perjantai 17. huhtikuuta 2009

Porvoo ja Myrtsi

Tulin viettää viikonloppua äitin tykö, ja nyt on aikaa postailla taas. Oon käyny tässä vähän ajan sisällä kolmella kirpparilla (Porvoossa ja Vantaan Myyrmäessä) ja tässä näytän, mitä on tarttunut mukaan.

Sillon ku päätin perustaa blogin, mä aattelin tehä pienen esittelytekstin kaikista kirppareista, missä oon käyny. Siitä syystä, että saisitte vihiä, missä on parhaat mestat. :) Mut huomasin sen olevan vähän liian vaikeeta. Ei kirpparit niin paljon toisistaan eroa. Joidenkin mielestä parasta on laaja valikoima huonekaluja, antiikkiromuu tai kirjoja. Mun mielestä kirppis on oiva sillon ku se on suuri, eikä hinnat oo taivaissa. :/ Ni mä nyt sit päätin, että annan vain plussia. Viis plussaa on paras, yks huonoin.


Miljoonatori Kirppis (Porvoossa) ++

Kaikkein mieluiten shoppaan kirppiksiltä paitoja itselleni. Mutta pidän silmät auki myös hauskojen lastenvaatteiden varalta, koska musta on ihanaa vaatettaa siskontyttöjäni, Rebekkaa ja Noomia. Ja nyt pengon vauvanvaatteetkin läpi, ku mun Anni-serkkuni sai pari viikkoa sitten söpön Herkku-pojan. <3

Tää ihana Peppi-paita mahtuu Rebelle. :) (70 cnt)
Ihanat mummo-töppöset! :D Istuvat jalkaan paremmin mitä luulis. (1,50 e)


Peruukit on ihan hulvattomii!!! ;D Tän ku ostin, ni nyt mulla on yhteensä kaks peruukkii. Tää oli kalliimpi, ku mitä yhteensä raaskin kirpputorilla tuotteesta maksaa, mut oli PAKKO saada. :D (10 e)Siis näähän sit ON Reben normaalit hiukset. ;)Löytöpiste (Porvoossa) ++++

Tää sai paljon plussia, ku on niin iso. :) Itsepalvelukirppis kuten edellinenkin.
Kuvataidelukion käyneeksi graafiseksi suunnittelijaksi piirrän ja maalaan hävyttömän harvoin. Mut ostin nämä odottamaan inspiraatiota. (2 e)


Tää oli huipuin kirppislöytö ikinä! Mä oon etsinyt tätä
Disneyn Prinsessa Ruusus -DVD:tä huuto.netistä ja siitä pyydetään jatkuvasti jotain 30 egee! Nous pulssi, ku havaitsin tän romujen seasta! ;DD (4 e)
Myyrin Kirppis (Myyrmäessä) ++++

Täl kirpparil kävin eilen. Käyn Myrtsissä nykyään about parin kuukauden välein seurakuntalehden painatuksen tiimoilta, ja käyn joka kerta Myyrin kirppiksellä. Aina löytyy jotain kivaa! :) Tosin 90 %:sesti ostan jokaselta kirpparireissulta jotain, vaikkakaan mulla ei oo mitään pakottavaa tarvetta olla lähtemättä tyhjin käsin kotiin. Mut sillä vauhdilla, ku mä kirppiksillä matelen, ni ei oikein voi olla törmäämättä johonkin miellyttävään tavaraan tai vaatteeseen. :)En omista yhtäkään pooloa, enkä normaalisti ostaisi sellaista itselleni, mutta tässä oli niin kauniit värit. Ja kaulus ei ole kireä, vaan se jää hituc lerpattamaan. Ja materiaalikin houkutteli. (1 e)Sievä t-paita, ja vielä sievempi päällä! (1,50 e)Oon käyttäny pantaa viimeks kaiketi 10-vuotiaana. Otin riskin, ku ostin tän! Tai no itse ostaminen ei ollu viel riskaapelii, mut ton päähän pistäminen on. Panta tuppaa nääs nuorentaan, ja mä ku näytän jo muutenkin 5 vuotta nuoremmalta, ni saa nähä kuinka käy. Yks kerta meiän seurakunnan nuortenillassa mua luultiin 15-vuotiaaksi! No mul kyl oli semmoset pienet töpösaparot... :P Must ne näytti ihan kivoilta, mut päätin jatkossa sitoa hiukseni kiinni jotenkin toisin. :D Kenties pannalla? (50 cnt)Tykkään tosi paljon tosta etumuksen kuvioinnista! Oon S-/M-kokoinen, mut oon usein ostanut L-koon paitoja, kuten tämäkin on. Nyt kyl kävi niin, ett lihomisvaraa jäi turhankin paljon! :/ Ja materiaali kutittaakin vähän... (1 e)

7 kommenttia:

Bette kirjoitti...

mäkin aion ottaa tavoitteeks hankkia kaikki disney klassikotleffat dvdnä!! käytiin tänään papankaa kattoo se disneynäyttely tennarissa ja sain kauheen inspiksen ostaa ne kaikki (vaikka eihän niitä kaikkia oo ees dvdnä HARMI!) mut tosiaan ärsyttää, että niitä myydään ihan himmeen kalliilla hinnalla kaupassa. voiski yrittää ettii jostain kirppiksiltä noita!!

Hanna kirjoitti...

Benitha: Joo, kirppiksil usein myydään halvemmalla ku esim. huutiksessa. Jos haluut, ni mä voin alkaa soittaa sulle aina jos löydän kirppikselt jonku Disney-DVD:n. :D Siis sieltä paikanpäältä. Sit saisit päättää, haluutko ostaa ko. hinnalla. ;)

Mä ite en kaikkii noit aio ostaa, mut nyt viel haluisin Miekka kivessä -DVD:n. Mul on jo Pieni Merenneito, Kaunotar ja hirviö (seki oli kirppikselt 5e) ja nyt tää Ruusunen. :) Ainii ja Leijonakuningas on saatava!!!

Aevo kirjoitti...

Sä teet kyllä hyviä löytöjä kirppikseltä. Mä sitten varmaan aina kierrän ne vaan liian nopsaan, tai olen liian ronkeli. Herkulta terkkuja ja pikku puklut kaupan päälle! :)

Hanna kirjoitti...

Aevo: HAHA, kiitti pukluista! <3

Heli kirjoitti...

Hanna & Benitha:

http://www.uusisuomi.fi/videot/53657-nain-iki-ihanat-disney-klassikot-kopioivat-toisiaan

Mä en ollut kiinnittänyt tälläiseen huomiota ollenkaan!

Hanna Huokuniemi kirjoitti...

Heli: IHAN TÖRKEEN MAGEE!!!! :D Mäkää en oo kiinnittäny huomiota! Niil hahmoil on ollu sama koreografi. ;)

Lenore kirjoitti...

Heli: oho WAU!!! enpä oo mäkää aikaisemmin huomannut tollasta!! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...