torstai 23. heinäkuuta 2009

Muutosleikki

Sen lisäks, että olin tiistaina viettämässä kivaa päivää Lintsillä, tapahtui ehkä jotain vieläkin hauskempaa aamusella! :D Kaverini, Jaakko, soitti mulle edellisenä päivänä ja sanoi tarvitsevansa huomiseksi klo 15 mennessä uudet vaatteet. Sillä oli nääs sillon joku miitinki, josta en oikeen vieläkään saanu selville, ett mikä, mut ei kai tuolla niin väliä. :)Sanna ja mä oltiin aiemmin keväällä ehdotettu Jaakolle kolmisin tehtävää shoppailupäivää, jossa Jaakko saisi uuden lookin. Eli ts. stailaus päästä varpaisiin! :D Me tytöt oltiin ihan innoissamme, ja kyllä Jaakkokin ilmeisesti jossain määrin, koska tuli soittaneeksi nyt mulle. Sanna ei valitettavasti tiistaina päässyt mukaan, koska oli menossa aiemmin sinne Lintsille, mut mä tartuin tilaisuuteen riemulla! :D

Meistä Sanna on se, jolla on eniten silmää stailaukselle, joten sain häneltä viime hetken visioita puhelimitse. ;) Mutta oikeestaan mitään niistä en pystynyt sit loppujen lopuksi toteuttaa, ku Malmin miestenvaatteet on aika rajallisia. Mustat puuvillahousut löytyi kuitenkin.

Käytiin ihan ekana Dressmannilla. Sielt lähti mukaan ne housut ja sit kaupuspaita, joka must oli tumman harmaa, mut kyl se sit olikin musta, missä on vaaleita siniharmaita raitoja. Tarkotus oli löytää jotain ruskeaa ja sinistä, mutta ei ne valittavana olleet sävyt näyttäneet hyviltä. Sit mentiin Cittarista ostaa Jaakolle muutaman euron valkoinen t-paita. Dressmannille ku meni jo jotain 50 e, ni ei enää viittitty jättää rahaa sinne.

Jaakon reppu ja lenkkarit eivät enää oikeen sopineet asukokonaisuuteen. Päätettiin siis hankkia niiden tilalle jotain uutta. Seppälästä löytyi musta laukku, joka oli halvennettu kolmeen euroon! Jeeee! Olin niin ilonen Jaakon puolesta, että sen lompakko sai ees hetken hengähtää! ;)
Jaakko oli ihailtavan suostuvainen melkeimpä kaikkeen mitä ehdotin! :D Alun perin puhe oli vain uusista vaatteista, mut innoistuin vähän: Lähettiin parturiin! Must toi Jaakon pitkä tukka on itse asiassa aika hauska, mut halusin kuitenkin kokeilla, miltä näyttäis joku lyhempi. Sain ihan itse valita parturin hyllyssä olevista lehdistä mieleiseni tukan Jaakolle!!! Ihanaa! :D Värjäämiseen Jaakko ei suostunu, mut ei se ollu mun mielestä tarpeellistakaan. :) Eikä siinä ollu kovin paljoa aikaa enää siihen kello kolmeen.
Voilà! Ladys (and gentlemen), may I introduce the brand new Jaakkooooo! :D Ei lainkaan paha, vai mitä? :) Mutta jokin rikkoo vielä kokonaisuuden... Mikähän se voisi olla? Hmmm, mikäköhän? ;)Löysin Cittarist Jaakolle täydelliset kengät! ;D Tässä vaiheessa seuraamme oli jo liittynyt Issu. :)

Issu lupautui viemään Jaakon repun, kengät ja vanhat vaatteet kauas pois...ennen...


...ja jälkeen


Mä oon graafinen suunnittelija, en stylisti, mut sanokaa mitä sanotte - must Jaakko näyttää nyt aikas tyylikkäältä! MIELIPITEITÄ KIITOS! :D


Ja kiitos Jaakko! :DD Oli ihan älyttömän hauskaa! Kivoin nimipäivä ikinä! ;D

6 kommenttia:

E kirjoitti...

Heeei dyyyyyydeli näyttää HYVÄLTÄ! Jaakko vois pitää ton tyylin, just hyvä! Graafisilla suunnittelijoilla on silmää moneen eikö ;D

HANNA kirjoitti...

Oi, vähän kivaa! Just hyvä makeover ja ihanaa että joku lähtee noin avoimin mielin :)

Anonyymi kirjoitti...

Hiukset oli kyllä paremmat aiemmin..
Muuten onnistunut muutos! (onko paita vähän iso?) Hyvä laukku!

Heli - aina äänessä... kirjoitti...

Hyvä Hanna ja Jaakko!

Mikset tarjoa esim. tätä kirjoitusta ja kuvia johonkin lehteen? Jaakon luvalla, tietty...

Mjoo, hieman samaa mieltä anonyymin kanssa... Hiuksissa ois voinut olla vähän enemmän jotain, ehkä vähän pidempi otsalta, mutta sehän kyllä ehtii kasvaa ja graafinen suunnittelija itse voipi leikellä seuraavaksi :D!

hanna kirjoitti...

Ton otsatukan oli tarkoitus olla vähä pidempi, mut siinä on semmonen pyörre (kuulemma), ett se tukka "aukenee" tolleen...

Kiitti kaikki! :D Lisää komsui!

jassu kirjoitti...

Jaakosta tli liikemies

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...