keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Halojata halloooo!!!

Oon mielissäni, miten paljon ihmisii on käyny tääl blogissani lukemassa juttujani! Kiitos teille!

Mutta kunnostautukaa myös kommentinkirjoittamisessa! Ootte kirjoitelleet aika laiskasti! ;p Esim. tosta sarjiksesta haluisin kuulla, ett osottiks se teiän mielestä huonoo makua tai oliks se loukkaava tms. Meiän seurakunnan vanhempi pastori ainaki anto lupansa julkasta sen srk-lehessämme, mut kyl se tais olla aika siinä ja siinä, että lupa tuli. ;)

Kirjotelkaa komsui! KOMSUIKOMSUIKOMSUIKOMSUI!!!!! Vaikka tuntuis, että ei oo mitään fiksuu sanottavaa, nii kommentoikaa vaikka "Böö mun nenää kutittaa". Haluun vaan saada teiän sanalliset arkut auki!

PS. Ostin kaupast pari kappaletta omppui, jotka voitti ton mun Suuren omenavertailun. Ne omput ei maistunu kovin hyvilt. Ett se siitä vertailusta! :D

PPS. Kirjottakaa komsui!!!

6 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Ou, dammit, jos vain noin joka yhdeksäs kommentoi. Nyt osui mulle ;).

Mä en jostain syystä nähnyt sun sarjista tätä kautta... Täytyy käydä uudestaan kokeilemassa ja viritellä jotain säätöjä jos edelleen jäävät pieniksi, valkoisiksi ruuduiksi.

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

Heli: No niinpä!!!! :( Mistähän se johtuu, ettei ne sarjiksen kuvat näy? Äitikää ei kuulemma nähny... :S

Anonyymi kirjoitti...

Böö mun nenää kutittaa.

...anteeksi, oli pakko. :p

Eksyin blogiisi jostain mistä lie, ja sitten päädyinkin lukemaan kaikki merkintäsi läpi, vaikka normaalisti en (ainakaan yhdeltä istumalta) jaksa yhtäkään blogia rämpiä läpi. Tässä tosin ei ollut mitään rämpimistä, oikeastaan petyin kuin pääsin ensimmäiseen merkintään saakka. :p Jatka ihmeessä tän pitämistä niin kauan kuin mielenkiinto riittää, mää ainakin seurailen ihan mielelläni. :)

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

Anonyymi: Oi, kommenttisi on ilo silmälleni! Molemmille silmilleni! <3 Tosi kiva kuulla, että mun sepustukset uppoo!!! Arvostan! :)

Anne kirjoitti...

Kitkerä Granny Smith iskee ennemmin tai myöhemmin :D Osta vaan niitä Royal Gala omenia.

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

Anne: Mun täytynee testata ens kerralla niitä... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...