lauantai 21. toukokuuta 2011

Omena-JaskaTää kirja on mun yks kalleimmista lapsuusmuistoista. Oisinkohan saanut sen joskus 3-vuotiaana tai jotain (äiti tai Heli saattavat muistaa tarkemmin?). Ja nyt ku olen käynyt BonChavaljen ponikorjaamolla ihastelemassa ystäväni poneja, on mieleni alkanut tekemään tuota rakkaan kirjani kannessa olevaa oranssia ponia, jolla on omenoita peffassa ja valkoisia pisamia. Se on niin söpö! On kuulemma nimeltään Apple Jack.


Palaveripiirustus torstailta.


JA MIE SAIN SEN! BonChavalje osti tän mulle eBaysta! ^__^ Mut aika tuuheessa kunnossa. Ja silmät on väärän väriset, pisamat oudossa kohdassa ja omput ihan liian oranssit.


Vein Apple Jackin sit ponikorjaamolle ja rupesin kustomoimaan sitä mieleisekseni.


Haha, miksei kukaan pidä poneillaan tämmöst keskijakausta? ;D


Elovena-ponini ja taustalla osa BonChavaljen kokoelmaa. Leikkasin noita karvoja vähä lyhemmäks, ku ne latvat olivat niin huonossa kunnossa.


Niin kuin sanoin, nää omput oli must ihan liian hailakat. Halusin niistä oikein pyöräet ja mehevät omenat.


Tämmöset niistä sit tuli. Much better!


Ja täl Apple Jackilla oli siniset silmät, vaikka kirjassani ne oli vihreät. Ja noi pisamat ei ollu mulle mieleisessä kohdassa, jotan jynssäsin ne pois taikasienellä.


Tadaa! Vihreät silmät ja paljon kivemmat pisamat!BC laitto tommoset papiljotit. :D Mut ei ne haituvat ehtiny viel kihartua kunnolla. Pitää laittaa uudet paplarit joku päivä. Noi pään karvat on taipunut tosi kummallisesti niskasta, ni piti kehitellä joku systeemi, millä ne ojentuis oikeaan suuntaan.:D


Näin sievä Apple Jackistani tuli. :) Vielä pitää hankkia häntään rusetti ja vähän kihartaa noita karvoja. Mut muuten oon erittäin tyytyväinen lopputulokseen.


Ja Marjan pyynnöstä vielä ennen-kuva vertailun vuoksi. :)

4 kommenttia:

Marja kirjoitti...

Ihana! Voisitko pistää loppuun vielä jonkun ennen - jälkeen kuvan, että vois paremmin verrata?

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

Lisäsin :)

Anonyymi kirjoitti...

Oli tosi kiva katsella ja tietty lukaista tämä sivu :) Tuli ihan omien tyttöjen lapsuus ponit mieleen. Vaana inkohan niitä säilössä muilla kun meidän Marialla jtn. <3 Jaana Hannalle

Sara:D kirjoitti...

Voi hitsi ku mä annoin mun serkulle naomille mun MY LITTLE ponit yhel oli siivet ne oli niin ihanii!!:) Ja Hanna paljon terkkuja Sethiltä, Merjalta, Janilta ja XAVILTA ilopilleriltä:D : D :D P.S ja tiettu MULTA!!!!!!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...