sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Aika hyvä Abreu

Mä kuljen bussilla työmatkat. Mua on viime aikoina viihdyttänyt noilla matkoilla Anna Abreun fiittaamat Fitness-patukka -mainokset."Sen tietää myös Anna Abreu, jonka uusi albumi jne". Miks piti laittaa toi aika hyvin tonne väliin? :DD Mulle vaan tulee tosta mieleen, että tietääköhän se Anna Abreu ny OIKEESTI, ett elämässä on usein tilanteita, joissa tarvitaan Fitness-energiaa? Tiedä häntä.

No joo, mut ihan kiva kiva mainos ja Abreu niin nättinä kuvassa. (Tää vika kommentti oli teille, jotka aina kuulutatte vieraskirjassani, että mä oon aina niin negatiivinen.) ;)

5 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Tosiaan toi teksti terävöityisi ilman täytesanoja - aika hyvin huomattu :)
Ehkä kopiraitteri sai palkan per kirjain..

Et sä mun mielestä ole negatiivinen kommenteissasi vaan kriittinen!

Anonyymi kirjoitti...

Oon miettiny tota ihan samaa juttua bussimatkoilla :)

tattis kirjoitti...

mäkin oon ihmetellyt tota samaa juttua :D

asiasta heinäseipääseen, löysin sun blogin vasta eilen( en kyllä yhtään muista miten mä tänne päädyin mutta kuitenkin) ja nyt viime yön ja tämän päivän aikana luin joka ikisen sun postauksen. ja ihan mahtava blogi, jään kyllä lueskelemaan ja odottamaan uusia postauksia. ihan mahtavaa :D tää on blogien kärkijoukkoon kuuluva!

Paula kirjoitti...

Tuli mieleeni, että onkohan uudella albumilla biisi nimeltä "Aika hyvin", se selittäisi täytesanat.

MirQ kirjoitti...

Riippuu myös äänenpainosta. Jos tuon lausuu "ajjjjjjka HYvin" pää hieman etuviistossa tietäväinen ilme kasvoilla on merkitys sellainen "kyllähän-me-kaikki-tiedämme-miten-hyvin-Anna-tämän-tietää".

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...