tiistai 28. heinäkuuta 2009

@ vadelma

ÄRSYTTÄÄÄÄÄ, OTTAA PANNUUUN, KISMITTÄÄ JA KETUTTAAAAAA!!! Mun pitäis oppia pitää kiinni oikeuksistani työntekijänä, mut kai mä oon liian taipuvainen. Mä taitan yht lehtee, ja mun ois pitäny saada siihen KAIKKI materiaali jo kuukausi sitten, mut sainki ne vasta tänää! Ja pari päivää aikaa tehä lehti valmiiks melkeimpä tyhjästä! Ja sit heristellään sormea "Hanna, tsot tsot, ku et oo tehny hommias kunnolla". No ois hirveen kiva, jos sais ainekset mistä tehdä! En kyl ota enää MITÄÄN syitä omille niskoilleni! Tämä on Hannan julkilausuma! ...jonka tietty perun heti ku joku mulle vähä murahtaa... ÄRSYTTÄÄÄÄ!!!!!!


No joo moi, olin eilen vadelmii poimimassa äitin yhen kaverin kanssa, vaik kai se on munki kaveri, ku sen kaa lähin kahestaan minnekään. Äiti on sen tyypin kaa käyny joskus istuttaa vattupuskia tonne Tapulin metsikköön, ja käytiin siel nyt kerää satoo. Oli kivaa, mut sain nokkosenpistoja, puremia ja naarmuja koipiini. Puolisen litraa sielt kuitenkin irtos vattui, joten ihan mukava reissu. :)

Käveltiin, Bette, teiän kodin ohi. :)
3 kommenttia:

Lenore kirjoitti...

oisit käyny moikkaa niitä! :D siel ne oli kotosalla :D

Bette kirjoitti...

noniii olisit! olin kyllä tänää töissä, mut kolmen jälkee ollu kotona ja olisit tullu syömään tortilloja ja mustikkapiirakkaa vaniljakastikkeen kera, ku oli taas vierait käymäs :D ja hei olisit tullu laulaa meidän bändii ku soitettii guitar hero world touril bassoo, kitaraa, rumpui ja sit mä heikolla äänellä lauloin!

ja ps. en jaksanu vastaa siihe sun komsuun, mut nii en osaa jotenki selittää vieressä olevalle miten tehdä niitä html koodeja, ku jos mä teen sitä niin mä teen monta tuntii kokeillen eri juttuja ja sit mua ei saa kyl häiritä :D ei sillee etten haluis että tulisit tänne, mut parhaiten osaan keskittyy ku yksin väsäilee. eli yks vaihtoehto on se, että mä kirjaudun sun blogitunnuksil sisää (voit vaihtaa salasanan hetkeks) ja sit vaihtaa se takasi ku oon saanu kaikki valmiiks (jos oon....)

Hanna kirjoitti...

N&B: ^_______^ Emmä kehannu, ku en ollu yksin. Ootte kyl ihanan vieraanvarainen perhe! <3

Bette: Hehe, okei! :D Oot kyl tosi kiltti! Kyl mä voin sulle antaa mun salasanat, mut katotaan viel, ku mä oon menos käymään yhel mun toisel kaverilla, ja silläkin on semmonen taustakuva blogissaan, nii ett jos se pystyy jeesii. Palataan asiaan! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...