sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Pasha-postaus näin pääsiäisen kunniaksi

Suomessa on satojatuhansia koiria! Kelatkaa, kun jokainen niistä vääntää tortun tai pari päivässä, eikä koiran omistajat viitsi kerätä jätöstä pois kadulta. Se on paljon kakkaa se!

Talven aikana koiraa ulkoiluttaessa on niin halppoa antaa koiran "salaa" kakkia johonkin hankeen. Eihän sitä pökälettä sieltä kukaan nää, jos vielä heittää siihen vähän lunta päälle. Mutta ihan niin kuin safka säilyy pakastimessa, nii kakka säilyy lumihangessa!Kevät on ihanaa aikaa, kun kaikki uudet ja vanhat pökäleet näkevät päivänvalon.

Kamoon! Jos hankkii koiran, ni pitää sitoutua myös siivoomaan niiden jäljet!


Tässäkin on ihan kelpoja kikkanoita, jotka ois ollu helppo kerätä pois.


Tän mä viel jotenki ymmärrän... Mut ruokkikaa koiranne oikein ja pitäkää ne terveinä, että ne kakkais siistimpiä kakkoja!!!Sit viidenkymmenen vuoden päästä, ku oon äkänen vanha mummo, ni mä vielä noukin noita pökäleitä (kumihanskoilla) ja heitän koiranulkoiluttajien niskaan! >:D


Tuplasuklaa


Lihapullia

Tää oli paras kengänjälki-kuva, minkä kakanbongauskävelylläni näin. Olisin halunnu löytää semmosen kuvan, mis ois näkyny kengän numero painautuneena santaan. Eiku sontaan.

Täst on menny fillari!

Mä sensuroin monta oksettavaa kuvaa pois tästä postauksesta, mut tää on must näistä oksettavin!


NII!!! ÄLÄ HANKI KOIRAA, ELLET OSAA KERÄTÄ NIIEN ULOSTEITA POIS!!!! "Suomen luonto on kaunis"? Yeah, righ!!!

Kävelyn päätteeksi piti tarkastaa, olinko ite astunu kakkaan.

Sitä kakkaa oli ihan SIKANA!!!!!!!!!!! HÄVETKÄÄ!!!!!!!!!!!!

Pari päivää sitten olin kylässä mun kaverilla ja kävin jossain vaiheessa käyttämässä niiden pientä söpöä villakoiraa ulkona pissalla. :) No, se teki kaks pökälettä keskelle parkkipaikkaa! Eihän se tietenkään ollu yhtään kivaa alkaa niitä lämpöisiä, höyryäviä makkaroita keräämään nenäliinalla (ei ollu muuta mukana) sieltä maasta, mut kristillisyys velvoitti. ;) "Kohtele muita niin kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan".

Ett jos te koiran omistajat tykkäätte noista uloisteista katukuvassa, ni jättäkää toki noukkimatta...

28 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Älä heitä meidän niskaan. :/

Iloiset koirankakankerääjät
http://www.facebook.com/?sk=2361831622#!/group.php?gid=64207448029

Bette kirjoitti...

:--D hyiiiii

Anonyymi kirjoitti...

niin-samaa-mieltä!!! Oikein vihaksi pistää ulkoillessa se alituinen paskakasojen väistely. Omistan itsekin koiran, muttei tulisi mieleenkään jättää sen tuotoksia keskelle tietä, puistojen nurmialuille jne... aivan hävytöntä touhua. Koiraa ei tosiaan tarvitsisi ottaa, jos ei pysty sitoutumaan sen jätöksistä huolehtimiseen. Voin kuvitella, että jonkun taaperoikäisen vanhempien on kiva vahtia lapsensa kävelyharjoituksia tuolla koiranpaskakasoissa.... huuuuhhhh.

On sitäpaitsi inhottavaa vastaanottaa tuntemattomien sauvakävelijöiden murhaavia vilkaisuja tuolla koiran kanssa kävellessään. Välillä tekisi mieli kaivaa kakkapussi taskusta, heiluttaa sitä lippuna kädessään ja julistaa: "Kyllähän MINÄ ne sesseni paskat kerään...!!!"

Koirattomienkin olisi varmaan helpompi nähdä koirien hyviä puolia ilman tätä ainaista kakkasotaa. Kyllä tosiaan välillä hävettää olla koiranomistaja...

Lenore kirjoitti...

HYYYIIII! ällöttäviä noi kuvat!!! mä kyl kerään kertun kakat pois jos se kakkaa johki mis ihmiset kävelee, mut jos se kakkaa johki tiheään pusikkoon tai semmoseen paikkaan mikä on kesäisin lampi ni en kerää :D

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

Anonyymi: Hihi, tosi söötti yhteisö tuo koirankakankerääjät! :) Teidän pitää alkaa käyttää jotain yhteisön omaa rintamerkkiä tai pinssiä, ni tiiän sit olla heittelemättä teiän päälle. ;)

Bette: ;D Muistat sit kato sinäkin ens kerralla ottaa kakit kadulta. ;)

Anonyymi: Puhut niin asiaa! Pikkulapsia kun vielä kiinnostaa mennä sörkkimään tommosii...! Mut ei varmaan ois huono ajatus pitää sitä tyhjää kakkapussia vaikka siinä talutushihnassa liehumassa, ni ne sauvakävelijät huomais jo kaukaa, että oot kunniallinen, iloinen koirankakankerääjä. ;) Näyttäis siinä samalla hyvää esimerkkiä niille sioille, jotka jättää kikkanat kaduille.

Kiitos kommentistasi!

Lenore: HYVÄ! <3 ^___~ Joo tiheistä pusikoista ei varmaan tarviikaan, ku ei siel pusikoissa kukaan kävele. Ja jos joku spuge menee sinne puskaan nukkumaan ja sattuu istahtaa kakkakasan päälle, ni siitä vaan! ;p

maiju kirjoitti...

Oon täydellisen samaa mieltä!!

Näin just keskustassa parikymppisen tytön, joka veti perässään sellasta pientä chihuahuaa, joka sitte veti tortut siihen Kampin ostoskeskuksen ovien eteen, eikä tytöllä näyttäny tulevan mieleenkään niiden pökäleiden kerääminen! Vitsit että teki mieli mennä sanomaan pari valittua sanaa...

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

Maiju: AAAAAARGHHH!!!! Tommoset tyypit pitäis asettaa julkiseen häpeään! JALKAPUUHUN!!!!

Saiskohan siitä poliisit peräänsä, jos kävis pudottamassa ne pökäleet sen tytön postiluukusta sisään...?

Pia kirjoitti...

Täysin asiasta kirjoitit, ja pasha-vertaus näin pääsiäistuimaan sai kyllä hihittämään :D
Vastuuttomia on kaikki, jotka jättää jätöksensä teille! on ne sitten paskaa, lasipulloja, roskia, name it.
Sääli on tosiaan, että koiranomistajia on kahta sorttia, kakkapussien käyttäjiä ja sitten niitä, jotka vähät välittää. Viimeksi mainitut tahraa meidän kunnollisten maineet samalla, ja koirien vihaajien määrä senkus lisääntyy...

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

Pia: Joo, harva asia saa mun veren kiehumaan, mut yks niistä on ehottomasti toi roskien pudottelu! Siitä mä tuun kyl kans postaamaan joskus! Harmi vaan, ett ei täl mun blogil oo varmaa niin isoa auktoriteettia, ett pystyisin vaikuttaa ihmisten sormiin, ett ne tosiaan EI aukeis ennen kuin vasta roskiksen kohdalla. Ts. että ne roskat menis ROSKIKSEEN! Seki on must pöyristyttävää, ku bussipysäkeillä roskisten ympärillä on kamalasti kaikkii roskii. Onks niin kamalan vaikeeta kurottua sinne roskikselle asti, että ne karkkipaperit ei jäis sinne kadulle. Ärrinmurrin! Kiitos kommentista! :)

E kirjoitti...

hyi, kakkaa (tahtomasi kommentti ole hyvä <3)

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

Dude: :D Kiitän! <3

Anonyymi kirjoitti...

mm..ihanaa, nostaa oikee veden kielelle nää kuvat nami. :D oon niin samaa mieltä. Kaverini omistaa pienen koiran ja kerää kyllä sen jätökset, mut sit kun tästä aiheesta keskustelimme, niin se sano että "kyllä mä kuitenkin ymmärrän isojen koirien omistajia, sen verran isoja jätöksiä ne tekee"!!! Mitä ihmettä!? Just nehän siellä eniten haittaa? :D Aijai..

seth kirjoitti...

Hyi Hanna miksi sinä kiusata koira. buuuu!!!!!!!!!

SARA JA KOIRA kirjoitti...

JOS AIKOO OSTAA KOIRAN NIIN TÄYTYY MYÄS HUOLEHTIA SIITÄ ETTÄ KUN ULKOILUTAA KOIRAA TÄYTYY KERÄTÄ MYÄS KAKAT KOSKA JOS EI KEERÄÄ NIIN SE ON LUONON ROSKAAMISTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

Anonyymi: :DDD Todellaki outo ajatus tuo, että isot kakat vois jättää keräämättä! :D Mitä isompi kakka, sitä isonmpi harmi! Kiitos palautteesta! :)

Seth: Hih, mähän vain laitoin koirien... hmm... taideteoksia näytille. ;) Kiva ku kirjotit tänne! Kirjoita useemminkin! <3

SARA JA KOIRA: Sä oot niin oikeassa!!! Hyvä sara! Onneks sun koirat ei kaki ollenkaan. ;) Kirjoittele säkin taas! <3

Tyttö Pohjoisesta kirjoitti...

Tää postaushan oli ihan pe*seestä!
;)

Oon tosiaan samaa mieltä tästä! Meidänkin tuossa tien toisella puolella asuu yks nainen, joka ulkoiluttaa sen (ei mitään PIENTÄ) koiraa ja antaa sen paskoa bussipysäkille ja toisten ihmisten pihoille!
Joku kerta tulee varmaan itsellä avauduttua sille, kunhan satun samaan aikaan pihalle !

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

Tyttö pohjoisesta: Hehe! :D Vähäks raivostuttavaa! Mä aina kans mietin, ett sanon sitä sun tätä, mut sit mä en kuitenkaa koskaan kehtaa, ku tulee kohdalle... Oo sä rohkeempi! Kakattajat kuriin! ;)

Paula kirjoitti...

Meillä maalla koira torttuilee pihametsikköön. Kävelylenkillä käydään maalaisteillä, joita reunustaa ruohikkoiset ja pusikkoiset ojat, ja sinne ojaruovikkoon puserretut jätökset eivät jää kengänpohjiin.

Joskus koira on ollut luonani kaupungissa hoidossa ja silloin mun on ollut pakko opetella keräämään kakat muovipussiin. Kun viiden kilometrin lenkin alkuvaiheessa (useimmiten) tapahtuu pussitusoperatsuuni, ei ole kiva kanniskella pökälepussukkaa mukanaan. Siksi kaupunki saisi koiraverolla pystyttää ulkoilureittien varrelle kakkapussinkeräyspönttöjä.

willle kirjoitti...

Minuakin pistää kovasti vihaksi nuo keräämättömät kakat ja roskat! Ei tulisi mieleenkään heitellä tyhjiä karkkipusseja luontoon! Vielä kun saataisiin tupakkiroskiksia niin ei tarvitsisi heittää niitä maahan kun ei tavalliseen roskikseen uskalla..

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

Paula: Joo oon samaa mieltä, että roskiksia on liian harvassa. Mut se, ett ihmiset oppis käyttämään niitä, motivois varmaan lisäämään roskisten määrää... :/ Ku liian moni ei tajuu, ett roskikset on ROSKIA, eikä potkimista ja tulipalopesäkkeitä varten.

Willle: Kiitos palautteesta!!! :) Niinpä, tupakoita varten pitäis olla viel jotain erillisii systeemeit. Vaikka siis periaatteessa oon sitä mieltä, ett tupakointi on ihan sikatyperää, mut siis oot oikeessa. Harmittaa kamalasti nähä ihmisten pudottavan sen tumpin maahan. Ei se tumppi siihen asfaltille maadu!!! Voi että meillä ihmisillä on vielä paaaaaaljon matkaa puhtaaseen ympäristöön. :/

SARA!! kirjoitti...

<3KOIRAT MUTTA KAMALAA MINÄ NÄJN KOIRAN KAKAN KOITAKAA NYT EES VÄHÄN SIISTIÄ LUONTOA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

Sara: <3

Sara kirjoitti...

SIIS HALOO ONKS VALOO!! josaikoo hankkia koiran pitää möys tsempata kakan keruussa.nyt korvat kuulolle mä Sara Erica Saarinen luettelen nyt suomen -viis susituinta koira rotua 1.labradorinnoutaja 2.saksanpaimenkoira eli susi koira 3.suomenajokoira 4.kultainennoutaja 5.jämtlanninpystykorva :) koirankakasta annnan valitettavasti suru naaman >:(

Sara kirjoitti...

SIIS HALOO ONKS VALOO!! josaikoo hankkia koiran pitää möys tsempata kakan keruussa.nyt korvat kuulolle mä Sara Erica Saarinen luettelen nyt suomen -viis susituinta koira rotua 1.labradorinnoutaja 2.saksanpaimenkoira eli susi koira 3.suomenajokoira 4.kultainennoutaja 5.jämtlanninpystykorva :) koirankakasta annnan valitettavasti suru naaman >:(

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

Saran kommentista mä annan hymynaaman :)

Sara kirjoitti...

kitos Hanna

Anonyymi kirjoitti...

Niin no itse koiran omistajana voin sanoa että kerään koiran kakat pois heti kun ihmiset keräävät omat paskansa (roskat ja myös ihmis-spurgukakka) pois kaduilta!

Anonyymi kirjoitti...

"Tässäkin on ihan kelpoja kikkanoita, jotka ois ollu helppo kerätä pois." Hahhah hauskasti sanottu!

Meillä kerätään kakat aina, ellei koira kakkaa ojaan tai muuhun sellaiseen paikkaan mihin ei kakkaa keräilemään pääse. Se että joku ei hoida hommiaan, ei tarkota että itse pitäisi toimia yhtä tyhmästi. Jos ei ihmisten jälkiä korjata, niin ei koirienkaan kuulostaa vähän samalta kun lasten kinastelut, kumpi sai enemmän jäätelöä? Epää, Ville saa olla puoli tuntia kauemmin ulkona, mun ei tarvii syödä vihanneksia, koska Liisankaan ei tarvi jne. — järjetön argumentti.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...