sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Aarteita Malmin kirpparilt

Kävin tänään taas Malmin Prisman parkkihallissa kirppiksellä. <3


Tykkään tästä kuvan värimaailmasta! :) Noi mustat tipat oli 20 cnt, kukat 50 cnt ja tähdet 50 cnt.Toi valkoinen tukkakoriste (50 cnt) on aika häämäinen, mut aion kyl käyttää sitä ihan arkena. Toi punainen pinni (10 cnt) oli must niin retro, et pakko oli saada! :) Pinnei en kyl käytä, ku siin nuorentuu 15 vuotta.

Tykästyin noihin hihoihin. :) Tää oli suht kallis. (3 e)

Noomille Bambi-paita. (1,5 e) Toivottavasti se nyt sit kelpaa! :D Monesti ku oon omasta mielestäni löytänyt tytöille jotain tosi sievää vaatetta, nii ne on ollu: "En tykkää, tää on ruma!" ;D Kiittämättömät kakarat! ;) <3

Aika usein punaset vaatteet on kelvannu Rebelle ja Noomille, mut otin nyt taas riskin. ;) Ite laittaisin tän päälleni vaik heti, jos ois vaan oikeeta kokoa! :D Tää on Nombrelle. (20 cnt)Rebelle ja Noomille mekko kotileikkeihin. (50 cnt)Kaverini, Agnethan, blogia luettuani inspiroiduin kesämekoista. ^__^ Niitä ei mun päällä oo pahemmin näkyny... (5 e)En voi väittää, etteikö em. Agnetha ois tässäkin hommassa ollu mun isnpireissöninä. :D Mul on jo entuudestaan näit hama-helmii ihan sikkenä, enkä oo vielä yhtäkään koruu tehny. Mut piti ostaa lisää, ku nii halavalla lähti. ;p (1 e)

2 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Iiihana toi viiden euron mekko x)

Sannasi kirjoitti...

Senkin kirppisaddikti!
<3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...