hyvä! ;D

Heli kirjoitti...

Mun mielestä Milda ois sellainen nimi, minkä haluaisin jollekin tutun lapselle tai hamsterille... Ei saa antaa sen margariinin häiritä! En oo tarkastanut, tehdäänkö sitä edes enää... Mutta fiilistele sitä.

hanna kirjoitti...

Heli: Milda ei oo lainkaan huono. Se ois vähän niinku lempinimi Matildasta.

Jussu` kirjoitti...

Mä tykkäsin tuosta Klaara-nimestä, jotenkin sopi mun mielestä levykaupassa töissä olevalle tytölle :)

Liisa kirjoitti...

Pitää vähän vetää kotiinpäin ja ehdottaa Ainoa. Tuo nimi on niin suomalainen ettei sille edes löydy vastineita muista kielistä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...